هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام٬
دوستان من تصمیم گرفتم یک دستگاه PS4 Pro بگیرم اما ظاهرا این اواخر قیمتش زیادی رفته بالا...! هرجور حساب کتاب می‌کنم میبینم بخوام ۱..۲ تا بازی درست حسابی هم براش تهیه کنم که دیگه بدتر!
می‌خوام ببیم برای اجرای بازی‌های درست حسابیش حتما باید ۲۰۰-۳۰۰ تومن هزینه کنم برای هر بازی؟! :| اصلا منطقیه من تو این چند روز کنسول رو تهیه کنم یا به نظرتون قیمتش پایین میاد؟

قیمت بازی ها رو اگه بخواهید day one تهیه کنید تا این حده وگرنه اگر صبر کنید علاوه بر کاهش قیمت دیسک، ما تخفیفات رو هم داریم گاهی اوقات بهترین بازی ها تخفیفات خوب بالای 50 درصد میخورن و حتی قیمت رسمی بازی ها معمولن بعد یه مدت پایین میاد میتونی فقط اون بازی هایی که دیگه خیلی برات ارزش دارن day one تهیه کنی و بقیه رو بذاری برای تخفیفات و کاهش قیمت، بعدش دیگه مشخصه یه بازی چقدر آدم رو میتونه سرگرم کنه بسته به سلیقه اش
قیمت خود کنسول هم نیازی به توضیح خاص نداره توی ایران یه روز قیمت ها بالا میره یه روز پایین میره به هیچ عنوان نمیشه قطعی گفت یه مدت دیگه بیشتر میشه یا کمتر اگه تصمیم گرفتی بخر ولی شاید بشه گفت با اومدن وان ایکس قیمت حداقل خیلی زیاد نشه (اگه مشکل دوباره بالا رفتن دلار پیش نیاد)

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من امروز مدل Pro رو تهیه کردم به نسخه 5 هم آپدیتش کردم. البته یه بازی RE7 هم روش...
فقط یه سوال دارم اینکه وقتی بازی میکنی باهاش خیلی شدید سرو صدا می‌کنه!!! با این وضعیت ما شبا نمیتونیم با این دستگاه بازی کنیم چون با این سرو صدایی که این در خوندن دیسک راه میندازه از خونه پرتمون میکنن بیرون :))) نظر شما چیه این طبیعیه؟ همینطور صداش زیاده؟ :( فقط همین مورد یکم رو اعصابه بقیه مواردش انصافا عالیه روی تلوزیون SUHD هم ۲۱۶۰ عالی کار میکنه.

دوستان من امروز مدل Pro رو تهیه کردم به نسخه 5 هم آپدیتش کردم. البته یه بازی RE7 هم روش...
فقط یه سوال دارم اینکه وقتی بازی میکنی باهاش خیلی شدید سرو صدا می‌کنه!!! با این وضعیت ما شبا نمیتونیم با این دستگاه بازی کنیم چون با این سرو صدایی که این در خوندن دیسک راه میندازه از خونه پرتمون میکنن بیرون :))) نظر شما چیه این طبیعیه؟ همینطور صداش زیاده؟ :( فقط همین مورد یکم رو اعصابه بقیه مواردش انصافا عالیه روی تلوزیون SUHD هم ۲۱۶۰ عالی کار میکنه.
اون صدا طبیعیه یکی دوتا بازی خیلی سنگینو روش امتحان کنید تازه متوجه میشید چجور صدا میده!
تو بازیای معمولی زیاد سر و صدا نداره ولی تو بازیای سنگین همینه.
سر و صدا هم مربوط فن هست ربطی به خوندن دیسک نداره دیسک بار اول تا نصب کامل بازی ازش استفاده میشه به بعدش فقط موقع اجرای بازی چک میشه

اون صدا طبیعیه یکی دوتا بازی خیلی سنگینو روش امتحان کنید تازه متوجه میشید چجور صدا میده!
تو بازیای معمولی زیاد سر و صدا نداره ولی تو بازیای سنگین همینه.
سر و صدا هم مربوط فن هست ربطی به خوندن دیسک نداره دیسک بار اول تا نصب کامل بازی ازش استفاده میشه به بعدش فقط موقع اجرای بازی چک میشه

انصافا صداش خیلی زیاده !!! ولی این صدا رسما صدای قدرت دستگاه رو داد میزنه! واقعا این کنسول ۴.۲ ترافلاپس قدرت داره دمش گرم.

