هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام . دسته دوم کامل شارژه ولی فعلا استفاده ای ازش ندارم .
1- چطور میشه (تنها خود دسته رو ) خاموش کرد تا باطریش استفاده نشه ؟
2- نحوه ی دوباره روشن کردن دسته به چه شکله ؟
3- تو بازی ها مثل فیفا تنظیم اولیه اینه که جوی استیک ها فعال هستن نه دکمه های جهتی . این از تنظیمات دسته هست یا تنظیمات داخل بازی ؟

4- چطور جلوی ورود گرد و خاک رو به داخل کنسول بگیریم ؟ والا کیس کامپیوتر من که محافظ توری داره بعد یکسال بازم خاک داخلش می رفت . من شنیدم کنسول خیلی به خاک حساسه .

سلام . دسته دوم کامل شارژه ولی فعلا استفاده ای ازش ندارم .
1- چطور میشه (تنها خود دسته رو ) خاموش کرد تا باطریش استفاده نشه ؟
2- نحوه ی دوباره روشن کردن دسته به چه شکله ؟
3- تو بازی ها مثل فیفا تنظیم اولیه اینه که جوی استیک ها فعال هستن نه دکمه های جهتی . این از تنظیمات دسته هست یا تنظیمات داخل بازی ؟

4- چطور جلوی ورود گرد و خاک رو به داخل کنسول بگیریم ؟ والا کیس کامپیوتر من که محافظ توری داره بعد یکسال بازم خاک داخلش می رفت . من شنیدم کنسول خیلی به خاک حساسه .

سلام
1 - دکمه PS رو حدود 10 ثانیه نگه دار دسته خاموش میشه
2 - دکمه PS رو بزنی روشن میشه
3 - از تنظیمات خود بازی میتونی تغییر بدی
4 - وقتی کنسولت خاموش هستش روش یه پارچه ای که پرز نداشته باشه بکشه طوری که رو و دور کنسولت رو کامل بپوشونه
آموزش تمیز کردن گرد و خاک کنسول توی یوتیوب زیاده میتونی یه سرچ کنی پیداشون کنی
اما خیلی هم حساس نیست ! همین گیم نتا از صبح تا شب کنسولاشون روشنه و کار میکنه .. چیزیشون نمیشه
اما خب بهتره که چند وقت یه بار تمیز بشه

• Like
Reactions: zerio
یه سوالی در مورد این لایت بارا و رنگشون دارم .
مثلا با دو تا یوزر دو تا دسته رو به کنسول شناسوندم اما اولی رنگ لایت بار ابیه ولی دومی سبز .
1- این که الان سبزه نشونه ی چیزی هست ؟(نباید هر دو آبی باشن؟ )
2- لایت بار دسته آبیه ولی وقتی میرم تو بازی فیفا قرمز میشه . علت خاصی داره ؟ عملکرد دسته تو بازی درسته . دوباره که میام بزرون از بازی ، آبی میشه .
طبیعی هست همچین چیزی ؟

آقا من از روی 01-5.53 میتونیم آپگرید کنم روی 5.55 یا فقط میشه به آخرین ورژن آپگرید کرد؟
فقط آخرین ورژن

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

مثلا با دو تا یوزر دو تا دسته رو به کنسول شناسوندم اما اولی رنگ لایت بار ابیه ولی دومی سبز .
2- لایت بار دسته آبیه ولی وقتی میرم تو بازی فیفا قرمز میشه . علت خاصی داره ؟ عملکرد دسته تو بازی درسته . دوباره که میام بزرون از بازی ، آبی میشه .
طبیعی هست همچین چیزی ؟
حساس نباش

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
  • Like
طبیعی هست همچین چیزی ؟
لایت بار هر یوزر یه رنگه و اولین یوزر هم آبیه
داخل بازی بسته به خود بازی تغییر میکنه شما هم هیچ کنترلی بجز کم‌نور/پرنور کردن روش ندارید

• Like
سلام...وقت همگی بخیر...اگه ممکنه لطف کنید من و راهنمایی کنید.من وقتی دستگاه و روشن کردم...دیدم دسته رو نمی شناسه.با کابل وصل کردم بازم نمی شناخت فقط دسته چراغ ابی چشمک زن داشت.رفتم تو سیف مود همه گزینه ها رو امتحان کردم.بازم تغییری حاصل نشد.حتی سیستم عامل و دانلود کردم دوباره توسیف مود نصب کرد.وقتی نصب تموم شد و دستگاه می اد صفحه اول که بالا می اد و راهنما می نویسه که دسته رو با کابل وصل کن .وصل می کم ولی بازم دستگاه دسته رو نمی شناسه...لطفا اگه کسی تجربه و اطلاعی داره راهنمایی کنه.ممنون

من میخام دوتا ps4 بهم وصل کنم با کابل lan بدون اینترنت واس بازی ops 3 لوکال بازی کنم هیچ اموزشی نیس چیکار کنم؟
تنها لازمه دو تا دستگاه تو یه شبکه باشن (حالا وای فای یا لن)، بعد با یه دستگاه میری تو مولتی پلیر و بازی رو میسازی و با دستگاه دوم یکی از گزینه های آخر صفحه اصلی Find lan game رو میزنی میاره. در نظر داشته باش که ورژن بازی ها توی دستگاه ها باید یکی باشه

تو هارد 500 پی اس فور به صورت نرمال چندتا بازی جا میشه؟فروشنده میگفت 15 تا !!!
الان یه فیفا دیتا ریختم رو هارد و یه مورتال که سی دی شو دارم کلا 83 گیگ اشغال کردن بعد چطور میگفت 15 تا بازی سی دی جا میشه ؟

تو هارد 500 پی اس فور به صورت نرمال چندتا بازی جا میشه؟فروشنده میگفت 15 تا !!!
الان یه فیفا دیتا ریختم رو هارد و یه مورتال که سی دی شو دارم کلا 83 گیگ اشغال کردن بعد چطور میگفت 15 تا بازی سی دی جا میشه ؟
سلام
بستگی به بازی هم داره
مثلا COD WWII هشتاد گیگ حجم داره
فیفا حدود چهل تا پنجاه گیگ حجم میگیره
البته اینایی که عرض کردم با اپدیته

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or