This Fu*king Comment Is For You Not For My GrandMaقیمتش تو ایران چند باشه خدا میدونه
یه نکته ی پیشگیری قبل از درمان بگم امیدوارم موثر باشه و بهش توجه کنید :biggrin1:
به هیچ وجه به پست هایی که میگن اگر هر بازی یا کنسولی بیاد به نظرتون چه قیمتیه و این حرفها یا کسایی که به قیمت های تخیلی دامن میزنن توجه نکنید ! به اضافه اینکه هیچ وقت برای یه کالا از خودتون قیمت تخیلی ول ندید و بگید اینم باشه میخرم ! بازیسنتر یه سایت عمومیه و از منی که گیمرم تا بقال سر کوچه هم می تونه توش عضو بشه ! همینطور هم هستن فروشندگان سود جویی که با یه حرف میان چو میندازن وسط ملت که ببین مزه ی دهن خریدار چقدره ! یهو یکی میاد میگه خب به نظرتون این بازی روز اول X تومان گیر میاد بعد 10 نفر تازه میان میگن اگر گیر بیاد خیلی خوبه حداقل روز اول فلان قیمته ! خب به نظرتون وقتی خیلی راحت میایید میگید اگر فلان قیمت باشه جای شکرش باقیه و این حرفها اون فروشنده ی نازنین که اینجا حضور داره با قیمتی بیشتر از اون نمی کنه توی پاچتون ؟
خلاصه ی کلام خیلی از همین کسایی که بحث قیمت رو پیش میکشن خود فروشنده ها هستن ، پس سعی کنید خودتون با راضی شدن به قیمت های تخیلی به خودتون خیانت نکنید !
اینا رو گفتم چون به وضوح دیدم توی اکثر تاپیک های PS3 هم این اتفاق افتاده ! چه در مورد بازیهاش چه سایر وسایل جانبی ! گفتم یه روشن سازی کنم که همین اشتباهات رو در آینده برای PS4 تکرار نکنید .
پ.ن : از مدیران خواهشمندم این پست رو پاک نکنن تا بچه ها یه کم به خودشون بیان !