هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود دوستان این ساخت کارخونه فاکس و 3dرو یه توضیح مختصری میدید؟به کجای دستگاه باید دقت کرد؟
موقع خرید بدم خودش آپدیت کنه؟یا خودم آپدیت کنم بهتره؟برای آپدیت چقدر میگیرن؟
‍‍‌‌‌‍‌‌
دوست عزیز اگر رجیون 2 باشه که پایین دستگاه یا راست یا چپ یه کادر مربعی کوچیک هستش خیلی کوچیکه اونجا کارخانه تولید و تاریخ ساختشو زده ولی اگه رجیون دو باشه پشت دستگاه یه مستطیل دراز هست که از سمت چپ دستگاه تا راست کشیده شده اونجا میزنه دقت کن که تو رجیون 1 ماه تولید رو میزنه مثلا november ولی تو رجیون 2 میزنه 3D مثلا.
توجه کن که کارخانه ساخت fox باشه.
موفق باشی

یک سوال از اونایی که کنسول رو دارن
به نظرتون کیفیت قاب بازی های ps3 بالا تر از بازی های ps4 نبود؟؟
نمیدونم چرا یه همچین حسی دارم شایدم اشتباه کنم
اره قبول دارم قاب بازی های PS4 مثل قاب بازی های هکی X360 میمونه!
ولی درستش میکنن PS3 هم اول قاب بازی هاش جالب نبود که بعدا خیلی بهتر شد...

درود
دوستان این قسمت براق زیر دایره، مثلث، ضربدر و مربع و اون یکی قسمت شفاف زیر جهت ها هم خط و خش میوفته روش؟! :-/
من دلم نمیاد بَکَنم مشماهای روش رو :-" :دی

سلام دوستان شماره سریال دستگاه با جعبه یکی نباشه چی میشه اتفاقی میوفته برا منم یکی نیس فقط 3تا شماره وسطش فرق داره اشکالی داره یکی نباشه دستگاه رجیون 2 هستش تولید کارخانه fox 3D ی هفتم مهلت تست داشت چیزیش نشد خداروشکر به نظرتون چیکار کنم؟

سلام دوستان شماره سریال دستگاه با جعبه یکی نباشه چی میشه اتفاقی میوفته برا منم یکی نیس فقط 3تا شماره وسطش فرق داره اشکالی داره یکی نباشه دستگاه رجیون 2 هستش تولید کارخانه fox 3D ی هفتم مهلت تست داشت چیزیش نشد خداروشکر به نظرتون چیکار کنم؟

خب حتما یک کلکی در کار هست

باید از خود فروشنده بپرسی چرا سریال جعبه با کنسول فرق داره

کسی میدونه اگه از ترکیه بخوام بخرم هزینش تقریبا چقدر در میاد ؟ از ایران ارزون تر در میاد یا نه ؟

پاکستان و ترکیه ۷۰۰ $ درمیاد

آخرین ویرایش:
برای من تاریخ پشت دستگاه با جعبه یکی ـه!
و

امیر اون که زیر MADE FOX روی کنسول و MADE CHINA روی جعبه هست سه شماره وسط فرق داره اون چیه ؟ من اول فکر کردم اون سریاله انقدر بچه ها فاکس فاکس کردن قاطی کرده بودم !!
بعد برای من نزده D3 زده D13 الان فهمیدم این همون سه ماهه آخر 2013 هستش انقدر بروبچ گفتن 3D منم گمراه شده بودم !!!!

دوستان دقت کنید سریال دستگاه این عکس امیر هستش که الان نقل کردم نه اونی که زیر چین فاکس زده

امیر اون که زیر MADE FOX روی کنسول و MADE CHINA روی جعبه هست سه شماره وسط فرق داره اون چیه ؟ من اول فکر کردم اون سریاله انقدر بچه ها فاکس فاکس کردن قاطی کرده بودم !!
بعد برای من نزده D3 زده D13 الان فهمیدم این همون سه ماهه آخر 2013 هستش انقدر بروبچ گفتن 3D منم گمراه شده بودم !!!!

دوستان دقت کنید سریال دستگاه این عکس امیر هستش که الان نقل کردم نه اونی که زیر چین فاکس زده
اینارو زودتر میگفتید دیگه داشتم سکته میکردم :D

منظورت دقیقا از کیفیت چی هست ؟
گرافیک ؟ خیر نیست طبیعتا
کیفیت بازیا ؟ خب دستگاه اول نسله D: معمولا یه 8 الا 15 ماهی طول میکشه تا تعدادی بازی درجه 1 بیان D:
یک سوال از اونایی که کنسول رو دارن
به نظرتون کیفیت قاب بازی های ps3 بالا تر از بازی های ps4 نبود؟؟
نمیدونم چرا یه همچین حسی دارم شایدم اشتباه کنم
:|:|:|:|:|

درود
دوستان این قسمت براق زیر دایره، مثلث، ضربدر و مربع و اون یکی قسمت شفاف زیر جهت ها هم خط و خش میوفته روش؟! :-/
من دلم نمیاد بَکَنم مشماهای روش رو :-" :دی
بکن بره:d
من همون اول کندم چون خود اون پلاستیک ها به مرور زمان اشغال جمع میکنه دور خودش

کورم دیگه D: لول

راستی ، چرا این اهنگ و ویدئو پخش نمیکنه ؟!!
من آپدیت 1.52 رو هم دارما بزنم؟ چه جوریه نصبش؟ مثل PS3 ؟
کلا external support نمیکه . معلوم نیست اصلا اضافه بشه یا نه چون سونی چیزی نگفته .
فقط فیلم میشه دید و اهنگ هم باید از طریقه برنامه و حق عضویت اینا دید یا مثلا app ها َ

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or