هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عمرا هک نشه همونطور که ویتا نشد
اگرم بشه دیگه دوره بازیهای سینگل تموم شد باید فقط مولتی بازی کرد

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
اصلانم اینطور نیست.بازهای مثل black flag,second son و....هنوزهم بخش داستانی عالی دارن و order

آقا از یه پلاس نمیشه 2 نفر استفاده کنن ولی بجای یک روز دو روز کم شه؟
رو دو تا PS4؟ بعید میدونم
رو یه PS4؟ اون اکانتی که پلاس داره رو اکانت اصلیت کنی (تو settings هست، الان دقیق یادم نیست) بقیه اکانتها هم میتونن استفاده کنن، البته فقط آنلاین بازی کردنش

رو دو تا PS4؟ بعید میدونم
رو یه PS4؟ اون اکانتی که پلاس داره رو اکانت اصلیت کنی (تو settings هست، الان دقیق یادم نیست) بقیه اکانتها هم میتونن استفاده کنن، البته فقط آنلاین بازی کردنش
جون من داداش یه توضیح کامل بده من بدونم دمت گرم

جون من داداش یه توضیح کامل بده من بدونم دمت گرم
شما اول بايد با هر اكانتي كه ميخواي استفاده كني تو ps4 sign in كن سپس اون اكانتي كه ميخواي باهاش پلاس رو فعال كني وارد ميشي سپس به اين قسمت رفته:Settings-->PSN-->Activate as Your Primary PS4-->Activate-->Activated حال با اين اكانت كه توش plus رو فعال كردي ميتوني از مزاياي plus استفاده كني و با اون اكانت ديگه فقط ميتوني انلاين بازي كني حال فرق نداره us باشه يا uk يا هرچي موفق باشي

خوب Ps3 من us هستش اکانتش هم us ولی plus یه ماه کردم...حالا Ps4 من region uk هستش به نظرت میتونم از اکانت us در Ps4 استفاده کنم فرقی نداره بازی Region uk باشه یا us? مثل Ps3 میشه به راحتی ازش استفاده کرد...میدونی همین امروز گرفتمش
c93f0c89511.jpg

تا دستم یکم پر بشه وقت میبره

خوب Ps3 من us هستش اکانتش هم us ولی plus یه ماه کردم...حالا Ps4 من region uk هستش به نظرت میتونم از اکانت us در Ps4 استفاده کنم فرقی نداره بازی Region uk باشه یا us? مثل Ps3 میشه به راحتی ازش استفاده کرد...میدونی همین امروز گرفتمش
c93f0c89511.jpg

تا دستم یکم پر بشه وقت میبره
نه ريجن دستگاه ربطي به ريجن اكانت نداره مثلا دستگاه من ريجن يك هست ولي ريجن اكانتمuk هست فرقي نداره موفق باشي

دوستان هردو
PS4 Recovery v1.61 و PS4 Firmware v1.61 Updat باید نصب بشه ؟
امیدوارم مسخره نکنید ولی ریجن 2 JP میشه دیگر ( یعنی ریجن ژاپن )؟
ریکاوری برای اینه که هارد دستگاهو عوض کرده باشی
در مورد سوال دومت اطلاعات کافی ندارم متاسفانه ولی به احتما 99.9 درصد آره

برای روشن کردن ps4 برای اولین بار که با کابل dvi به مانیتور وصله باید دکمه پاور و 10 ثانیه نگه داشت ?!

نه برای من که اینطوری نبوده!!! منظورت مثل PS3 ه ؟
اون واسه این بود که سوییچ میکرد بین HDMI و AV ولی این دیگه AV نداره .

- - -ویرایش - - -

یه سوال کسی میدونه بازیهای PS3 که قابل آپگرید روی 4 هستنبا 10 دلار با چند گیگ دانلود آپگرید میشن ؟ باید کل بازیو دانلود کنیم یا نه ؟

نه برای من که اینطوری نبوده!!! منظورت مثل PS3 ه ؟
اون واسه این بود که سوییچ میکرد بین HDMI و AV ولی این دیگه AV نداره .

- - -ویرایش - - -

یه سوال کسی میدونه بازیهای PS3 که قابل آپگرید روی 4 هستنبا 10 دلار با چند گیگ دانلود آپگرید میشن ؟ باید کل بازیو دانلود کنیم یا نه ؟
کل بازی دوباره دانلود میشه مخصوص کنسول جدید . اون اپگرید منظورش مالکیت بازی هست که از ps3 به ps4 تغییر میکنه نه اپگرید فایل های ps3 و تبدیل به 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or