هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مگه باید چند تا داشته باشه ! باید یکی باشه دیگه پس صدا بازی رو چجوری میخواستیم بشنویم اگه دو تا بود ! ؟ :d
مگه من اعتراض کردم؟:d
در کل من با این جور هدستا حال نمیکنم باید یه بلوتوث دار بگیریم خودمونو راحت کنیم:d

در کل من با این جور هدستا حال نمیکنم باید یه بلوتوث دار بگیریم خودمونو راحت کنیم:d

- - -ویرایش - - -

همین شکلک ==> :|
نشانه اعتراض دیده میشه ، پستت کلا جعو ناراضی بودن داره ! :d

سمت چپ تصویر نشون میده تروفی رو و برعکس PS3 دقیقا همون لحظه که باید تروفی آنلاک میشه !
:biggrin1:
خداكنه وقتي مينويسه چه كسي آنلاين يا آفلاين شده هم سمت چپ بنويسه سمت راست ضد حال بود
بعدشم يه قابليتي داشته باشه بشه غير فعالش كرد اخه 200 نفر هي بخوان آف بشن آنلاين بشن كه دهنمون سرويسه8-|

خداكنه وقتي مينويسه چه كسي آنلاين يا آفلاين شده هم سمت چپ بنويسه سمت راست ضد حال بود
بعدشم يه قابليتي داشته باشه بشه غير فعالش كرد اخه 200 نفر هي بخوان آف بشن آنلاين بشن كه دهنمون سرويسه8-|
فكر كنم توي تنظيمات اكانت ميشد خاموشش كرد

جعبه کنسول و وسایل جانبیش ! فقط 34 روز به ریلیز PS4 مونده ! :دی

27780048549858138854.jpg

دوستان من که مسلما اگه خدا بخواد یه ps4 می خرم ولی شماها کسی میدونه که این کنسول کی هک میشه اگرچه خیلی سوال احمقانه ای است ولیخوب نمیشه که هر دفعه 200 که بیشتره هم است پول بازی بدیم .
اگه دراین باره کسی اطلاع داره حتما بگه راستی به نظرتون قیمتش توی ایران از 1500 هم بیشتر میشه؟

دوستان من که مسلما اگه خدا بخواد یه ps4 می خرم ولی شماها کسی میدونه که این کنسول کی هک میشه اگرچه خیلی سوال احمقانه ای است ولیخوب نمیشه که هر دفعه 200 که بیشتره هم است پول بازی بدیم .
اگه دراین باره کسی اطلاع داره حتما بگه راستی به نظرتون قیمتش توی ایران از 1500 هم بیشتر میشه؟
عزیز دل برادر خو آرشیو نکن:دی
بازیتو تعویض کن بعده اینکه کاملا چلوندیش:دی

عزیز دل برادر خو آرشیو نکن:دی
بازیتو تعویض کن بعده اینکه کاملا چلوندیش:دی

عزیز جان شما که میگی باز یتو تعویض کن خوب مثلا من یه killsone می خرم بعد باید بگردم بین دوستام کی ps4 خریده بعد اونو بدم بعد یه بازی دیگه ازش بگریم بعد تازه بعدش چی من نمیتوتم با این بازی تا اخر به مبادله با دیگران بپردازم که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or