هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما باید همون بازی خراب رو از روی هارد خارجی دوباره بریزین هارد داخلی درست میشه.ممنون.

سلام
این ارور چیه هست؟؟
بعضی وقت ها این ارور میاد.
Cannot srart the application
(Ce-38612-0)
شما باید همون بازی خراب رو از روی هارد خارجی دوباره بریزین هارد داخلی درست میشه.ممنون.

Last edited by a moderator:
دوستان من رفیقم رو اکانتش چند تا بازی دیجیتالی خریده منم میخواستم باهاش شریک بشم مشترک استفاده کنیم
1) همین که یوزر و پسوورد اکانتش رو ازش بگیرم وارد کنسول خودم کنم کافیه یاباید active as primary هم بکنم؟؟
2- در این حالت بازی ها واسه من ظرفیت دو میشن و واسه رفیقم ظرفیت سه ؟؟؟

ممنون از جواب
باید از رو کنسول خودش دی اکتیو کنه بعدش شما که میزنی رو کنسولت همونجا گزینه اکتیوم هست میزنی اکتیو میشه
اگه رو دستگاهت اکتیوش کنی میشی ظرفیت ۲

سلام دوستان کسی قیمت دقیق ps4 الان رو داره؟ هم یه ترا هم ۵۰۰ و اینکه بنظرتون کنسول ها که الان بفروش میرسه رو چه ورژن اپدیتی هستند 5.05 یا 5.55؟

دوستان من که میخوام تازه و برای اولین بار PS4 بگیرم PRO بگیرم یا SLIM؟ چه تفاوت هایی دارن و پیشنهاد شما چیه ؟
ممنون.
مسلما که پرو از هر نظر بهتره تو بعضی بازی ها حتی تو پنل های Full HD گرافیک روشنتر و روانتری میده و 4K هم برای پنل های 4k داره منتها 4k واقعی نمیده بلکه آپ اسکلینگ میکنه و خروجی تصویر 4k میده به غیر از این موارد تفاوت چندانی با اسلیم یا فت نداره و با وجود قیمت بالای کنسول ها اگه تلویزیون 4k نداری همون اسلیم بخری بهتره چون پرو واقعا قیمت بالایی داره تو بازار

سلام دوستان کسی قیمت دقیق ps4 الان رو داره؟ هم یه ترا هم ۵۰۰ و اینکه بنظرتون کنسول ها که الان بفروش میرسه رو چه ورژن اپدیتی هستند 5.05 یا 5.55؟
تمام کنسول های موجود تو بازار به شرط پلمپ بودن ورژن ۴.۷۳ به پایین رو دارن سری ۲۱۱۶ ها و سری ۷۱۱۶ ها که تولید ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ هم هستند ورژن ۴.۷۳ هستند بقیه کنسول که دیگه پایینتر میشن.

Last edited by a moderator:
دوستان من رفیقم رو اکانتش چند تا بازی دیجیتالی خریده منم میخواستم باهاش شریک بشم مشترک استفاده کنیم
1) همین که یوزر و پسوورد اکانتش رو ازش بگیرم وارد کنسول خودم کنم کافیه یاباید active as primary هم بکنم؟؟
2- در این حالت بازی ها واسه من ظرفیت دو میشن و واسه رفیقم ظرفیت سه ؟؟؟

ممنون از جواب

باید از رو کنسول خودش دی اکتیو کنه بعدش شما که میزنی رو کنسولت همونجا گزینه اکتیوم هست میزنی اکتیو میشه
اگه رو دستگاهت اکتیوش کنی میشی ظرفیت ۲
اون رفیقم چجوری از رو کنسول خودش دی اکتیو کنه؟ روشش چیه؟

با این وضعیتی که میش اومده و بازی اکثرا رجین ۲ شدن عملا اکانت رجین ۱ بلااستفاده شده برای DLC
چه وضعیتی پیش اومده؟ چی شده مگه؟
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه،من زیاد سر در نمیارم از این موضوعات اگه فروشگاه مطمئن سراغ دارید بگید
صفحه قبل جوابت رو دادم :)

