نام كاربري به اون نازنيني رو چرا عوض كردي !!!!!!؟؟؟؟اولین پست با نام کاربری جدید :d!
.

چیز نریز نامرد
2 هفته پیش بود که یکی این رو گفت هر چی میخواستم بگم رو گفتی ، مرسیبچهها مثل قبل فقط روی خبرهای PS4 تو این تایپیک تمرکز کنید. اشتباه بود از همون اول نقل قول و گفتن حرفهای تایپیک همسایه.
ببخشيد مدير محترم براي چه يك سري از دوستان رو اين جا بن كرديد اينجا كه به كسي يا شخصي از كاربران ديگه توهين نشده بود؟؟!!!سلام
دوستان مواظب جملاتی که مینویسید باشید . مخصوصاً یک تعدادی از دوستان که سابقه درخشان تری دارن .
سلام
" ارسال پست تنشزا "
و خیلی های دیگه هم تو این تاپسک هستن که لب مرز قرار دارن و بهتره رفتارشون رو اصلاح کنن .
people can fly در حد یه استودیو داخلی با مایکروسافت رابطش خوبه.حالا Epic شاید واسه PS4 بازی بسازه ولی این people can fly عمرا.و اینکه چند دصرد احتمال میدید این بازی جدید Epic که تیم سابق Bulletstorm دارن با UE4 میسازن همین بازی هست که احتمالا بزودی برای PS4 قراره معرفی بشه؟
تیم سابقه Bulletstorm !؟ یعنی PCF یا همین شعبه ی لهستان اپیک !؟و اینکه چند دصرد احتمال میدید این بازی جدید Epic که تیم سابق Bulletstorm دارن با UE4 میسازن همین بازی هست که احتمالا بزودی برای PS4 قراره معرفی بشه؟
ایستر اگ هست فکر کنم:dآقا قضیه تایید شدن UC4 چیه؟ کسی چیزی شنیده؟
یه دونه هم من پیدا کردم :-bایستر اگ هست فکر کنم:d
.........
scifi epic ship to ship battles

این هم یه آیپی شرقی ــهangels and demons losing their minds
انحصاری هم که هست ، حالا چیه ؟!