MohammaD785423
کاربر سایت
سلامسلام
بهترین راه استفاده از طریق USBه،خودم تقریبا 1 سالی همینطوری از دسته استفاده میکردم هیچ مشکلی پیدا نکرد البته دسته من مدل فت سری دومه.
از طریق بلوتوث و برنامه DS4Windows مشکلات خاص خودشو داره مثلا یکیش همینکه خودت اشاره کردی ولی تو بعضی بازیها به عنوان دسته ps4 شناسایی میشه مثلا یادمه بازی Rise of the Tomb Raider،از سری مشکلات دیگه این برنامه هم گیج زدن یهویی دست و قطع شدن بدون اینکه دسته رو خاموش کنه و باید دسته ریست بشه تا خاموش بشه.
نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی برای بازی با کامپیوتر دسته ps4 خیلی اذیت میکنه و بهتره که دسته xbox استفاده بشه که کاملا بهینه سازی شده برای بازی با کامپیوتر.
نسخه جدید DS4Windows رو دانلود و نصب کردم. موقعی که دسته رو با Bluetooth وصل می کنی دو تا گزینه میاره باید بین دسته XBOX 360 و PS4 یکی رو انتخاب کنی. وقتی روی PS4 بزاری سریع دسته به عنوان دسته PS4 به سیستم معرفی میشه و خیلی بهتر از نسخه های قبلی کار می کنه. اگر خواستی می تونی توی تنظیمات برنامه رو به دسته XBOX 360 دوباره تغییر بدی.
فقط یه مورد موند جک هدفون دسته با کابل USB کار می کنه ولی با Bluetooth فعال نمیشه. کسی بلده چطوری تنظیماتش رو باید فعالش کرد؟