هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Red Bar of Garmaye Shadid :دی
یوشیدا گفت این خبر ساختگی و اصلا صحت نداره

- - -ویرایش - - -

بچه ها کیلزون نسخه دیجیتالیش همین 50گیگه؟؟؟ اگه اینطور باشه فیزیکی باید بگیریم دوباره گرون در میاد که راستی رو ps4 هم میشه شریکی خرید بازیارو به نظرتون ؟

یه سوال:
می‌شه بدون داشتن بازی، جوین بازی بقیه شد؟!
مثلا من فیفا رو ندارم یکی از فرند هام داره؛ می‌تونم جوین بشم با هم بازی کنیم؟! :-/

87001435784866094794.gif

چه حمله ای کردن بهم:دی
باو با این بخشندگی های سونی بعید نیست:دی یه نسل که بدون Plus می‌شه آنلاین بازی کرد گفتم شاید اینجا هم بدون خرید دیسک بشه با یکی دیگه بازی کرد :-" :دی

یه سوال:
می‌شه بدون داشتن بازی، جوین بازی بقیه شد؟!
مثلا من فیفا رو ندارم یکی از فرند هام داره؛ می‌تونم جوین بشم با هم بازی کنیم؟! :-/

چه حمله ای کردن بهم:دی
باو با این بخشندگی های سونی بعید نیست:دی یه نسل که بدون Plus می‌شه آنلاین بازی کرد گفتم شاید اینجا هم بدون خرید دیسک بشه با یکی دیگه بازی کرد :-" :دی

شما واقعا عضو تحریریه هستین ؟ دقیقا اونجا چیکا میکنید؟^:)^ :d

خب بازی های FlOw

14364031874188690529.jpg

Sound Shapes

94624869116691186132.jpg

Escape Plan

13178509795922804043.jpg

به Flower

45585636118360780854.jpg

اضافه شدن و به صورت Launch Title برای PS4 عرضه میشن ! :دی
گذشته از اینکه به زودی شاهد تظاهراتی خواهیم بود که چرا سونی میخواد بازی های PS3 و Vita رو برای PS4 بفروشه و مرگ بر سونی و ... ، ولی من همیشه از گسترش کلکسیون بازی های یه کنسول استقبال میکنم و کار خیلی خوبیه ! :دی
کسی که PS3 و Vita داشته و اینا رو به هر دلیلی بازی نکرده ، شاید بعداً بخواد بره سراغشون و دیگه کنسول های قبلی رو هم نداشته باشه.
کسی که اصلاً کنسول های قبلی رو نداشته و تازه PS4 خریده ، قبلاً این حق انتخاب رو نداشته و حالا میتونه از این ها لذت ببره.
در نهایت هم کسی که اینا رو برای کنسول های قبلی خریده ، میتونه به صورت مجانی اینا رو روی PS4 هم تجربه کنه !
Finally, these are all Cross-Buy games, meaning if you buy it once, you’ll be able to download it for free on any available system. Oh, and one more thing: if you have purchased these games previously on PlayStation Store, they will be available to you when they release on PS4 or PS Vita at no additional charge

این هم مثل اینکه ویدئوشون هست که خودم البته ندیدمش : BV2czqEt1pc

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or