هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وااااااااااو گرافیک کال تو پی اس 4 چه چیزیه لامصب ! نورپردازی / تخریب افکت انفجار چند برابر بهتر از پی اس 3 و - 360 ـه !!!
واقعا باید یه خسته نباشید به سونی بگم :دی دمشون گرم !

دوستان پروژه Hyper Light Drifter رو یادتون میاد تو کیک استارتر کلید خورد و قرار بود برای PS4 و Vita بیاد؟ خوشبختانه به مطالبات مالیشون رسیدن و بازی قطعا برای این دو کنسول میاد!:دی فکر کنم حتی پولی که برای ساخت نسخه Wii U هم میخواستن رو درآوردن و غیر از X1 برای بقیه کنسول های نسل بعد و ویتا میاد!:دی

سلام دوستان ی ویدوی بود که چند وقت پیش امد بیرون از زمان ps1تا ps4نشون می داد چند نفر نشسته بودن تو ی اتفاق داشتن تماشا می کردن کسی می تونه لینکشو بزاره

سلام دوستان ی ویدوی بود که چند وقت پیش امد بیرون از زمان ps1تا ps4نشون می داد چند نفر نشسته بودن تو ی اتفاق داشتن تماشا می کردن کسی می تونه لینکشو بزاره
برو بخش اخبار و تریلر های جدید دو سه صفحه عقبتر هست

- - -ویرایش - - -

هايپ شو :d.
95381681282238358246.jpg

نبودن دفترچه توی بازی های ps4 ضایعه ی اسف باری هست برای من یکی!

من نیز همچنین :((
حالا 1 سوال! فقط ریجن1 دفترچه نداره، یا ریجن 2 هم دیگه نداره؟
ریجن 1 نامردی کرد، قبلا دفترچه رنگی داشت ( اروپا معمولا سیاه و سفید ) اما سر GOW:A و TLOU رکب زد و کلا دفترچه رو دبجیتالی نمود :(
برای همین میگم شابد ریجن 2 همون سیاه و سفید رو داشته باشه!

من که اصلا دفترچه برام اهمیتی نداره :دی فقط حکم جعبه پر کنی رو داره :|
بنظرم اون کارتای کد دار مثل pass ها رو هم دیجیتالیه تمام کنن از تو خود بازی فعالش کنی ! :| !

top 5 reasons to feel good about your playstation 4 pre order

5. Exclusives
Perhaps more than anything else a system will be judged by the quality of its exclusives

4. Price
This one is pretty obvious but is a serious win for the PS4

3. Hardware
the early differences in resolution for games like Call of Duty: Ghosts
should make gamers feel good about purchasing the PlayStation 4

2. DualShock 4
I’ve had the pleasure of being able to handle both Sony’s DualShock 4 and Xbox One’s controller
and while both feel excellent
the DS4 definitely comes out on top

1. Gamer-Friendly Attitude
Ever since the PlayStation 4 was announced back in February
Sony has preached that they are making a console for gamers by gamers

طبق این تعریف که خود دیسک و قاب که نابودگرن ! حداقل درخت رو میشه تجدید کرد!
پلاستیکهاـی قابها دقت کنی همشون پایینشون آرم بازیافت دارن! و بارها میشه بازیافتشون کرد اما در مورد کاغذ اینطور نیست و اکثریت کاغذها قابل بازیافت نیستن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or