هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه‌ها مثل قبل فقط روی خبرهای PS4 تو این تایپیک تمرکز کنید. اشتباه بود از همون اول نقل قول و گفتن حرف‌های تایپیک همسایه.

یه آف تایپیک خفن براتون بیام::d
Fallout 4 Announcement Coming At This Years VGA’s ?
چیز نریز نامرد
34efamg.gif

پسر عاموم که اونوره (اسمش هم رشیده نکبت Rashid Sayed :دی) و تو GB کار میکنه بام شوخی داره هر هفته میگه بر و بچه هاشون یه خبر در مورد Fallout 4 برن :دی
پ.ن:
شایعه اش قدیمیه :-" 2 هفته پیش بود که یکی این رو گفت :دی
بچه‌ها مثل قبل فقط روی خبرهای PS4 تو این تایپیک تمرکز کنید. اشتباه بود از همون اول نقل قول و گفتن حرف‌های تایپیک همسایه.
هر چی میخواستم بگم رو گفتی ، مرسی :دی

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان مواظب جملاتی که مینویسید باشید . مخصوصاً یک تعدادی از دوستان که سابقه درخشان تری دارن .
ببخشيد مدير محترم براي چه يك سري از دوستان رو اين جا بن كرديد اينجا كه به كسي يا شخصي از كاربران ديگه توهين نشده بود؟؟!!!

سلام
ببخشيد مدير محترم براي چه يك سري از دوستان رو اين جا بن كرديد اينجا كه به كسي يا شخصي از كاربران ديگه توهين نشده بود؟؟!!!
" ارسال پست تنشزا "
و خیلی های دیگه هم تو این تاپسک هستن که لب مرز قرار دارن و بهتره رفتارشون رو اصلاح کنن .

آقا قضیه تایید شدن UC4 چیه؟ کسی چیزی شنیده؟

و اینکه چند دصرد احتمال میدید این بازی جدید Epic که تیم سابق Bulletstorm دارن با UE4 میسازن همین بازی هست که احتمالا بزودی برای PS4‌ قراره معرفی بشه؟

و اینکه چند دصرد احتمال میدید این بازی جدید Epic که تیم سابق Bulletstorm دارن با UE4 میسازن همین بازی هست که احتمالا بزودی برای PS4‌ قراره معرفی بشه؟
people can fly در حد یه استودیو داخلی با مایکروسافت رابطش خوبه.حالا Epic شاید واسه PS4 بازی بسازه ولی این people can fly عمرا.
البته فکر کنم people can fly یکی از شعبه های Epic شده.در کل من بعید میدونم EPic بخواد واسه PS4 بازی بسازه.

تیم سابقه Bulletstorm !؟ یعنی PCF یا همین شعبه ی لهستان اپیک !؟
این ها که دارن به عنوان Co-Dev روی Fortnite کارن میکنن اون هم که با UE4 ــه !! :دی
People Can Fly Renamed Epic Games Poland, Fortnite Development Continues | DualShockers

پس تمومه دیگه این بازی هم برا PS4&Xbox One میاد ، نمایشی هم که اپیک داره همینه :دی

آخرین ویرایش:
ایستر اگ هست فکر کنم:d
.........
یه دونه هم من پیدا کردم :-b :دی

حالا از این که بگذریم ، اون موجودی که اون وسطه شبیه Queen of Blade نیست !؟ :-?
scifi epic ship to ship battles
:-"

هرچی هم من فکر میکنم تو اون اشعار (:دی) چیزی که مربوط به Fortnite باشه نمیبینم (احتمالاً موشکل از منه :دی ) ولی چیزی که به Unreal Tournament مربوط باشه هست :-?
angels and demons losing their minds
این هم یه آیپی شرقی ــه /:) انحصاری هم که هست ، حالا چیه ؟! :-/ :دی

پ.ن:پدر بیکاری بسوزه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or