ghargharak
کاربر سایت
Xbox تو Dashboard هم صدا میداد؛ یعنی قشنگ صدای قرچ قرچ میاد ازش
نیست خیلی انحصاری داره، خسته شده قلنج هاش رو میشکونه![]()
xbox شما رو احتمالا تراکتور سازی اسمبل کرده.
Xbox تو Dashboard هم صدا میداد؛ یعنی قشنگ صدای قرچ قرچ میاد ازش
نیست خیلی انحصاری داره، خسته شده قلنج هاش رو میشکونه![]()
نميدونم والا اين صادق كه فقط با fps حال ميكنه برعكس من
اصولا بتل در مقابل هر شوتري قرار بگيره ميتونه به زانو درميارتش بغير هيلو![]()
شما احتمالا تا حالا Xbox ندیدی :bighug:xbox شما رو احتمالا تراکتور سازی اسمبل کرده.
كدوم انحصاريا؟چی میگی:d من از مولتی پلیر خوشم میاد. این انحصاری ها همشون به جز Killzone سینگل هستن:d

ترافی ها رو یعنی میشه ؟مصطفی برو حال کن
چی چی؟چي حسين؟![]()
یکم چشمات رو وا کنی میبینی PS3 خریدیوالا xbox ما مثه یه بچه آروم و ساکت اون کنار وایساده روشنش هم میکنیم باز صداش در نمیاد از بس سر به زیره و مثل بعضی از کنسول ها صدای جارو برقی نمیده.b-)
شما هم احتمالا کنسول ایرانی امپراطور دیدی جای اکس باکس.
@kiya
جان هر کی که دوست داری ببین اینجا تاپیک PS4 هست اما دوستات دارن ی کنسول دیگرو مسخره میکنند و انتظار دارین کسی هم صداش در نیاد.

قبلا مگه تاييد نكرده بودن
Played on the PlayStation 4, Need for Speed Rivals is a more visually impressive, though currently slightly more buggy, version of Electronic Arts' upcoming racer than the Windows version.
We spent the first part of our session playing the Windows PC version of Rivals, which ran well, with a PlayStation 4 controller. Later, we switched to the PS4 version and were surprised to find a game that looked even more impressive than its PC counterpart, with better texture detail, improved lighting on cars and sharper graphics overall. The PS4 version did suffer from a higher incidence of issues such as parts of the world failing to load, but developer Ghost Games assured us they would have those problems ironed out in time for launch.
قبلا مگه تاييد نكرده بودن
اميدوارم مثه مايكرو هم بذاره يه بار كشور ايديمونو عوض كنيم يعني اگه اين اتفاق بيوفته من هيچي از سوني نميخوام:bighug:
البته كشور اكانتم بد نيست اماراته ولي دوست دارم بزنم انگليس