هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ولی خاک تو سر اون همه فن ps که نیومدن جلو یارو رو ####کنن.:|
اگه من اونجا بودم میدونستم با اون سینی المینیومی ps4 که میگن خیلی برندس چیکار کنم یا اون چیپای تیکه تیکه شده ی ps4 رو کجاش فرو کنم!!؟؟؟)x>:)

41579751197205457679.jpg
[/URL] [/SPOILER]
[/SPOILER][/IMG]خب دوستان منم به عشقم رسیدم.فقط بگم دسته فوق العاده خوشدست شده.تاشب بیشتر توضیح میدم و عکسای بیشتری میزارم...
[/IMG]

آخرین ویرایش:
من از الان دارم از همه جا میزنم تا اخر تابستون پولم جور بشه یارو ببین داره چیکار میکنه /:)

این مرتیکه خودش یا باباش 3000 دلار حقوق میگیرن حداقلش ، 400 دلارش میده بالا این خرابش میکنه 2600 دلار میمونه واسش ، اینجا 1 تومن حقوق میگیری باید 1 میلیون دیگه جمع کنی تا PS4 بگیری . واقعا به این احمق ها باید یه بار مستند وضع ایرانی ها رو نشون داد .

51463629931013064400.jpg
[/URL][/IMG]خب دوستان منم به عشقم رسیدم.فقط بگم دسته فوق العاده خوشدست شده.تاشب بیشتر توضیح میدم و عکسای بیشتری میزارم...
سلام داداش مبارکت باشه ایشالله واست کار کنه مثله ساعت.یک خواهش دارم ازت میشه عکس فول hd نزاری من با موبایل ان شدم یک ربع واستادم هنوز صفحه کامل باز نشده.ممنونم.

خب به لطف سخت افزار قوى كنسول نسل هشتم سونى،سوييچ كردن بين منوها بسيار روان ولى جالبتر اينكه وقتي داشتم كيلزون بازى ميكردم وقتي دكمرو زدم وارد داشبورد بشم هيچ وقفه ايى نداشت،در مورد دسته هم ميتونم بگم فوق العادس اصلا نميشه با ps3 مقايسه كرد

ولی خاک تو سر اون همه فن ps که نیومدن جلو یارو رو ####کنن.:|
اگه من اونجا بودم میدونستم با اون سینی المینیومی ps4 که میگن خیلی برندس چیکار کنم یا اون چیپای تیکه تیکه شده ی ps4 رو کجاش فرو کنم!!؟؟؟)x>:)

اتفاقا خیلی باهاشون حال کردم طرف هیچی حساب نکردن یعنی اگه این بشر میزدن میدونی همشون همونجا میفرستادن بازداشتگاه یا زندان ؟ ایران نیست که به طرف بگی تو ازت شکایت میکنه چه برسه که این جماعت بریزن طرف بزنن .

از طرف دیگه با اون طرف که امد یه تیکه رو گرفت رفت بیشتر حال کردم .:d یاد عکس های مترجم یاماگوچی افتادم عکس 11 سپتمبر طرف که همه دارن در میرن این داره یاداشت میگیره .:d

شعبه ایتالیای سایت آمازون بازی Tomb Raider: Definitive Edition رو برای PS4 گذاشته و تاریخ عرضه رو هم 24 ژانویه عنوان کرده ! اگه حقیقت داشته باشه ، قراره با DLC ها و بند و بساط کامل منتشر بشه و احتمالاً گرافیکش هم شبیه نسخه PC میشه.
Tomb Raider: Definitive Edition for PS4 spotted on Amazon Italy • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net
قرار هست که این پورت رو در VGX رونمایی کنند.:d

آخرین ویرایش:
راستیInternet Browser ـه PS4 هم تو تست هایی که ازش گرفتن به نسبت ایکس باکس خیلی بهتر عمل میکنه اینم یه Benchmark از Anandtech :

All results in milliseconds (LOWER IS BETTER).
Sunspider
PS4: 1,027.40
XBO: 2,360.90

Kracken
PS4: 22,768.70
XBO: 111,892.50

Winrar bolded

LOWER = better , as these measure time to completion.

در ضمن Eurogamer و DF یه مقاله دیگه نوشتن ظاهرا مشکل فریم ریت رو PS4 به خاطر افت فریم زیر 60 نبوده . فریم اصلی بالاتر از 60 هست و در بعضی صحنه ها میاد رو 60 و تو تصویر یه جورایی افت فریم دیده میشه در واقع PS4 زیادی برای COD قویه :دی

Taking the affected clips and running them through our performance analysis tools, we expected the results to show clear frame-rate drops and small bouts of tearing, but surprisingly this wasn't the case at all, with the results showing us a largely locked 60FPS bar one or two minor dips and a solitary torn frame. Furthermore, when seeking through the footage in performance-affected areas we were confronted with unique frames on a consistent basis, thus indicating a 60fps update that we just didn't feel when playing the game.

So just what is going on? Well, a close look at our captures reveals that Call of Duty: Ghosts actually runs at higher frame-rates than 60fps on a fairly frequent basis, despite the video output being limited to 60Hz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or