هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این این قدر هست،بازیای ناتی و کوانتیک و سانتا چقدر هست!
واسه من 50 گیگ 50 تومن حدودا درمیاد...ولی تکی نمیارزه:دی
پ.ن:خدایا کارمون به کجا رسیده؟بازی رو شریکی میخریم واسه دانلود هم شریکی اقدام میکنیم=p~
يعني چي دانلود شريكي؟اگه منظورت اون نرم افزار و idm است بايد شريكت همشهريت باشه و هارد اكسترنالم داشته باشين حتما
اره منظورم همون هست.نه !فایل رو رو تو چنتا dvd تقسیم میکنم.بعد واست میفرستم.تو همشون رو اکسترکت میکنی و با اون برنامه انتقال میدی.

آخرین ویرایش:
این این قدر هست،بازیای ناتی و کوانتیک و سانتا چقدر هست!
واسه من 50 گیگ 50 تومن حدودا درمیاد...ولی تکی نمیارزه:دی
پ.ن:خدایا کارمون به کجا رسیده؟بازی رو شریکی میخریم واسه دانلود هم شریکی اقدام میکنیم=p~
يعني چي دانلود شريكي؟اگه منظورت اون نرم افزار و idm است بايد شريكت همشهريت باشه و هارد اكسترنالم داشته باشين حتما

اره منظورم همون هست.نه !فایل رو رو تو چنتا dvd تقسیم میکنم.بعد واست میفرستم.تو همشون رو اکسترکت میکنی و با اون برنامه انتقال میدی
50 گيگ اگه هر گيگ 5 تومن باشه ميشه 250 تومن يعني نفري 125 تومن اگه پول اون 30دلار رو هم 90 تومن در نظر بگيريم ميشه 215تومن تازه كلي دي وي دي هم ميخواد و ممكنه صد در صد فايل درست نشه رو pc بعدشم ادم 215 تومن بده نشه فروختش چه فايده خب 60 70 تومن ميده ديسك ميگيره

آخرین ویرایش:
امکان خرید و دانلود ایندی ها با PC و ریختن تو کنسول هست؟!
همین طوری یه Title Update رو با کنسول دان می‌کنی 1 ساعت طول می‌کشه با PC نهایتا 20 دقیقه دیگه بازی بخوای دانلود کنی بدبختی :|

امکان خرید و دانلود ایندی ها با PC و ریختن تو کنسول هست؟!
همین طوری یه Title Update رو با کنسول دان می‌کنی 1 ساعت طول می‌کشه با PC نهایتا 20 دقیقه دیگه بازی بخوای دانلود کنی بدبختی :|
گفتن سرعت دانلود ps4 بالاتر از ps3 هست
احتمالا بشه با اون برنامه ps3 proxyyyyyyy با pc دان كرد ولي بازم 50 گيگ خيلي زياده

گفتن سرعت دانلود ps4 بالاتر از ps3 هست
احتمالا بشه با اون برنامه ps3 proxyyyyyyy با pc دان كرد ولي بازم 50 گيگ خيلي زياده

اصلا با PC هم بشه دانلود کرد بازم دردسرش زیاده !!
سروراش اجازه نمیده با تمام سرعت بگیری !!
مثلا منی که دانلودم 140 هستش ، بیشتر از 60 تا نمیتونم بگیرم !! اینجوری پدر آدم در میاد دیگه !!

50 گيگ اگه هر گيگ 5 تومن باشه ميشه 250 تومن يعني نفري 125 تومن اگه پول اون 30دلار رو هم 90 تومن در نظر بگيريم ميشه 215تومن تازه كلي دي وي دي هم ميخواد و ممكنه صد در صد فايل درست نشه رو pc بعدشم ادم 215 تومن بده نشه فروختش چه فايده خب 60 70 تومن ميده ديسك ميگيره
اصلا شریکی کجا بود:d فکر نکنم نسل بعد بشه چیزی Share کرد . چون اگر قرار بود share داشته باشه اعلام میکردن.
سرعت دانلود توی PS4 خیلی بیشتر از PS3 هست دیگه سرعتتون الکی کم نمیشه.

اصلا با PC هم بشه دانلود کرد بازم دردسرش زیاده !!
سروراش اجازه نمیده با تمام سرعت بگیری !!
مثلا منی که دانلودم 140 هستش ، بیشتر از 60 تا نمیتونم بگیرم !! اینجوری پدر آدم در میاد دیگه !!
اصلا این حرف رو نزن من دقیقا با پی سی و دانلود از همون سرورهایی که میگی سرعت 1 مگ میگیرم درصورتی که بصورت عادی سرعت دانلودم رو 500-600 هست! همه چی بسته به نت خودت داره:d

Sony's PlayStation 4 launch title Driveclub has been delayed, according to numerous reports. Sources speaking to The Same Coin, which stated "Treat this as 100% rumour for now," and Kotaku, who verified the alleged claim, indicate Driveclub will release in 2014.
Evolution Studios' upcoming racing game, which was set to be part of a day-one PS Plus deal on PS4, was scheduled for a PlayStation 4 preview event today in San Francisco, but was apparently removed because of a "scheduling conflict."
We've asked Sony for clarification and comment.
IGN

اولا من گفتم واسم 50 گیگ 50 تومن حدودا درمیاد:دی
بعدشم تازه چرا دو نفری؟ماشالله هممون همدردیم.یکی دانلود میکنه به 10 نفر میرسونه(دردسرش ماله اونی هست که دانلود میکنه.هم پستش هم کارای قبلش)ولی خیلی ارزون تر درمیاد.
هی بسوزه پدره دلار:|

آخرین ویرایش:
این قضیه DriveClub هم عجیب شده ! البته من هنوز دنباله بحث های Neogaf رو نخوندم و نمیدونم به کجا رسید (ماشاالله با سرعت نور جلو میرن ، دیشب تا صفحه 20 و 30 و اینا بود و الآن دیدم رسیده 60 !) ولی Rushy (که یکی از دست اندرکاران بازی هست) توی Twitterـش گفته که من بی خبر هستم و بچه ـم تازه به دنیا اومده و رفتم خونه ! :دی
حالا یا به طرز فجیعی داره دروغ میگه (یعنی اگه بازی تأخیر خورده باشه ، امکان نداره این در جریان نباشه) یا واقعاً خبری نیست. از اون طرف الآن توی عکس های کیا دیدم که بازی رو توی کیوسک های PS4 گذاشتن و بقیه بازی های کیوسک هم Launch Title هستن. تازه Trophy های بازی رو هم میشه دید !
در مجموع اگه تأخیر بخوره که خیلی افتضاح و ضایع هست ! هر کنسولی نیاز به یه ریسینگ اولیه داره ، درسته که NFS هست ولی سبکش خیلی با این متفاوته. بعد ملت باندل DriveClub رو هم پیش خرید کردن و معلوم نیست تکلیفشون چی میشه ، خود سونی هم که بازی رایگان (البته نسخه محدودتر) رو برای Plus گذاشته و الآن باید با یه بازی دیگه عوض کنه ، یعنی کلهم از هر جهت مشکل ساز هست ! :دی بگذریم از اینکه تعداد Launch Title های انحصاری PS4 هم خیلی زیاد نیست و اگه یکی ازشون کم بشه که دیگه بدتر ! :دی
عجیب کلا دم اخری همه چی دارن تاخیر میندازن امیدوارم دروغ باشه

همینجوری هم لاین اپش شکننده بود بی تعارف میگم اگه درایوکلاب تاخیر بخوره میتونم دیگه بعنوان یک لانچ ضعیف طبقه بندیش کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or