Mohamad1376
کاربر سایت
۲سلام اکانت امارات ریجن چند حساب میشه؟
تاپیکش هست.دوستان چرا اينقدر بازي هاي كنسول هاي هك شده زياد شده؟
مگه بالاخره PS4 به طور كامل هك شده؟
محدودیت همانطور که دوست عزیزمون گفتن داره و هک رو ورژن ۵.۰۵ انجام شده به طور مثال با آپدیت ۵.۵۰ که انجام شد کنسول پرو قابلیت supersampling mode برای پنل های Full HD بهش اضافه شد که کسانی که کنسول هک شده دارن نمیتونن ازش استفاده کنن من کنسولو خریدم ورژن ۴.۷۳ بود ولی ترجیح دادم اورجینال کار کنم حتی با بازی کارکرده با صرفه تره و خیلی بهتره تا کنسول هک شده واسه همین ترجیح دادم آپدیت کنم و همیشه آپدیت جدید قابلیت جدید به کنسول اضافه میکنه و بهبود عملکرد سیستم رو هم دارهدوستان چرا اينقدر بازي هاي كنسول هاي هك شده زياد شده؟
مگه بالاخره PS4 به طور كامل هك شده؟
نسل قبل روي ps3 بازيهاي ريجن يك اصلا ناياب بودن دي ال سي هم خريدش زياد تو ايران كاربرد نداره درصورتيكه فري نباشهبا این وضعیتی که میش اومده و بازی اکثرا رجین ۲ شدن عملا اکانت رجین ۱ بلااستفاده شده برای DLC
مصطفی مشخصه خرفه ای هستی ظرفیتی خوبه ؟نسل قبل روي ps3 بازيهاي ريجن يك اصلا ناياب بودن دي ال سي هم خريدش زياد تو ايران كاربرد نداره درصورتيكه فري نباشه
اره ولي بهترينش ظرفيت دو هستمصطفی مشخصه خرفه ای هستی ظرفیتی خوبه ؟
مودم با لن بزنی سرعتش خوبه اگه مشکل حجم هم نداشته باشی که چه بهتر بقیش هم که جوابش معلومه ترکیبی منظور ظرفیتی هست هکی هم نخری بهتره چون دزدیه و احتمال بن هست یا قفل شدن البته بن احتمالش کمه ولی قفل میشهدوستان می خوام ps4 بخرم
1-چه مدل ps4 خوبه که زود خراب نشه؟؟
2-این که میگن بازی ترکیبی-آفلاین-هکی فرقش چیه؟
3-کدوم سبک بازی رو ps4 بدون دردسره(منظورم بن شدن کنسول و مشکلات از این قبیل نداره)؟؟؟
4-مودم TD-LTE ایرانسل دارم اینترنت ثابت برای بازی آنلاین pes 2018 یا فیفا 18 مشکل لگ و کند بودن بازی نداره؟؟
(سرعت دانلود بین 2 الی 3 مگ متغیر)
5-جدیدترین فریمور برای اجرای تمامی بازی ها؟
6-اکانت ساختن و خرید اکانت پلاس فقط مخصوص بازی آنلاین هست یا باید برای هر کنسول تهیه کرد؟
اگه نکته ای هست که نپرسیدم خودتون راهنمایی کنید
ممنون
1. قائدتا پرو چون جدیدتره و به نسبت اسلیم و فت کیفیت ساختشم بهترهدوستان می خوام ps4 بخرم
3-کدوم سبک بازی رو ps4 بدون دردسره(منظورم بن شدن کنسول و مشکلات از این قبیل نداره)؟؟؟
4-مودم TD-LTE ایرانسل دارم اینترنت ثابت برای بازی آنلاین pes 2018 یا فیفا 18 مشکل لگ و کند بودن بازی نداره؟؟
6-اکانت ساختن و خرید اکانت پلاس فقط مخصوص بازی آنلاین هست یا باید برای هر کنسول تهیه کرد؟
ممنون
6-ميتوني تهيه كني بازي مجاني هم هرماه ميدهدوستان می خوام ps4 بخرم
ممنون
تورنت وPSXHAXسلام.
یه چند تا سایت که فایل های آپدیت و به صورت pkg میذارن برای دانلود میشه معرفی کنید؟