هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام میشه save یه بازی رو از یه نفر دیگه گرفت و به کنسول و اکانت خودت انتقال بدی ؟

رددد تا اخراش رفته بودم منتهی کنسولم به مشکل خورد همه چیز پاک شد

سلام میشه save یه بازی رو از یه نفر دیگه گرفت و به کنسول و اکانت خودت انتقال بدی ؟

رددد تا اخراش رفته بودم منتهی کنسولم به مشکل خورد همه چیز پاک شد
متاسفانه خیر

دوستان کسی میدونه طرز ریختن دیتای این اکانت های هکی چطوره که بازی قفل نشه ؟ ( من کلا نمیخوام آنلاین بشم ولی خب این دیتا بازی رو نمیدونم باید چطور ریخت که آنلاین نشد :| !!! )
تا اونجایی من میدونم باید انلاین باشید ولی بعد که دیتا رو ریختنین لازم نیست

سلام
من کنسولمو فروختم
یه اکانت از خودم روش بود و یه اکانت دیگه که ظرفیت 3 فیفا بود
الآن رمز اکانت خودمو عوض کنم برای خریدار مشکلی پیش نمیاد؟
اکتیو از پرایمری رو زده باشه خیر

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: omid_13
دستگاه رو من گذاشته بودم روی حالت استراحت که برق محافظ رو اومدن قطع کردن؛الان که میرم توی هر بازی فقط تا منو اولیه میره و از اونجا به بعد هیچ اتفاقی نمیوفته.اول فکر کردم شاید اشکال از دسته است ولی دیدم نه برای تمام بازی ها چه دیسکی چه روی اکنون این مشکل وجود داره :| کسی میدونه اشکال از کجاست؟ممکن هست سخت افزاری باشه؟پیشاپیش ممنون از هر کی جواب بده دی:
متوجه شدم اشکال از همون دسته بوده :| همه جا کار میکرد به غیر از بازی ها و عجیب ترین قسمتش این بود که باعث میشد یکی از بازی ها حتی تا همون صفحه اولیه که ازمون میخواد یه دکمه فشار بدیم هم جلو تر نره.یعنی دسته روی لود شدن بازی تاثیر میگذاشت!و الان که اصلا دستگاه نمیشناستش بعد از اینکه رو یه ps4 دیگه امتحان کردم. از یه نفر پرسیدم گفت اگه با شارژر موبایل شارژ میکردم دسته رو ،پس دلیلش همونه.از طرف دیگه چند روز قبلش برای تعمیر داده بودمش.حالا خواستم بپرسم این قضیه خراب شدن به این شکل به دلیل شارژر امکانش هست یا باید برم سراغ همون که برای تعمیر داده بودمش؟بازم پیشاپیش ممنون دی:

متوجه شدم اشکال از همون دسته بوده :| همه جا کار میکرد به غیر از بازی ها و عجیب ترین قسمتش این بود که باعث میشد یکی از بازی ها حتی تا همون صفحه اولیه که ازمون میخواد یه دکمه فشار بدیم هم جلو تر نره.یعنی دسته روی لود شدن بازی تاثیر میگذاشت!و الان که اصلا دستگاه نمیشناستش بعد از اینکه رو یه ps4 دیگه امتحان کردم. از یه نفر پرسیدم گفت اگه با شارژر موبایل شارژ میکردم دسته رو ،پس دلیلش همونه.از طرف دیگه چند روز قبلش برای تعمیر داده بودمش.حالا خواستم بپرسم این قضیه خراب شدن به این شکل به دلیل شارژر امکانش هست یا باید برم سراغ همون که برای تعمیر داده بودمش؟بازم پیشاپیش ممنون دی:
واقعا این قضیه شارژر یه کمی اطلاعات تجربی و فنی بیشتری میطلبه .
چون بطور منطقی درگاه های usb (چه روی کنسول باشن ، چه روی شارژر و کامپیوتر) تماما یک ولتاژ یکسان 5 ولت ارایه میکنند (استاندارد) (فست شارژ ها هم فک کنم مدار هوشمند داره) و در ادامه آمپر یا جریان خروجی بیشتر هم ضرری نداره (چراکه بصورت فنی Device همونقدری جریان مصرف میکنه که لازم داره ، اگه کمتر از نیاز باشه دیرتر شارژ میشه و اگه بیشتر باشه مهم نیست و مصرف نمیشه) ولی الان همه راه افتادن میگن با شارژر موبایل شارژ میکنی خراب میشه ! من گیج شدم واقعا ، یه چیزی این وسط هست که نمیگن راجع به دسته!!!:D

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
واقعا این قضیه شارژر یه کمی اطلاعات تجربی و فنی بیشتری میطلبه .
چون بطور منطقی درگاه های usb (چه روی کنسول باشن ، چه روی شارژر و کامپیوتر) تماما یک ولتاژ یکسان 5 ولت ارایه میکنند (استاندارد) و آمپر یا جریان خروجی بیشتر ضرری نداره (چراکه بصورت فنی Device همونقدری جریان مصرف میکنه که لازم داره ، اگه کمتر از نیاز باشه دیرتر شارژ میشه و اگه بیشتر باشه مهم نیست و مصرف نمیشه) ولی الان همه راه افتادن میگن با شارژر موبایل شارژ میکنی خراب میشه ! من گیج شدم واقعا ، یه چیزی این وسط هست که نمیگن راجع به دسته!!!:D
من ps4قبلیمو دسته‌اشو ۲سال با شارژر گوشی سامسونگ شارژ میکردم،عمر دسته هر روز بهتر از دیروز میشد:-bd

