هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

واسه گرفتن دوال شوک 4 تو دستام دارم لحظه شماری میکنم!

بچه ها یکی دو هفته مونده تا لانچ، یه گروهی چیزی درست کنید که ببینیم کی به کیه برای آنلاینِ بازی ها! هماهنگ باشه این حرکتا بهتر نیست؟ :دی

نگفتم فردای لانچ، میخوام کنسول رو بگیرم که! کلا میگم! یه بازی رو اول همه بگیریم بهتره از اینکه پخش باشیم تو بازی های مختلف با تعداد کم :|

بعدش، خودت بوخوس :|

یه حرکت دیگه هم هست که بزنیم تر و تمیز میشه :دی هر چند روز یه بار، یه آواتار و امضای مشترک رو هممون با هم بزاریم! :دی

نگفتم فردای لانچ، میخوام کنسول رو بگیرم که! کلا میگم! یه بازی رو اول همه بگیریم بهتره از اینکه پخش باشیم تو بازی های مختلف با تعداد کم :|

بعدش، خودت بوخوس :|

یه حرکت دیگه هم هست که بزنیم تر و تمیز میشه :دی هر چند روز یه بار، یه آواتار و امضای مشترک رو هممون با هم بزاریم! :دی
هومن جون بيخيال همه ميدونن مرفه بي درد هستي;;):d
اواتارو امضارو هم نيستم اصلا اواتارو امضامو عوض نميكنم تحت هيچ شرايط;;)

جان من طراحی سایز و قیافه کنسول رو ببین... تازه آجر قدرت نیم متری هم نداره :-j !
13777264222449464976.gif

جان من طراحی سایز و قیافه کنسول رو ببین... تازه آجر قدرت نیم متری هم نداره :-j !
13777264222449464976.gif

سونی با این حرکت طرف الان خر کیف شده . برای ژاپنی ها Bowing خیلی معنی داره از طرفی نشانه شرمندگی از طرف دیگه نشانه قدر دانی و احترام زیاد به طرف مقابل .

من الان مغزم هنگ کرده چطوری کنسول با اینکه power brick نداره اینقدر سبکه؟؟؟؟؟
خیلی راحت جزوه عجایب 7-8 گانه قرار میگیره :دی.
وزن سبک - نداشتن PB - طراحی ظاهری عالی - حجم کم - قرار دادن 8 گیگ GDDR5 (انفجار مغز متخصصین سخت افزاری) - چیپ گرافیکی به شدت قوی - 399$ ( انفجار مغز کارشناسهای اقتصادی).

پ.ن. میگن کنسول رو که باز کنی زیر هک شده Created by infinite power of kratos :دی.

خیلی راحت جزوه عجایب 7-8 گانه قرار میگیره :دی.
وزن سبک - نداشتن PB - طراحی ظاهری عالی - حجم کم - قرار دادن 8 گیگ GDDR5 (انفجار مغز متخصصین سخت افزاری) - چیپ گرافیکی به شدت قوی - 399$ ( انفجار مغز کارشناسهای اقتصادی).

پ.ن. میگن کنسول رو که باز کنی زیر هک شده Created by infinite power of kratos :دی.
دیگه شما هم زیادی تحت تاثیری :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or