kiya
کاربر سایت
2 میلیون خرج می کنی 4 تا ابجکت و افکت بهتر ببینی ؟روی همون ps3 بازی کن دیگه چه کاریه
![]()
کنسول صدا تراکتور بده یا صدا اصلا نداشته باشه فرق نداره برات؟:dمگه مهمه ؟:d
2 میلیون خرج می کنی 4 تا ابجکت و افکت بهتر ببینی ؟روی همون ps3 بازی کن دیگه چه کاریه
![]()
:dاره صدارو با دسيبل ميسنجن چرا اينا بجاي دسيبل يه چي ديگه ميگن؟این آلمانی ها حالا نمیتونستن به دِسیبل بگن !؟این ها که خودشون SI کار میکنن
حالا از این هاش که بگذریم PS3 صدا نمیداد که ، حالا وقتی PS4 بلندی صداش 40% اونه که از موش هم ساکت تر میشهالآن خواستم بگم مهندسم![]()
کنسول صدا تراکتور بده یا صدا اصلا نداشته باشه فرق نداره برات؟:d
این The Order رو اصلا یادم نبودامیر حسین جان فکر کنم شما هنوز با قواعد بازاریابی و هایپ و E3 و فروش و اینا آشنا نیستی!
بازی های این دوتا به خاطر کیفیت و هزینه بالایی که دارن,حدقل و کم کمش باید 1 سال زمان بین معرفی و عرضه فاصله وجود داشته باشه.در ضمن,نزدیکای عید Infamous میاد و بازی انحصاری بعدی سونی(مثلا order)حدقل با سه یا جهار ماه فاصله با این میاد.

روی PS3 به شدت داغونه و 24 نفره هست تازه:d بعد من 2 میلیون نمیدم ارزون تر درمیاد:d
بعد اکثر انحصاری که من اصلا خوشم نمیاد همین اول میان:d Killzone,infamous,knack,order
باید منتظر Destiny, Division بمونم اگر تاخیر نخورن:d

روز اول خریده بودم رسیدم خونه GTA IV رو گذاشتم از اون طرف هم زیر چایی رو روشن کرده بودیم؛ مادر بزرگم فکر کرده چایی جوش اومده داره صدا میدهXBOX نداشتی نمیدونی من چی میگم:d
صدای XBOX مثلا من از اتاق میرم تا اخره خونه بازم میاد:d

من بتل باز نیستم . اگه اینقدر تفاوت داشته باشه و واقعا بتل باز هم باشی پس می ارزهروی PS3 به شدت داغونه و 24 نفره هست تازه:d بعد من 2 میلیون نمیدم ارزون تر درمیاد:d
بعد اکثر انحصاری که من اصلا خوشم نمیاد همین اول میان:d Killzone,infamous,knack,order
باید منتظر Destiny, Division بمونم اگر تاخیر نخورن:d

استاد صادق فقط فازشون fps هست و لاغير![]()

Xbox تو Dashboard هم صدا میداد؛ یعنی قشنگ صدای قرچ قرچ میاد ازشاین ها هم الآن کنسول رو تو منوی اصلی تست کردن![]()

این Xbox که میگید صدای رامش خیلی وحشتناک بود
این ها هم الآن کنسول رو تو منوی اصلی تست کردن
Division که FPS نیست![]()
راستی کسی به این نکته اشاره نموده که اگه BF4 بره برا 2014 رسماً پوستش در مقابل عنوان های شوتر نسل بعدی 2014 کنده میشه![]()