malek911
Loyal Member
خوب البته واسه ما دست نیافتنیه ولی حداقل لازم نیست سر جاده منتظر تریلی وایسید برای تجربه PS4 !![]()
مگه میخوای تریلی رو بچاپی:dاگه آره رو منم حساب کن(یه دونه تفنگ بادی دارم اونم اسپانیاییش):d
خوب البته واسه ما دست نیافتنیه ولی حداقل لازم نیست سر جاده منتظر تریلی وایسید برای تجربه PS4 !![]()

از سرتم زیادهاين چه وضع لينك گذاشتنه؟
با گزينه هايپرلينك آشنايي داري![]()
گیم پلی Fifa 14 روی Ps4
watch?v=IQj3aMHrWAQ
دوست خوبمون PHONIX47 زحمتش رو کشیدن!
این هم لینک دانلودش:
fs2.filegir.com/leon5260/PS4_at_Eurogamer__FIFA_14_PlayStation_4_Gameplay_%5Btag22%5D.mp4
دوست خوبمون نیروانا زحمتش رو کشیدن!
منم که هیچ کاره بودم این وسط![]()

One-time license fee for play on purchasing account’s designated, primary PS4™ system and other PS4™ systems when signed in with purchasing account.
Purchase or use of this item is subject to the PlayStation®Network Terms of Service, this item’s use restrictions, and other applicable terms located atPlayStation®Network User Agreements - Gaming Rules & SCEA Published Online Titles. If you do not wish to accept all these terms, do not purchase or use this item. One-time license fee for downloads to up to 2 console systems that are associated with the purchasing account.
حاجی 2 تا شایعه خیلی بد اومده . نمیدونم کودوم رو اول بگم( شایعه هستن . خیلی نگران نباشید ) .
یکی در مورد اکانت ـه که ظاهرا این قضیه تو مجله Geek نوشته شده که هر اکانت فقط روی یک کنسول Ps4 کار میکنه . نوشته هاش طولانیه نمیدونم در مورد اینکه بازی رو از یه اکانت تو Ps4 بخریم و تو دیگری بازی کنیم چه اتفاقی میوفته ( همین کاری که برای خرید DLC های ریجن 2 میکنیم و غیرو ) .
شایعه بعدی هم در مورد تاخیر خوردن Drive Club ـه![]()
امیدوارم هر دوتاشون مزخرف باشن و به حقیقت تبدیل نشن .
GEEK: DRM for the PS4 arrives in the form of account locked PSN games

راست البته ! :dاین جدیده ؟ چون قبلا هم یه همچین خبری شنیده بودم نمیدونم همین بود یا نه ! اما گیم پور الان گذاشتش
گوشه چپ پایینه کاور بازی
Buy DriveClub And Get Three Months PS Plus Subscription for Free
![]()
فکر کنم خبر رو اشتباهی گرفتی ! اینطوری باشه از Share خبری نیست !پس مثه ps3 ميشه روي دوتا دستگاه شير كرد اره؟:bighug:
:dفکر کنم خبر رو اشتباهی گرفتی ! اینطوری باشه از Share خبری نیست !:d
از این یکی به شدت استقبال میشه.انگار نه انگار که واسه نسل جدید دارن گیم میسازنشایعه بعدی هم در مورد تاخیر خوردن Drive Club ـه![]()
![]()
اوه پس من اشتباه گرفتم خبر رو ! :d. One-time license fee for downloads to up to 2 console systems that are associated with the purchasing account