هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عکس های جدید اومد :دی

PS4DemoCrop.jpg

First Pictures of PS4 Official Demo Stations Out in The Wild Appear | DualShockers

فروش ps3 از 360 تو امریکا پیشی گرفت نلسون هم تبریک گفته (کلا مایکرو خلق شده که به سونی تبریک بگه :دی)
میدونم اینجا جاش نیست و پیشاپیش عذر میخام که اینو میگم :
اگه از منبع نامعتبر VGCHARTZ هم استفاده میکردین,متوجه میشدین که PS3 از X360 بیشتر نفروخته تو امریکا.....

مشخص نشد درايو كلوب تاخير خورده يا نه
اگه تاخير خورده باشه رسما سر به بيابون ميذارم
ويتا ريسينگ نداشت يه عمر تحملش كردم اخرش ديدم نميتونم فروختمش:|
از نظر ما nfs ريسينگ نميباشد;;)

خوب اینم خبر رسمی تایید تاخیر بازی Drive Club به تاریخی نامعلوم از سه ماهه اول سال 2014. نکته جالب اینه که سونی بازی Contrast رو مجانی کرد در هنگام لانچ که من خیلی خوشحالم از این بابت چون قصد خریدش رو داشتم :دی

Sony confirms DriveClub delay, game will miss PS4 launch | VG247

ناتی داگ شایعه ی پورت شدن the last of us روی PS4 رو رد کرد:
It's relatively rare to release a blockbuster new IP so late in a console cycle, so many had wondered if Naughty Dog was thinking about porting The Last of Us to PlayStation 4. Looks like that's not happening.
In a Q&A with fans on the PlayStation Blog, Naughty Dog community strategist Eric Monacelli was asked about the possibility of a PS4 port of The Last of Us. He answered plainly: "We have no plans to do that."
همون بهتر.همه فقط میخوان تمام تمرکزشون رو پروژه ی جدید باشه .تا دوباره شاهد فصل پشم ریزون باشیم:دی
منبع

خوب اینم خبر رسمی تایید تاخیر بازی Drive Club به تاریخی نامعلوم از سه ماهه اول سال 2014. نکته جالب اینه که سونی بازی Contrast رو مجانی کرد در هنگام لانچ که من خیلی خوشحالم از این بابت چون قصد خریدش رو داشتم :دی

Sony confirms DriveClub delay, game will miss PS4 launch | VG247

فقط مونده BF4 تاخیر بخوره تا خرید کنسول هم تاخیر بخوره ! :( :(( :دی

[h=1]DICE Considered Delaying PS4/Xbox One Versions of Battlefield 4[/h]

خب خوبیش اینه که دیگه من موقع لانچ با هزار زور و بدبختی کنسول رو نمیخرم و تاخیرش میزنم میره تا عرضه I:SS . چون دیگه بقیه عنوان ها رو ، رو همون pS3 استاد میکنم و K:SF هم که کلا از ریختش خوشم نمیاد !

نمیدونم فقط سونی دوباره بابت این اتفاق هاش 10 سال دیگه پشیمون نشه ! چون فکر نکنم کسی بخواد بخاطر FIFA 14 و AC بره PS4 بخره !

اعصاب ذره ای ندارم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or