sawman
کاربر سایت
قيمتم بگو:dخب مسلمه این غولا صد در صد هستن : xperia z و xperia z ultra و xpeia z1 :d
تو عکس های تبلیغی و ویدیو ها مشخصه گوشیه xperia z هستش
اريا جون منم چند روز پيش به همين فك ميكردماین برزیل مگه چقدر مشتری داره که تازگیا کمپانی ها انقدر باهاش حال میکنن ؟!![]()
درسته که توی ایران کپی رایت نداریم و بازی کپی از آب معدنی هم بیشتر در دسترسه ، ولی به نظرم سونی اگه توی نمایندگی هاش PS4 رو با قیمت مناسب (نسبت به فروشنده های معمولی) بفروشه ، به ضررشون نمیشه !
این رو گفتم یاد یه چیزی افتادم. چند وقت پیش تلویزیون داشت یه برنامه فوتبالی نشون میداد و یکی از بازی های 10،11 سال پیش لیگ ایران بود. یه دفعه دیدم دور زمین تبلیغ PlayStation 2 بوده !!!اصلاً همچین چیزی توی ذهنم نبود و خیلی برام جالب بود که تبلیغ رسمی PS2 رو اونجا گذاشته بودن !
یاد KitKat افتادم !نصف شبی هوس شکلات کردم !
![]()
24 ابان تو امريكا
8 اذر تو اروپا
والا من ps3 رو حدود 6 سال پیش خریدم از اولم دست خودم بوده از اون موقع تا حالا مثل یه مرد زیر پرچم خدمت مقدس کرده اما 360 هم خریدم برای بازیای مولتی که کپی بازی کنم 6 ماه خدمت کرد بعد برای فرار از خدمت سه چراغ شد معافی پزشکی گرفت بهش کارت قرمز دادندوستان من یه سوال داشتم!
من میخوام از طریق یکی از آشناهام تو کانادا ps4 رو پیش خرید کنم ولی نگران اینم که کنسولی که میخرم چون داره تازه میاد دچار مشکلات و خرابی باشه!
کسی هست که کنسول قبلیش چه ps3 و چهx360 رو همون روزای اول عرضه خریده باشه و خرابی داشته باشه!
در ضمن من متاسفانه کنسولمو فروختم و نمیتونم صبر کنم!
لطفا تجربیات واقعیتونو بگین ممنون میشم!
توئیتر جدید Neil Druckmann شمارو به 4 نسل افتخار این شرکت برای پلتقرمهای سونی دعوت میکنه:d
Our new display case is getting filled out. Let's see... One, two, three, four.
![]()