سلام من تازه یک هفته کنسول خریدم
داخل یک هفته دومین باره که وقتی دستگاه رو روشن می کنم صدا نداره و باید خاموش روشن کنم تا خوب شه چرا؟ کنسولم مشکل داره یا نرمفزاریه؟
برای من چند باری شدهکنسول من بعضی موقع ها که کنسولمو روشن میکنم صدا نداره و باید خاموش و روشن کنم تا درست بشه علت چیه؟
عادت میکنی نگران نباشه D:دوستان من می خوام کنسول بگیرم
حالا سوالم اینه که بازی های FPS و شوتر رو با دسته می شه راحت بازی کرد؟آخه همه می گن موس و کیبورد یه چیز دیگست.
منم تا الان با موس و کیبورد بازی کردم و هیچ تجربه ای از بازی شوتر روی کنسول نداشتم
ممنون می شم بدون هیچ گونه تعصب و غرض ورزی منو راهنمایی کنید
دوستان من می خوام کنسول بگیرم
حالا سوالم اینه که بازی های FPS و شوتر رو با دسته می شه راحت بازی کرد؟آخه همه می گن موس و کیبورد یه چیز دیگست.
منم تا الان با موس و کیبورد بازی کردم و هیچ تجربه ای از بازی شوتر روی کنسول نداشتم
دوستان من می خوام کنسول بگیرم
کنسول من بعضی موقع ها که کنسولمو روشن میکنم صدا نداره و باید خاموش و روشن کنم تا درست بشه علت چیه؟
سلام من تازه یک هفته کنسول خریدم
داخل یک هفته دومین باره که وقتی دستگاه رو روشن می کنم صدا نداره و باید خاموش روشن کنم تا خوب شه چرا؟ کنسولم مشکل داره یا نرمفزاریه؟
یعنی هی زارت و زورت میهنگه ؟
دوستان كنسول ريجن 2 زاپن زيرش تاريخ توليد نوشته ؟يا فقط ريجن 1 تاريخ توليد نوشته
این تاریخ تولیدش کیه ؟
http://www.xum.ir/images/2014/06/24/IMG_3975.jpg
نه داداش کنسولی که گرفتم ریجن 2 زاپنه روی جعبه هم چیزی درباره تاریخ تولید نوشته نیستفک کنم روی کارتن کنسول باشه ها
نه داداش کنسولی که گرفتم ریجن 2 زاپنه روی جعبه هم چیزی درباره تاریخ تولید نوشته نیست
نه داداش کنسولی که گرفتم ریجن 2 زاپنه روی جعبه هم چیزی درباره تاریخ تولید نوشته نیست
پس يعني اونجايي كه تو عكس اول نوشته D13 منظورش سه ماهه ي چهارم 2013 نيست ؟ریجن 2 ژاپن اصلا تاریخ تولید جایی قید نشده . ماله خودمم هم ریجن 2 ژاپنه .
ولی چون توی سال 2014 لانچ شده توی ژاپن احتمال 99% ساخت 3 ماه اول 2014 هست
پس يعني اونجايي كه تو عكس اول نوشته D13 منظورش سه ماهه ي چهارم 2013 نيست ؟ریجن 2 ژاپن اصلا تاریخ تولید جایی قید نشده . ماله خودمم هم ریجن 2 ژاپنه .
ولی چون توی سال 2014 لانچ شده توی ژاپن احتمال 99% ساخت 3 ماه اول 2014 هست