دوستان چطوری میشه کامل کاملا ریست فکتوری کنم عینا مثل آکبند بشه همه چیز پاک بشه ولی فریمور به هیچ عنوان پاک نشه چون قبلا یکبار زدم 3 یا 4 ساعت یه چیزی پر میشد آخر سر فریمور هم پاک شد نمیخوام فریمور پاک بشه

سلام راهی نداره این نوشته ژاپنی اول موقع روشن کردن کنسول نیاد؟! چند ساله خیلی تو مخمه ! :D
و اینکه کسی تونسته تا حالا با تعویض ریبون دسته همون سبز و آبی رنگ ، دسته ش رو تعمیر کنه؟!
من دسته ام قاطی کرده و بعضی دکمه هاش خیلی سخت کار میکنن و شوک راست هم عملا کار R2 رو انجام میده!

دوستان من چند روزی هست که مشکل دارم با دانلود ps4 ام و کلا اول دانلود یک اپدیت سرعت عالیه ( 100 مگ اول ) ولی بعدش سرعت یک صدم میشه و بعد هم دائم ارور میده و دانلود نمیشه
حتی با کامپیوتر و psx هم همینطوریه ولی چیز شکن که رو کامپیوتر میزنم درست میشه
مشکل چیه ؟ سرور های سونی فیلتر شکن ؟
مشکل اینجاست چون psx اپدیت خام رو میگیره یک اپدیت 200 مگی بازی battlefield V میشه 20 گیگ توی کامپیوتر

دوستان من چند روزی هست که مشکل دارم با دانلود ps4 ام و کلا اول دانلود یک اپدیت سرعت عالیه ( 100 مگ اول ) ولی بعدش سرعت یک صدم میشه و بعد هم دائم ارور میده و دانلود نمیشه
حتی با کامپیوتر و psx هم همینطوریه ولی چیز شکن که رو کامپیوتر میزنم درست میشه
مشکل چیه ؟ سرور های سونی فیلتر شکن ؟
مشکل اینجاست چون psx اپدیت خام رو میگیره یک اپدیت 200 مگی بازی battlefield V میشه 20 گیگ توی کامپیوتر

به نظرم برای از کار انداختن ف‌ش ها، پورتهایی که ترافیک اینترنت خارجی رد و بدل میشه رو شناسایی و به عمد در حالت نامنظم یا همان تایم اوت سریع قرار میدن، یعنی ارتباط شما با سرور خارجی(مثلا در عرض ۱ ثانیه، ۲ بار قطع و وصل میشه). این قطع و وصل شدن برای پروژه‌هایی مثل وبسایت مشکلی ایجاد نمیکنه، چون وبسایت یه بار بارگذاری میشه و تمام. اما برای پروژه‌هایی مثل ف‌ش، بازیهای آنلاین و ... که هر لحظه نیاز به تبادل اطلاعات پیوسته دارند، مشکل ایجاد میکنه و اونارو از کار میندازه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg
رفقا ی مشکلی که هست شروع خودکار دانلود هایی که pause کردیم تو حالت ریست مود هست که خیلی وقتا منو اذیت کرده نمیشه کاریش کرد ؟ . دیشب همه دانلودا با هم شروع به ادامه دادن هیچکدومم کامل دانلود نشد و‌جمعه رو دارم بدون مولتی سپری میکنم:D

سلام دوستان یه سوال دارم . یه اکانت هکی روی دستگاه دارم
اگه قبل از قفل شدنش سیو بازی رو کپی کنم توی فلش .بعدش میتونم دیسک بازی همین اکانت هکی رو بگیرم و سیو بازی رو از فلش انتقال بدم به کنسول؟
و این که وقتی سیو منتقل بشه باید ریجن سیو بازیم و ریجن دیسکم یکی باشه ؟
و این که مثلا اگر الان سیو بازی هکی رو توی فلش کپی کنم . بازی سیوش میپره از کنسول یا نه؟

رفقا ی مشکلی که هست شروع خودکار دانلود هایی که pause کردیم تو حالت ریست مود هست که خیلی وقتا منو اذیت کرده نمیشه کاریش کرد ؟ . دیشب همه دانلودا با هم شروع به ادامه دادن هیچکدومم کامل دانلود نشد و‌جمعه رو دارم بدون مولتی سپری میکنم:D
فکر میکنم رست مود برای همین ادامه دانلوده دیگه. وگرنه خوب کنسول رو خاموش میکنی دیگه.

فکر میکنم رست مود برای همین ادامه دانلوده دیگه. وگرنه خوب کنسول رو خاموش میکنی دیگه.
من فقط یکیشو گذاشتم دانلود شه مشکل من اینه که بعضی وقتا همشون خودکار دانلود میشن حتی اونایی که pause میکنم تا یه وقت دیگه‌دانلود کنم

من فقط یکیشو گذاشتم دانلود شه مشکل من اینه که بعضی وقتا همشون خودکار دانلود میشن حتی اونایی که pause میکنم تا یه وقت دیگه‌دانلود کنم
بصورت تجربی نظر بدم . فکر کنم که هرچی بازی داری موقع rest mode خودش یه بررسی میکنه.

سلام دوستان کسانی که ردد میزنن،با نت شاتل، چه دی ان اسی میزنن تا وارد مولتی بشه؟؟؟؟؟
به تاپیک خودش سر بزن ، فکر کنم اونجا بیشتر اطلاعات بدست بیاری .
Red Dead Redemption 2 ( اسپویل داستان بدون استفاده از تگ = بن دائم )

• Like
Reactions: MASHIN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or