تاخیر پشت تاخیر !!!!! دایس battlfield 4 را برای کنسول های نسل بعد با تاخیر عرضه می کند !!!! در صحبت های اخیری که آقای Patrick Bach در این باره داشته اند گفته اند که:ما بسیار تلاش می کردیم که Battlefield 4 را در زمان لانچ کنسول های نسل بعدی به انتشار برسانیم.من فکر می کنم که مردم متوجه نباشند که چقدر سخت می باشد که یک بازی را همزمان با ساخت یک سخت افزار تولید کرد.ما با تغییراتی که این چند وقته داشتیم بسیار دست و پا می زنیم اما به راه خود ادامه می دهیم.هر دو طرف باید با یکدیگر هماهنگ باشند و در آخر شما دیر می کنید.همه چیز بسیار پیچیده می باشد.خود Battlefield یک بازی بسیار پیچیده می باشد،بنابراین زندگی ما را به هیچ وجه آسوده نکرده است.بنابراین ما می دانیم که خودمان را در برابر یکchallenge سخت قرار داده ایم،اما مردمانی که بیرون از اینجا قرار دارند به نظر می رسد که اینگونه فکر می کنند که به دلیل اینکه ما یک عنوان لانچ هستیم کار ما آسوده می باشد.ما تمام زمانی که اختیار داشتیم را چه کرده ایم؟آنها متوجه نمی شوند که چقدر این کار سخت می باشد.بگذارید درباره ی Watch Dogs صحبت کنیم.من آنها را سرزنش نمی کنم.زمان های بسیاری بوده است که ما در نظر گرفتیم کاری را که آنها انجام داده اند را انجام بدهیم.خوشبختانه ما بر آن مشکلات سخت که این عنوان یک بازی نسل بعدی می باشد غلبه کردیم.