هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

2 میلیون خرج می کنی 4 تا ابجکت و افکت بهتر ببینی ؟ :دی روی همون ps3 بازی کن دیگه چه کاریه :دی

روی PS3 به شدت داغونه و 24 نفره هست تازه:d بعد من 2 میلیون نمیدم ارزون تر درمیاد:d
بعد اکثر انحصاری که من اصلا خوشم نمیاد همین اول میان:d Killzone,infamous,knack,order
باید منتظر Destiny, Division بمونم اگر تاخیر نخورن:)):d

این آلمانی ها حالا نمیتونستن به دِسی‌بل بگن !؟ :-/ این ها که خودشون SI کار میکنن :-?
الآن خواستم بگم مهندسم :دی
حالا از این هاش که بگذریم PS3 صدا نمیداد که ، حالا وقتی PS4 بلندی صداش 40% اونه که از موش هم ساکت تر میشه :دی
اره صدارو با دسيبل ميسنجن چرا اينا بجاي دسيبل يه چي ديگه ميگن؟

- - -ویرایش - - -

کنسول صدا تراکتور بده یا صدا اصلا نداشته باشه فرق نداره برات؟:d

من ps3 اسليم داشتم صدا نميداد اصلا خب ps4 هم مثه اون ديگه

امیر حسین جان فکر کنم شما هنوز با قواعد بازاریابی و هایپ و E3 و فروش و اینا آشنا نیستی!
بازی های این دوتا به خاطر کیفیت و هزینه بالایی که دارن,حدقل و کم کمش باید 1 سال زمان بین معرفی و عرضه فاصله وجود داشته باشه.در ضمن,نزدیکای عید Infamous میاد و بازی انحصاری بعدی سونی(مثلا order)حدقل با سه یا جهار ماه فاصله با این میاد.
این The Order رو اصلا یادم نبود:دی
پس اون قدر ها هم وضع بد نیست :-?

روی PS3 به شدت داغونه و 24 نفره هست تازه:d بعد من 2 میلیون نمیدم ارزون تر درمیاد:d
بعد اکثر انحصاری که من اصلا خوشم نمیاد همین اول میان:d Killzone,infamous,knack,order

استاد صادق فقط فازشون fps هست و لاغير;;)
هرچي فك ميكنم ربط خزندگان با fps رو نميفهمم:lol:

XBOX نداشتی نمیدونی من چی میگم:d
صدای XBOX مثلا من از اتاق میرم تا اخره خونه بازم میاد:d
روز اول خریده بودم رسیدم خونه GTA IV رو گذاشتم از اون طرف هم زیر چایی رو روشن کرده بودیم؛ مادر بزرگم فکر کرده چایی جوش اومده داره صدا می‌ده :|
بعد PS3 بازی به اون سنگینی (TLOU) رو می‌ذاشتیم صداش در نمیومد :|

کنسول صدا تراکتور بده یا صدا اصلا نداشته باشه فرق نداره برات؟
:d
بر خلاف شما من حال میکنم کنسول مثله تراکتور صدا بده نمیدونم چرا حس خوبی بهم میده البته صدای خود دستگاه نه صدای DVD درایور مثله XBOX

من بتل باز نیستم . اگه اینقدر تفاوت داشته باشه و واقعا بتل باز هم باشی پس می ارزه :دی

این Xbox که میگید صدای رامش خیلی وحشتناک بود 8-|
این ها هم الآن کنسول رو تو منوی اصلی تست کردن :دی
استاد صادق فقط فازشون fps هست و لاغير;;)
Division که FPS نیست :-" :دی

راستی کسی به این نکته اشاره نموده که اگه BF4 بره برا 2014 رسماً پوستش در مقابل عنوان های شوتر نسل بعدی 2014 کنده میشه :-/

این Xbox که میگید صدای رامش خیلی وحشتناک بود 8-|
این ها هم الآن کنسول رو تو منوی اصلی تست کردن :دی

Division که FPS نیست :-" :دی

راستی کسی به این نکته اشاره نموده که اگه BF4 بره برا 2014 رسماً پوستش در مقابل عنوان های شوتر نسل بعدی 2014 کنده میشه :-/

نميدونم والا اين صادق كه فقط با fps حال ميكنه برعكس من
اصولا بتل در مقابل هر شوتري قرار بگيره ميتونه به زانو درميارتش بغير هيلو:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or