بله چرا نمیشه. حتی اکانت های سنگین رو اجازه هم میدنیه سوال خیلی مهم و شدیدا واجب.
ایا امکانش هست برای بازی ایی که از STORE خریدیم، یه اکانت جداگانه دیگه ساخت که مثلا بفروشیمش؟ میدونم سوالم اماتور گونه ست ولی واقعا واجبه
درود بر شمابله چرا نمیشه. حتی اکانت های سنگین رو اجازه هم میدن
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سللم دوستان وقتتون بخیر
من تازه ps گرفتم و ناواردم یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
۱. امکان اینکه اکانت ظرفیت ۱ بخرم و کنسولم انلاین باشه هست؟ بدون اینکه اکانت ظرفیت ۱ قفل بشه؟
۲. فروش اکانت ظرفیت ۲ یا ۳ راحت هست؟ و اینکه روندش به چه صورته؟
۳. تو بعضی سایتا دیتای بازی هارو گذاشتن. اکثرا هم رجیون ۱ هست. دیتای بازی حتما باید با رجیون دستگاه تطابق داشته باشه تا بتونم از psx استفاده کنم؟
۴. راه دیگه ای به جز psx هست؟ مثلا از طریق هارد اکسترنال؟
۵. بهترین راه برای فروش اکانت ظرفیت ۲ یا ۳ چی هستش؟
۶. من پلاس دارم و قصد انلاین بازی کردن دارم و کنسولم وصل به نت میشه. امکان اینو دارم که اکانت ظرفیت ۱ بخرم برای بازی هایی که محتوای انلاین ندارن و احتیاجی هم ندارن؟
۷. Dns خوب برای ps چی هست؟
۸. چطور می تونم از فیلترشکن استفاده کنم؟
ببخشید اگر سوالاتم زیاده
ممنون میشم تجربتونو در اختیارم بزارید
منظورت اینه که روی اکانت A بازی خریدی بعد میخوای اکانت B رو بسازی که روی اون بازی اکانت A رو بفروشی درسته ؟!یه سوال خیلی مهم و شدیدا واجب.
ایا امکانش هست برای بازی ایی که از STORE خریدیم، یه اکانت جداگانه دیگه ساخت که مثلا بفروشیمش؟ میدونم سوالم اماتور گونه ست ولی واقعا واجبه
نسبتا به کابل های موجود در بازار ، کابل خود کنسول کیفیت بهتری نداره. جدای از اینکه فکر نکنم پیدا بشه ب نظرم همین کابل های موجود در بازار ورژن 2 هم خیلی خوب جوابگو هستن.با سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کابل HDMI PS4 سر کارتنی دست دوم و تمیز و اصلش تو نت و بازار گیر میاد؟
همچین چیزی امکان پذیر نیستیه سوال خیلی مهم و شدیدا واجب.
یه سوال خیلی مهم و شدیدا واجب.
نه مشکلی نیست.سلام ببخشید من داشتم ps4 بازی میکردم یهو برق رفت بعدش که روشن کردم زده بود چک ps4 بعدش ریستارت شد و اومد بالا آیا ممکنه مشکلی پیش اومده باشه براش ؟به محافظ هم وصل کردم
نمیشه.سلام وقت بخیر دوستان دیتا های اکثر سایتا هکی هستن و بعد از اکسترکت یک پارت میشن، این دیتا هارو میشه با psx به کنسول غیر هکی ریخت یا حتما دیتا های باید اصلی باشن.... چون من چندتاشو دانلود کردم