هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان

من چند وقته دوتا بازی ظرفیت یک خریدم و توی این مدت هم اصلاً آنلاین نشدم
الان میخوام چندتا بازی ظرفیت یک دیگه بگیرم، خواستم بدونم راهی هست که بدون اینکه بازی‌های قبلیم
قفل شن اینکار رو انجام بدم یا به محض اینکه آنلاین شم قبلی‌ها قفل میشن و دیگه هم راهی نداره؟؟؟
و اینکه مثلاً راهی هست که به صورت آفلاین بازی نصب کرد؟

ممنون

سلام دوستان

من چند وقته دوتا بازی ظرفیت یک خریدم و توی این مدت هم اصلاً آنلاین نشدم
الان میخوام چندتا بازی ظرفیت یک دیگه بگیرم، خواستم بدونم راهی هست که بدون اینکه بازی‌های قبلیم
قفل شن اینکار رو انجام بدم یا به محض اینکه آنلاین شم قبلی‌ها قفل میشن و دیگه هم راهی نداره؟؟؟
و اینکه مثلاً راهی هست که به صورت آفلاین بازی نصب کرد؟

ممنون
متاسفانه راهی نداره

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

سلام ،
چند روزه هیچی نمیتونم با کنسول دانلود کنم تا یه حدی دانلود میکنه و بعدش cannot download میزنه تو نت هم سرچ میزنم جز ریستارت و تغییر DNS راه دیگه ای پیدا نکردم که اونا هم کارساز نبود کسی میتونه کمک کنه ؟

داخل منو میری روی ایکون بازی option رو میزنی گوشه تصویر چنتا گزینه میاد میگردی دنبال delete و حذفش میکنی
فک میکنم ایشون میخواد با داشتن دیسک دیگه دیتای بازی روی دستگاه نباشه. اما شما به محض اینکه دیسک رو روی دستگاه بذاری دوباره دیتا میریزه رو دستگاه. و دیسک رو فقط برای لایسنس چک کردن استفاده میکنه.

• Like
Reactions: zerio
سلام
دوستان من اکانت یه بازی ای رو ریختم رو دستگاهم و اکتیوش کردم و رو اکانت خودم دارم آفلاین بازی میکنم
حالا اون اکانت رو اگه بدم به به کسه دیگه چطوری میتونه رو دستگاه خودش اکتیو کنه و اونم بصورت آفلاین بازی کنه؟

سلام
دوستان من اکانت یه بازی ای رو ریختم رو دستگاهم و اکتیوش کردم و رو اکانت خودم دارم آفلاین بازی میکنم
حالا اون اکانت رو اگه بدم به به کسه دیگه چطوری میتونه رو دستگاه خودش اکتیو کنه و اونم بصورت آفلاین بازی کنه؟
خودت از سایت دی اکتیو کردی؟
چقدر گذشته؟

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

سلام
1 - دکمه PS رو حدود 10 ثانیه نگه دار دسته خاموش میشه
2 - دکمه PS رو بزنی روشن میشه
3 - از تنظیمات خود بازی میتونی تغییر بدی
4 - وقتی کنسولت خاموش هستش روش یه پارچه ای که پرز نداشته باشه بکشه طوری که رو و دور کنسولت رو کامل بپوشونه
آموزش تمیز کردن گرد و خاک کنسول توی یوتیوب زیاده میتونی یه سرچ کنی پیداشون کنی
اما خیلی هم حساس نیست ! همین گیم نتا از صبح تا شب کنسولاشون روشنه و کار میکنه .. چیزیشون نمیشه
اما خب بهتره که چند وقت یه بار تمیز بشه
سلام
وقتی کنسول خاموش کردی یک ساعت صبر کن بعد چیزی بده روش

سلام
اگه اکانت هکی نصب کنم صاحب اصلیش بازیش از دست میده؟؟؟؟

Last edited by a moderator:
سلام
دوستم چند دقیقه پیش یه سوالی در مورد اکانت هکیش که تازه خریده پرسید ازم منتها چون من تو کار اکانت هکی نیستم نفهمیدم مشکلش از کجاست
ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده

دوستم میگه 2 روز پیش یه اکانت هکی خریده که امروز دیده روی بازی ها قفل اومده. میگه وقتی با مشخصات طرف میرم تو استور میتونم واردش بشم یعنی هنوز یوزر و پسورد سالمه !
حالا سوالش این بود اگه یوزر و پسورد هنوز سالم و عوض نشدن پس چرا روی بازی ها قفل اومده ؟! البته میگفت موقعی که اکانت رو روی کنسولش اکتیو کرده دیگه قسمت ریستور لایسنس نرفته و مستقیما بازی ها رو گذاشته تو لیست دانلودش
حالا میخواست بدونه ایراد کار از کجاست که مشخصات اکانت هنوز سالمه ولی بازی ها قفل شدن
ممنون میشم اگه کسی جوابش رو میدونست بگه تا طرف رو در جریان بزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or