+ نه قابلیت پخش فیلمو عکس از طریق فلش!من تو کفم هنوز!یعنی ps4 نه قابلیت pause کردن دانلود داره نه خاموش کردن دسته؟!خسته نباشن
این قابلیت ها احتمالا بهش اضافه میشه و خیلی چیزای دیگه . اندکی صبر سحر نزدیک هست . واسه pause هم نه این که کلا قابلیتش وجود نداشته باشه فعلا در دسترس نیست ولی کافیه اینترنت رو قطع کنی . هر وقت خواستی وصل کنی از ادامه شروع به دانلود میکنه .من تو کفم هنوز!یعنی ps4 نه قابلیت pause کردن دانلود داره نه خاموش کردن دسته؟!خسته نباشن
من تو کفم هنوز!یعنی ps4 نه قابلیت pause کردن دانلود داره نه خاموش کردن دسته؟!خسته نباشن
نیازی به این کار نیستبرای خاموشی دسته کاقیه فقط رو همون دکمه ی home نگه داری ، بعد روی Log Out PS4 بزنی .
طبیعی هست هنگام بازی گرم کنه D:احساس میکنم کنسول زیادی گرما میده از پشتش ، نه ؟
PS3 گرمای کمتری داشت !
این هدفونه چرا صداش در نمیاد؟ فقط تو بازی در میاد؟
(نیازمند کیلزون میباشیم !)
باو کی همچین چیزی گفته مگه میشه دسته خاموش نشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من تو کفم هنوز!یعنی ps4 نه قابلیت pause کردن دانلود داره نه خاموش کردن دسته؟!خسته نباشن
این قضیه پخش فیلم و موزیک مسخرس! خو چرا 3rd party ها دست به کار نمیشن؟ مگه نمیشه برای ps4 مثل وان app ساخت؟
این قضیه پخش فیلم و موزیک مسخرس! خو چرا 3rd party ها دست به کار نمیشن؟ مگه نمیشه برای ps4 مثل وان app ساخت؟
سلام میتونید تو همین انجمن مطرح کنید میتونیم بری پشت شهرداری اونجام برات عوض میکنن.بازی های کارکرده رو کجاها خریدارن یا با یه بازی دیگه عوض می کنند؟
ممنون می شم بگویید
نیازی به این کار نیست
دکمه HOME رو نگه دارید و بعد ADJUST DEVICE بعد گزینه اخری MANAGE DEVICES بعدم رو گزینه TURN OFF CONTROLLER