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه،من زیاد سر در نمیارم از این موضوعات اگه فروشگاه مطمئن سراغ دارید بگید
همون ظرفیتی بخر انلاین که نمیخواد کسی بشه گیم نت بگیر راحت بازی کنن فیزیکی اصلا نباید بخری مگر بازی های قدیمی که با ۵۰ ۶۰ تومن بتونی بخری مثل گاد اق وار ۳ ریمستر و فالوت

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
اون رفیقم چجوری از رو کنسول خودش دی اکتیو کنه؟ روشش چیه؟
تو تنطیمات اکانت منیجمینت یه قسمت اکتیو هست وارد اون بشه زده اکانت اکتیوه زیرش گزینه دی اکتیو هست
از سایتم میتونه دی اکتیو کنه ولی اون محدودیت داره (حداقل قبلا که داشت) از رو کنسول دی اکتیو کنه بهتره

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
سلام دوستان
من الان میخوام یه بازی را شر کنم برا دوستم ولی دو تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید
1.من الان رو اکانتم چهارتا بازی دارم ولی میخوام یدونه از بازیا را بدم به دوستم باید چیکار کنم؟؟
2.میخوام ظرفیت دوم خودم باشم و ظرفیت سوم دوستم چه کارایی باید انجام بدن.

سلام دوستان
من الان میخوام یه بازی را شر کنم برا دوستم ولی دو تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید
1.من الان رو اکانتم چهارتا بازی دارم ولی میخوام یدونه از بازیا را بدم به دوستم باید چیکار کنم؟؟
2.میخوام ظرفیت دوم خودم باشم و ظرفیت سوم دوستم چه کارایی باید انجام بدن.
1.نمیتونید
2.یوزر پس میدید و تو صفحه اکتیو نباید اکتیوش کنه (فکر کنم اگه بزنه رو اکتیو، اکتیو نشه چون هنوز ار رو مال شما دی اکتیو نشده ولی بازم 100% مطمئن نیستم.
اگه میخواید ظرفیت 2 باشید مجبورید یه اکانت دیگه رو کنسولتون بسازید با اون بازی کنید یا بصورت آفلاین از اکانت خودتون استفاده کنید چون وقتی ظرفیت 3 رو بدید به کس دیگه‌ای اون طرف مجبوره بصورت همیشه آنلاین و فقط روی اکانت شما بازی کنه
معمولا کسی که بازیا رو اکانتشه و میخواد بده دوستش ظرفیت 2 رو میده بهش که خودش بتونه از اکانت خودش استفاده کنه و دوستشم بازیارو رو اکانتی که داره انجام بده

• Like
Reactions: abbas 007

درود،

شما همان هک را استفاده کنید و بازی ها را هم از سایت ها دانلود و یا از افرادی که دارند خریداری کنید. بصرفه ترین روش است.

ممنون قیمت ندادین

قیمت کدام مدل را مدنظر دارید ؟

دوستان هاب برای هارد و usb امپلی هدست بزنم سرعت هارد رو اختلال ایجاد میکنه ؟ کلا هاب مشکل ایجاد میکنه ؟

درود،

اگر هاب با آداپتور استفاده کنید بهتر است.

• Like
Reactions: erfanPS4
درود،

شما همان هک را استفاده کنید و بازی ها را هم از سایت ها دانلود و یا از افرادی که دارند خریداری کنید. بصرفه ترین روش است.

قیمت کدام مدل را مدنظر دارید ؟

درود،

اگر هاب با آداپتور استفاده کنید بهتر است.
مرسى از جوابتون ولي من منظورم اين هست كه حتى اگه برق داك و هاب با اداپتور تأمين بشه
سرعت هارد إخلال داره يا نه بيشتر محدوديت نرخ تبادل usb3 هست كه وقتي هدست و بازي نصب شده روي هارد اكسترنال هست و موازي دارن كار ميكنن مشكل داره يا نه ؟ البته ديتا هدست از اوپتيك تامين ميشه فلسفه وجود usb رو نميدونم چيه تو اين مدل هدست ها
برا اين كه متوجه بشين دقيق ريز تريشر رو ببينيد مثلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or