هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به شخصه تو این مراسم از انحصاریا فقط یه گیمپلی از The Order و یه تیزر از بازی سانتا کافیه (البته اونم لازم نیست چون فعلا شرایط بر وفق مراد هست) :دی + توضیخات سخت افزاری و غیره . دیگه ناتی و ... اصلا لازم نیست حرکتی بزنن قعلا . اپیک هم که 100 درصد حضور داره فقط امیدوارم یه بازی کاملا جدید رونمایی کنه , نه fortnite میخام نه gears :دی

آخرین ویرایش:
من یه سوال دارم به شدت سخته اصلا عمرا کسی بدونه : دی
میشه رو یه کنسول با 2 دسته با 2 اکانت مختلف به صورت Split Screen رفت انلاین زد مثلا bf رو؟
اکانت PSN G هم که برا همه اکانتا جواب میده !

resistance 2 رو من یادمه با داداشم به همین منوال بازی کردم! (یعنی هم آنلاین هم اسپیلیت اسکرین با دو دسته رویه کنسول)

یک بار شد این بشر جمله ای حرف بزنه نه کلمه کلمه :d (Shuhei Yoshida)
light, changes colors
این جمله رو در پاسخ به مردم توی تویئتر گفته که نوار روی PS4 تغییر رنگ میده و رنگ شده نیست!
الان می گند کیا ده صفحه قبل گذاشته بود :| :d

یک بار شد این بشر جمله ای حرف بزنه نه کلمه کلمه :d (Shuhei Yoshida)

این جمله رو در پاسخ به مردم توی تویئتر گفته که نوار روی PS4 تغییر رنگ میده و رنگ شده نیست!
الان می گند کیا ده صفحه قبل گذاشته بود :| :d
من قرمز موخوام :(( ، نارنجی هم قشنگه :x

به نقل از Robert Cogburn یکی از دولوپر های Naughty dog در مورد پروژه نسل بعدشون:
“If I said anything about what we’re doing right now it wouldn’t be exciting,” he teased. “The PS4 is awesome. It gives us the chance to do a lot of things that we’ve been talking about for some time. You’ll be in awe when you play it.” And now our hype levels are actually through the roof.
Naughty Dog: You'll Be in Awe When You Play Our PS4 Game - Push Square

وقتی یادم میاد با Uncharted 2 اینا روی PS3 چی ساختن که تا همین الآنش وقتی بازی میکنم نمیتونم هضمش کنم, تصور عنوان بعدیشون با نسل بعدی ترین کنسول نسل بعد, مغز آدم رو متلاشی میکنه:دی!

آیا باید بازی ها رو روی کنسول ps4 نصب کرد تا بشه اجراشون کرد یا بدون نصب هم میشه بازی کرد ؟

بازی رو میزارید تو دستگاه، کنسول اون فایل هایی که برای اجرا احتیاج داره رو Cache میکنه، وقتی از بازی بیرون میاید، فضای اشغال شده به حالت اول برمیگرده! حالا بعضی بازی ها هم شاید یه سری فایل نصبی داشته باشن، که باید نصب بشن. اما برای بازی کردن در حالت عادی، نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or