هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پرچم همیشه بالاست :bighug:
j4844_SONY.jpg

----

دوستان عزیز و گرامی یه پیشنهاد دارم براتون :دی
اگه میخواهید PS4 بخرید یا حتی اگه نمیخواهید PS4 بخرید اگه PS3 دارید یا PSV ! در هر حال الان بهترین موقع برای عضو PS PLUS شدنه چون با خرید 50 دلار 10 دلار رو برمیگردونه سونی !
با 40 دلار کلی بازی برای سه کنسولِ PS3 و PSV و PS4 ذخیره میکنید :دی
فقط دقت کنید که کدهای مخصوص پلاس رو نخرید و کارت 50 دلاری بخرید.

موفق باشید

*البته فرمایش دوستمون هم قابل تامله ! بهرحال یه پیشنهاد بود فقط :دی

دوستان يك سوال داشتم
اين هدست هاي ۷.۱ کاناله ps3 با ps4 هم سازگاری داره؟

موقع لانچ نه ! با آپدیت قابل استفاده میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز و گرامی یه پیشنهاد دارم براتون :biggrin1:
اگه میخواهید PS4 بخرید یا حتی اگه نمیخواهید PS4 بخرید اگه PS3 دارید یا PSV ! در هر حال الان بهترین موقع برای عوض PS PLUS شدنه چون با خرید 50 دلار 10 دلار رو برمیگردونه سونی !
با 40 دلار کلی بازی برای سه کنسولِ PS3 و PSV و PS4 ذخیره میکنید :biggrin1:
فقط دقت کنید که کدهای مخصوص پلاس رو نخرید و کارت 50 دلاری بخرید.

موفق باشید
این طرح فقط برای استور ریجن1 هست و اگر کسی بخواد پلاس آمریکا بگیره بله 10دلار بهش میدن! که بعید میدونم کسی پلاس آمریکا بخواد:d
فکر کنم موقع عرضه پلی4 سونی پیشنهادات ویژه ای برای پلاس بذاره و فکر کنم اونموقع گرفتنش بهتر باشه

New KINGDOM HEARTS III clip from D23 Expo Japan

:Tetsuya Nomura
I still don't have much information on KHIII that I can release to the public, but I spoke to the extent I was able. Please enjoy the interview, along with part of the new clip that will be released at the event this month

الان یاد سال 2006 افتادم:(.بازی resistance 1 و motorstorm. یادمه الکی میرفتم تو مغازه که فقط ps3 و قاب resistance رو از نزدیک ببینم:d.
هیییییییی پیر شدیم!

آره واقعا چه دورانی داشتیم !!
الان که سنمون رفته بالا ، هیچ ذوق و شوقی نداریم دیگه بخدا ، انقد که مشکلات زیاد شده !

میشه یکی قشنگ توضیح بده این 50$
میخری 10% بت میدن چیه؟
یعنی اینکارو بکنیم؟
اصلا چی باید خرید؟
10% نمی‌ده 20% یا همون 10 دلار می‌ده:دی
شما هر چی بخری از سونی ( که بهترینش یک اکانت پلاس 1 سال ِ به قیمت 50 دلار هست و برای PS4 هم قابل استفاده هست) واست 40 دلار حساب می‌کنه!
اونوقت این وضعیت تا کی برقراره ؟
نمی‌دونم:دی

آخرین ویرایش:
10% نمی‌ده 20% یا همون 10 دلار می‌ده:دی
شما هر چی بخری از سونی ( که بهترینش یک اکانت پلاس 1 سال ِ به قیمت 50 دلار هست و برای PS4 هم قابل استفاده هست) واست 40 دلار حساب می‌کنه!

نمی‌دونم:دی
این طوری نیست البته.بعد از اتمام مهلتش به ازای هر 50دلار خریدی که کردید 10 دلار بهتون میده.تاریخش هم فکر کنم تا آخرای اکتبر باشه.اینکه این 10 دلار ها هم شامل قانون خاصی میشه یا نه رو نمیدونم برین بخونید خودتون:d
البته با اینکه اشتراک یک ساله ی پلاس 50 دلار نیست ولی اگه بخرین حساب میشه انگار.

آخرین ویرایش:
اقا دارم دیوانه میشم من ps4 می خوام این قدر هم دوستان ضد حال نزنن کنسول هک میشه تا تابستون هم هک میشه اصلا خودم براتون هک می کنم b-):x

ولی دوستان من اصلا باورم نمیشه داره ps4 میاد هنوز توی حالو هوای نسل قبلم و اون زمانی که ps3 اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or