هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ShuheiYoshida-610x343.jpg

اینجا میتونید مصاحبه نسبتا طولانی EDGE رو با یوشیدا بخونید !
چیز جدیدی نگفته فقط یه نکته که مهمه گفته اینکه چراغ دسته کار موو رو نمیکنه و برای استفاده لزوما به PS Eye احتیاج نداره !
خوب من شخصا استقبال میکنم که مجبور نیستم یه دوربین با PS4 بخرم ! :دی
متأسفانه به احتمال 99% این دوربینه با کنسول عرضه میشه و روی همه پک ها موجوده ! :دی البته هنوز چیزی به صورت رسمی نگفتن ، ولی شواهد این طور نشون میده.
فقط امیدوارم یه چیز درپیتی باشه که قیمتش زیاد نباشه و باعث گرون شدن کنسول نشه ! :دی

فقط امیدوارم یه چیز درپیتی باشه که قیمتش زیاد نباشه و باعث گرون شدن کنسول نشه ! :biggrin1:
به نظر میرسه خیلی درپیتی نیست :دی

ولی چیزی که از روز اول من رو خــــــــــــــیلی خوشحال کرده اینه که سونی به خوبی نشون داده از 2 اشتباه وحشتناک نسل قبلش به بهترین شکل ممکن درس گرفته یعنی نه کنسولی ساختن که بازی ساختن براش سخت باشه (این رو بازی ساز ها میگن نه من :دی) نه کنسولی رو میخوان با یه قیمت فضایی بدن دست ملت (این رو هم خودشون گفتن نه من :دی)

من خودم با توجه به سخت افزاری که تو کنسول هست و اون دسته ی جدید و این آی جدید که بخوای نخوای همراه کنسوله+هدست که یادم رفت بگم (یکی از دوستان رسوند :p :دی) فکر میکردم موقعی که بیاد حداقل 499.99$ ــه ولی خو خودشون میگن که درس گرفتیم یعنی خبری از 500$ و 600$ نیست ، پس خیلی غمت نباشه :دی
تیمت هم که ترکونده دیگه چی میخوای!؟ :| :دی

آخرین ویرایش:
دقت کردین که سونی داره به سمت کنسول همیسه آنلاین میره. مثلا تا الان تایید شده برای اجرای بازی های ps1,2,3 با ps4 باید به اینترنت متصل باشید.یا هنگام بازی میتونید هرموقع خواستید ویدیوی بازی رو share کنید ( که این نیازمند آنلاین بودن هست ، حتی اگر خود بازی نیاز مند آنلاین بودن نباشه) و اینکه میتونید هنگام دانلود بازی ، تا جایی که دانلود شده رو بازی کنید( که این هم آنلاین بودن رو در خودش داره) و خیلی امکانات دیگه که آنلاین هست. البته شاید خود بازی های ps4 نیاز به آنلاین بودن برای اجرا نداشته باشند ، ولی میتونه مقدمه ای برای این کار باشه.

خب کم کم داریم به E3 نزدیک میشیم و احتمالاً به زودی کل سورپرایزهای سونی لو میره ! :دی
سونی به تازگی علامت تجاری ای تحت عنوان The Order: 1886 رو ثبت کرده که در موردش این توضیحات داده شده : Computer Game Software , Video Game Software
دفتری که این نام رو ثبت کرده ، Benelux Office for Intellectual Property نام داره. به خاطر همین بعضی ها فکر میکنن که این بازی IP جدید Guerilla Games هست. چون بنلوکس اتحادیه ای از کشورهای بلژیک ، هلند و لوکزامبورگ هست و استودیوی Guerilla Games هم که توی هلند قرار داره.
البته همه اینا فعلاً در حد حدس و گمان هست و هنوز چیزی معلوم نیست ! :دی

سونی علامت تجاری جدید دیگری به نام Freedom Wars هم ثبت کرده ! :دی

مارک ثرنی رو میشه پدره Ps4 دونست. از موفقیتها و دستاوردهاش هم هرچقدر بگیم کم گفتیم. ولی بیاید ایشون رو از یه زاویه دیگه ببینیم :دی

مارک جوان :دی

images (6)1.jpg mark cerny.jpg mark cerny 2.jpg

مارک در کنار جوار ملکوتی King of POP !!

MCandMJ.jpg

مارک و بزرگان (ویل رایت. یو سوزوکی.کوجیما و ... )

mark cerny 3.jpg mark cerny 4.jpg mark cerny 8.jpg

مارک ثرنی میزبان مراسم Developer Awards :

mark cerny 5.jpg

این هم از اطاق یه سونی فن (یاد بگیرید. به خودتون میگید سونی فن؟)

iPSRtQMkLbPzh.JPG

این هم چیزی هست که ثری به زبون نیاورد ولی از صورت مشخص بود چی داره تو دلش میگذره:

holb2lqiqpmo1ctskcb.gif

دقت کردین که سونی داره به سمت کنسول همیسه آنلاین میره. مثلا تا الان تایید شده برای اجرای بازی های ps1,2,3 با ps4 باید به اینترنت متصل باشید.یا هنگام بازی میتونید هرموقع خواستید ویدیوی بازی رو share کنید ( که این نیازمند آنلاین بودن هست ، حتی اگر خود بازی نیاز مند آنلاین بودن نباشه) و اینکه میتونید هنگام دانلود بازی ، تا جایی که دانلود شده رو بازی کنید( که این هم آنلاین بودن رو در خودش داره) و خیلی امکانات دیگه که آنلاین هست. البته شاید خود بازی های ps4 نیاز به آنلاین بودن برای اجرا نداشته باشند ، ولی میتونه مقدمه ای برای این کار باشه.

خب شما انتظار دارید بدون اینترنت بازی دانلود کنید یا ویدئو share کنید؟ باید به اینترنت وصل باشید دیگه. مگه آفلاینش هم می شه؟!

مثل این می مونه که بگیم "برای پست دادن تو فروم به آنلاین بودن لازمه، پس بازیسنتر داره مقدمات همیشه آنلاین بودن رو فراهم می کنه"!

بازی های کنسول های نسل قبل هم فکر کنم به خاطر تفاوت سیستم PS4 باشه. البته شاید هم سونی می خواد افراد زیادی رو به فروشگاه جدیدش بکشونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or