هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کرسی هم گفته Naughty داره با PS4 یه کارایی میکنه ولی مطمئن نیست این انچارتد هست یا نه. 400-500 تا Devkit دارن اینا:d

Sony’s Chris Ashimine Not Sure if Next Naughty Dog Game will be Uncharted, but it Will be on PS4

آخرین ویرایش:

یک دقیقه سکوت ! :| ، :d

06833994803960578434.gif

السلام علیک یا اهلل بازی سنتر :d بچه ها ما اگه بخواییم این ps4 رو بخریم;;) گوش شیطون کر باید تا کی صبر کینم. منطقه بندی داره زمان عرضش مثلا ایران منطقش با آسیا حساب میشه یا خاورمیانه یا ایران جزء اروپا حساب میشه :d کلا چطور هست تا برسه ایران. دوم ریجین لاک بودنش هست. ممکن هست این کنسول برای مناطق مختلف ریجین لاک باشه یا دیگه از این چیزا خبری نیست !!!

حالا توی این جعبه چی هست ؟! :-/

----

چنتا عکس همینجوری واسه قشنگی ! :دی

السلام علیک یا اهلل بازی سنتر :d بچه ها ما اگه بخواییم این ps4 رو بخریم;;) گوش شیطون کر باید تا کی صبر کینم. منطقه بندی داره زمان عرضش مثلا ایران منطقش با آسیا حساب میشه یا خاورمیانه یا ایران جزء اروپا حساب میشه :d کلا چطور هست تا برسه ایران. دوم ریجین لاک بودنش هست. ممکن هست این کنسول برای مناطق مختلف ریجین لاک باشه یا دیگه از این چیزا خبری نیست !!!

شما رو دو ماه دیگه حساب کن ! :دی از ریجن لاک هم خبری نیست.

آخرین ویرایش:
تا حالا به این نکته توجه کردید که ممکنه آنچارتد 4 رو واسه PS3 بسازن؟ از سونی هیچی بعید نیست :دی
خودشون خیلی وقت پیش گفته بودن می تونن نسخه بعدی هم برای PS3 بسازن و پیشرفتش در حد شماره 3 باشه,اما چون پیشرفتش کمه گفتن که این کار رو نمی کنن.:d

با دیدن این عکس بسته بندی شده ی ps4 دلم خواست هرچی دارم رو بفروشم تا اومد بخرمش :| ولی واقعیت اینه که باید نزدیک یک سال صبر کرد تا این مغازه دارا بفهمن 2.5 میلیون واسه این وسیله پول زیادی

یک دقیقه سکوت ! :| ، :d

چرا ارشيا بايد سكوت كنيم ؟:|

بايد فرياد زنان سر به بيايان بگذاريم !؟:|:((

اقايون يه درخواست
گيف ميذاريد بذاريد اما نه اين همه زياد كه صفحه سنگين بشه هر دور حجم ما به سمت نابودي بره :|

تا این مغازه دارا بفهمن 2.5 میلیون واسه این وسیله پول زیادی

کی همچین قیمتی تعیین شد ما خبر نداشتیم ؟ :دی
در بدترین حالت میتونن 1600-1700 بفروشن نسبت به شرایط فعلی الکی جو ندین ! :دی

نظرتون رو به مطلبی در صفحه 3 تاپیک جلب میکنم !

یه نکته ی پیشگیری قبل از درمان بگم امیدوارم موثر باشه و بهش توجه کنید :دی
به هیچ وجه به پست هایی که میگن اگر هر بازی یا کنسولی بیاد به نظرتون چه قیمتیه و این حرفها یا کسایی که به قیمت های تخیلی دامن میزنن توجه نکنید ! به اضافه اینکه هیچ وقت برای یه کالا از خودتون قیمت تخیلی ول ندید و بگید اینم باشه میخرم ! بازیسنتر یه سایت عمومیه و از منی که گیمرم تا بقال سر کوچه هم می تونه توش عضو بشه ! همینطور هم هستن فروشندگان سود جویی که با یه حرف میان چو میندازن وسط ملت که ببین مزه ی دهن خریدار چقدره ! یهو یکی میاد میگه خب به نظرتون این بازی روز اول X تومان گیر میاد بعد 10 نفر تازه میان میگن اگر گیر بیاد خیلی خوبه حداقل روز اول فلان قیمته ! خب به نظرتون وقتی خیلی راحت میایید میگید اگر فلان قیمت باشه جای شکرش باقیه و این حرفها اون فروشنده ی نازنین که اینجا حضور داره با قیمتی بیشتر از اون نمی کنه توی پاچتون ؟
خلاصه ی کلام خیلی از همین کسایی که بحث قیمت رو پیش میکشن خود فروشنده ها هستن ، پس سعی کنید خودتون با راضی شدن به قیمت های تخیلی به خودتون خیانت نکنید !
اینا رو گفتم چون به وضوح دیدم توی اکثر تاپیک های PS3 هم این اتفاق افتاده ! چه در مورد بازیهاش چه سایر وسایل جانبی ! گفتم یه روشن سازی کنم که همین اشتباهات رو در آینده برای PS4 تکرار نکنید .
پ.ن : از مدیران خواهشمندم این پست رو پاک نکنن تا بچه ها یه کم به خودشون بیان !

2.5 چیه باو مگه میخواد پیاده بره از چین بیارش که 2.5 بشه :| همون چیزی که کیا گفت 1.6 هم واسشون 400 الی 500 سود داره . تازه باید گارنتی هم بکنن و یک بازی رایگان هم بدن :d

دوستان ما یه بزرگنمایی کردیم به دل نگیرید :d ولی حقیقتا من از زمان عرضه سگا تو بازار بودم روزای اول به شدت قیمتا حبابی هست اگه همین 2.5 که میگم باشه جای تعجبی نیست یادمه روزای اولی که کینکت اومد بود دیدم یه مغاز ایی داره حدود 380 میندازه !! درصورتی که حدود 7 8 ماه بعد به خودم 120 فروخت

حالا امیدارم قیمت کم تر از این چیزا باشه چون به نفع خود ماست

یادش بخیر
67949301443283620136.jpg

و واقعا یادش بخیر چه هیجانی بود اولاش:d

73466060202749786130.jpg
04557832518849692179.jpg
30922391989610363354.jpg
22350451856355730622.jpg

اینم ناز و ادای جدیده:d
52880441212808149715.jpg

و آنک(آینده ی اینک) زیبای خفته

31814428445758714338.jpg