هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب به لطف سخت افزار قوى كنسول نسل هشتم سونى،سوييچ كردن بين منوها بسيار روان ولى جالبتر اينكه وقتي داشتم كيلزون بازى ميكردم وقتي دكمرو زدم وارد داشبورد بشم هيچ وقفه ايى نداشت،در مورد دسته هم ميتونم بگم فوق العادس اصلا نميشه با ps3 مقايسه كرد
از ظاهر کنسول هم عکس بزار ممنون

اتفاقا خیلی باهاشون حال کردم طرف هیچی حساب نکردن یعنی اگه این بشر میزدن میدونی همشون همونجا میفرستادن بازداشتگاه یا زندان ؟ ایران نیست که به طرف بگی تو ازت شکایت میکنه چه برسه که این جماعت بریزن طرف بزنن .

از طرف دیگه با اون طرف که امد یه تیکه رو گرفت رفت بیشتر حال کردم .:d یاد عکس های مترجم یاماگوچی افتادم عکس 11 سپتمبر طرف که همه دارن در میرن این داره یاداشت میگیره .:d
حرف شمارم شدیدا قبول دارم انقدر عصبانی بودم به این فکرم نرسید
بی محلی=........شدن طرف

مثکه سانتامونیکا داره روی یه پروژه open world کار میکنه
SCE Santa Monica recruiting offers slight hints at new open-world project | VG247

به قول یکی از کامنتا میتونه اسمش Grand Theft War باشه=))

- - -ویرایش - - -

این ویدیو خیلی اعصابمو خورد کرد شیطونه میگه زندگیمونو بفروشیم شب لانچ xbone بریم از خجالتشون در بیایم

[video=aparat;Vj4xY]http://www.aparat.com/v/Vj4xY[/video]
کل ویدئو یه طرف ، اون یارو که از موقعیت استفاده میکنه و یه تیکه از کنسول رو برمیداره هم یه طرف ! =))

سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان

در موشکافی سایت iFixIT در پشت مادربرد PS4 علاوه بر 8گیگابایت حافظه GDDR5 یک عدد چیپ رم 2گیگابایتی DDR3 محصول سامسونگ هم وجود داشت... از دوستان کسی وظیفه ی دقیق این رم رو میدونه؟

سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان

در موشکافی سایت iFixIT در پشت مادربرد PS4 علاوه بر 8گیگابایت حافظه GDDR5 یک عدد چیپ رم 2گیگابایتی DDR3 محصول سامسونگ هم وجود داشت... از دوستان کسی وظیفه ی دقیق این رم رو میدونه؟

2 گیگابیته یعنی 256 مگابایت.
توضیحات کامل اینجا هست
.

آقایون من یه نظر شخصی بدم :دی
اول اینکه در برتری پی اس 4 شکی نیست :دی ( این قسمتش شخصی نیست فکته :دی )
ولی الان کنسول ممکنه ایراد داشته باشه اونم چون تازه لانچ شده طبیعیه ! ما تو ایرانیم و دستمونم به جایی نمیرسه :دی پس نهایتا صبور باشیم بهتره :دی
دوم اینکه ما باز هم تو ایران هستیم :دی ! پس قیمت کنسول فضایی و بازیهاشم گرونه ! ( حالا فرض بر اینکه ماها هممون وضع مالیمونم عالیه بازم زور داره :دی )
سوم اینکه هنوز بازیه خاصی براش نیومده :دی ! بازیه خاص اینفیمسه اوردر ـه آنچارتده :دی ( این پدر سوخته آخری همیشه منو مجاب به خرید کنسولای سونی میکنه :دی )
پس نتیجه میگیریم که ریلکس باشیم و کنسولو تابستون بخریم :دی ( شخصی :دی )
---

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or