هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اينا اگه واقعا خود كارخونه رنگشون ميزنه يكيشون دست مغازه دارهاي وطني بيوفته فك كنم راحت 200 تومن بكشه روش در بهترين حالت8-|

آیفون 5s مشکی با مدل طلایی 16 گیگ نزدیک 1 میلیون و مدل 64 گیگ بیش از 2 میلیون اختلاف هست

شما چه خوشبینی به این شیادها "همون بهتر که تو یه رنگ عرضه میشن فعلا"

پ.ن: البته اختلاف قیمت در آیفون به این خاطره که خیلی ها فکر میکنن واقعا از طلا ساخته شده :|"

PS4_Color_Variation_06-150x150.jpg
پی اس 4 و ویتا 2000 زرد رنگ :دی ! بهترین کالکشن دنیا :دی !

این عکس ها چرا ایستاده بدون پایس؟! :-/ /:)
03875210922412170943.jpg

35794432715340357949.jpg

77902632626438186385.jpg
کلا تا جایی که من فهمیدم دو طرف کنسول صاف ِ یعنی این دو تا Ps2 ـی که به هم چسبوندن دقیقا یک جا قرار گرفته و بالا و پایین نیست:دی

من یکم دچار سردرگمی شدم:دی اون عکسا که ملت کنسول رو باز کردن و باهاش عکس اینداختن یعنی چی؟ یعنی سونی به یه سریا کنسول رو داده؟
تستر بودن؟ بدون اجازه سونی شروع به فروش کردن؟:دی

من یکم دچار سردرگمی شدم:دی اون عکسا که ملت کنسول رو باز کردن و باهاش عکس اینداختن یعنی چی؟ یعنی سونی به یه سریا کنسول رو داده؟
تستر بودن؟ بدون اجازه سونی شروع به فروش کردن؟:دی
با اجازه PS4 فن های گرامی :d این دوستان که کنسول باز دارن(و تو یوتیوب فیلمشونم زیاده)یک جورایی تسترن که محصول نهایی رو میگیرن و معمولا برای تست داشبورد کاربرد دارن:d اما زیر نظر قانون NDA هستن که اگر نقض کنن.....:d (زندان هم داره!:d)

اقا اون عكس هاي كنسول با رنگ هاي متنوع كار دستي و ذوق يكي از كاربران خارجي ه اصلا" واقعي نيستند :|

خوب يه ماه ديگه كنسول مياد و من ميخوام برم 3 ميليون پاش پول بدم و پوز بدم:))=))=))=))

( يارو رو توي ده راه نميدادن سراغ خونه كدخدارو مي گرفت :|) پولم كجا بود :d

ولي هر كسي بالا 1500 بخره ( گرچند بازم از اين ارزونتره ) واقعا" اشتباه مي كنه ولي خوب يه سري دارن اقا ! اين پولها براشون خرج يه روزه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or