king ps3
کاربر سایت
آره پول گرفته
.................
بیکارن مردم 3 روز تو صف وایساده که بزنه دستگاهو بترکونه؟![]()
چه خوب برا خودت تحلیل میکنی . اورین

آره پول گرفته
.................
بیکارن مردم 3 روز تو صف وایساده که بزنه دستگاهو بترکونه؟![]()

من از الان دارم از همه جا میزنم تا اخر تابستون پولم جور بشه یارو ببین داره چیکار میکنه![]()
ریجن 5 گمونم ایران میشه ! :d
ریجن 5 نداریم
دو هفته دیگه کجا بود , 9 روز دیگه است ! :d
سلام داداش مبارکت باشه ایشالله واست کار کنه مثله ساعت.یک خواهش دارم ازت میشه عکس فول hd نزاری من با موبایل ان شدم یک ربع واستادم هنوز صفحه کامل باز نشده.ممنونم.[/URL][/IMG]خب دوستان منم به عشقم رسیدم.فقط بگم دسته فوق العاده خوشدست شده.تاشب بیشتر توضیح میدم و عکسای بیشتری میزارم...![]()
ولی خاک تو سر اون همه فن ps که نیومدن جلو یارو رو ####کنن.
اگه من اونجا بودم میدونستم با اون سینی المینیومی ps4 که میگن خیلی برندس چیکار کنم یا اون چیپای تیکه تیکه شده ی ps4 رو کجاش فرو کنم!!؟؟؟)x![]()
#4422شعبه ایتالیای سایت آمازون بازی Tomb Raider: Definitive Edition رو برای PS4 گذاشته و تاریخ عرضه رو هم 24 ژانویه عنوان کرده ! اگه حقیقت داشته باشه ، قراره با DLC ها و بند و بساط کامل منتشر بشه و احتمالاً گرافیکش هم شبیه نسخه PC میشه.
All results in milliseconds (LOWER IS BETTER).
Sunspider
PS4: 1,027.40
XBO: 2,360.90
Kracken
PS4: 22,768.70
XBO: 111,892.50
Winrar bolded
LOWER = better , as these measure time to completion.
Taking the affected clips and running them through our performance analysis tools, we expected the results to show clear frame-rate drops and small bouts of tearing, but surprisingly this wasn't the case at all, with the results showing us a largely locked 60FPS bar one or two minor dips and a solitary torn frame. Furthermore, when seeking through the footage in performance-affected areas we were confronted with unique frames on a consistent basis, thus indicating a 60fps update that we just didn't feel when playing the game.
So just what is going on? Well, a close look at our captures reveals that Call of Duty: Ghosts actually runs at higher frame-rates than 60fps on a fairly frequent basis, despite the video output being limited to 60Hz