هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
کاربرای عزیز به صحبت درباره کنسول موضوع بحث تاپیک بپردازید فقط و کاری به بقیه پلتفورم ها نداشته باشید .
به خدا شورش رو در اوردید ..قصد بی احترامی ندارم...
من خودم کامنت نمیزارم بیشتر خواننده هستم و شاهد پاک شدن پست ها بدم..البته یدونه از پست های منم پاک شده..که کاری بهش نداریم ..
حالا دوست دارید بن کنید ..
سلام

تجربه ثابت کرده که ختم میشه .
همین دیروز به اندازه 2 صفحه از همین توهین و مسخره بازیها پاک کردم از این تاپیک .
اگر میدونستم نمیشه ، بیکار نبودم همچین چیزی بگم و بعدشم دائم چک کنم که ببینم اوضاع تاپیک چجوره .
شما دارید از یک اتفاقی که معلوم نیست بیوفته یا نیفته صحبت میکنید و کاربرهارو توی فشار قرار میدید که حرف از فلان . .. زده نشه که شایددد بحث به فلان جا ختم بشه؟!
یعنی ما به خاطر یه عده (حالا بی شخصیت یا نا فرمان یا...) باید تحط فشار و لیمیت باشیم؟
درواقع از جمله شما میشه استنباط کرد که ترو خشک با هم میسوزند، درست؟

آخرین ویرایش:
killzone-shadow-fall-screenshot-8.jpg

Kilzone Shadow Fall
دارای بهترین فریم ریت در مولتی پلیر و البته در سینگل است !!​

As you can probably tell from the footage, Killzone Shadow Fall multiplayer outputs at a native 1080p, rendering uncapped but always targeting 60 FPS.
We’re very pleased with how well the game runs, and we can’t wait for you to play it come November 15th.

شرکتش گفته که نتونستن با ویدئو هایی که گرفتن این قدرت رو به نمایش بزارن برای همین یه ویدیو جدید ول دادن که قشنگ قدرت خارق العاده PS4 رو نشون بدن ! بازی به صورت 1080p Native و البته 60 FPS اجرا میشه که واقعا عالیه ! این ویدیو از مپ THE Park که یکی از بهترین و بزرگترین مپ های بازی هست کپچر شده ! برید حالشو ببرید

تا چند روز دیگه شعار PS از Greatness Awaits میشه 1080p Gaming
http://www.killzone.com/kz3/agegate.html

احتمال زیاد بدجایی میپرسم ! ولی یه تی وی مناسب برای اتاق معرفی میکنید ؟ ( که در عین حال بهترین کیفیتم داشته باشه قیمتشم معقولانه باشه )
پیشنهاد بازی اولیه چیه ؟ من عشق اکشنم :|

سلام
شما دارید از یک اتفاقی که معلوم نیست بیوفته یا نیفته صحبت میکنید و کاربرهارو توی فشار قرار میدید که حرف از فلان . .. زده نشه که
شایددد​
بحث به فلان جا ختم بشه؟!
شاید ؟!!!
دارم میگم شده و پاک کردم . حالا شما اومدی میگی شاید بشه ؟
به هر حال من تو همون پست اتمام حجت کردم . بقیش دیگه مربوط به خودتونه .
-----
پ.ن : دیگه هم تو این تاپیک در اینو مورد پستی ندید که پاک و برخورد میشه . اگر اعتراضی دارید یا به ادمینها یا تاپیک انتقادات مراجعه کنید .

@ دادش حسین !

ممنون پس حتما میخرم !‌
راستی خیلیییییی گرونه ؟ :-s
بخر هم برای کنسول خوبه ( تهویه بهتر . زیبایی. خط خش بر نداشتن !!و..... )
ولی یادمه بچه ها قیمت دادن به تومن . . . خیلی بود !!
آخه چرا اینقدر دلار گیرون شده ؟؟؟:((

- - -ویرایش - - -

احتمال زیاد بدجایی میپرسم ! ولی یه تی وی مناسب برای اتاق معرفی میکنید ؟ ( که در عین حال بهترین کیفیتم داشته باشه قیمتشم معقولانه باشه )
پیشنهاد بازی اولیه چیه ؟ من عشق اکشنم :|
سایز اتاق داده بشه ببینیم چه سایز میخواید !!!
ولی بهترین کیفیت مال پلاسما هست که قیمت معقولی داره بهترین مارک هم پاناسونیکه برای پلاسما !!
ولی برای led این مدل که خود سونی تو تبلیغ نشون میده عالیه اما گرون ( 1900 برای سایز 32 )

سلام دوستان and i am back :| اول این که تو این یه ماهی که نبودم چه اتفاقاتی افتاد دورا دور در جریان بودم :| ! اون کلیپه که 4 نسل با سونیو نشون داد خیلی جالب بود :دی !
بعدم اینکه باز این یوشیدا اومد که جواب بده :| yes - no :| پس جف الکی جو داده ؟ اپیکم کار خاصی نمیخواد بکنه :)) ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or