• Like
Reactions: dargon9090
انصافا صداش خیلی زیاده !!! ولی این صدا رسما صدای قدرت دستگاه رو داد میزنه! واقعا این کنسول ۴.۲ ترافلاپس قدرت داره دمش گرم.
صدای زیاد ربطی به قدرت نداره
نشان اینه که توی بیرون دادن کنسول عجله کردن

• Like
Reactions: Ps42014 and rezab
سلام دوستان.
ایکس باکس یه قابلیتی داره اینکه میتونی همزمان که داری بازی میکنی موسیقی هم در پس زمینه اجرا و پخش میشه.تو ps4 هم همچین قابلیتی هست؟
باید برنامه خاصی از استور دانلود کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان.
ایکس باکس یه قابلیتی داره اینکه میتونی همزمان که داری بازی میکنی موسیقی هم در پس زمینه اجرا و پخش میشه.تو ps4 هم همچین قابلیتی هست؟
باید برنامه خاصی از استور دانلود کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

بله داره
با نرم افزار media player که خود کنسول داره میتونید آهنگهای توی فلش رو اجرا کنید

فقط باید آهنگهارو بزارید توی پوشه ی Music

• Like
Reactions: big mama jan
سلام دوستان.من یه اسپیکر دارم که ورودی vga(دو تا کابل سفید و قرمز)داره.چطوری میتونم به ps4 وصلش کنم و به عنوان صدای ps4 ازش استفاده کنم.ممنون میشم جواب بدین

سلام دوستان.من یه اسپیکر دارم که ورودی vga(دو تا کابل سفید و قرمز)داره.چطوری میتونم به ps4 وصلش کنم و به عنوان صدای ps4 ازش استفاده کنم.ممنون میشم جواب بدین
اون ورودی vga نیست ورودی صدای انالوگ
اگه tv یا مانیتورت خروجی صدای انالوگ داره میتونی با کابل به اسپیکرت وصلش کنی
اگه نداشت راه دیگش اینه از خروجی صدای دسته با کابل بزنی به اسپیکر

• Like
Reactions: s.snake2
والا من pro دارم همچین صدایی حتی تو بازیای 4k hdr هم نداره
مشکل از کنسول شماست

کارت صدای اکسترنال تهیه کنید
میتونید خروجی هدفون و اسپیکر ازش بگیرید

• Like
Reactions: s.snake2
دوستان من خودم مدل فت استفاده ميکنم ولى هنوز موندم با نقدهاى مختلف بالاخره کدوم از مدل هاى ps4 بهتره فت يا اسليم يا پرو؟؟ مدل فت رو اکثر تعمير کارها پيشنهاد ميکنن به خصوص سرى 12xx مدل اسليم کمترين صداى فن رو داره و جمع و جوره و کوچک و مدل پرو هم با 4k و سخت افزار قوى تر بعضى ها هم اعتقاد دارن سه مدل ps4 عالى هستن دوستان کدوم مدل براى زياد بازى کردن و ساعات زياد روشن موندن بهتره و خرابى کمترى هم داده؟؟

دوستان من خودم مدل فت استفاده ميکنم ولى هنوز موندم با نقدهاى مختلف بالاخره کدوم از مدل هاى ps4 بهتره فت يا اسليم يا پرو؟؟ مدل فت رو اکثر تعمير کارها پيشنهاد ميکنن به خصوص سرى 12xx مدل اسليم کمترين صداى فن رو داره و جمع و جوره و کوچک و مدل پرو هم با 4k و سخت افزار قوى تر بعضى ها هم اعتقاد دارن سه مدل ps4 عالى هستن دوستان کدوم مدل براى زياد بازى کردن و ساعات زياد روشن موندن بهتره و خرابى کمترى هم داده؟؟
این بحث واقعا دیگه خیلی کلیشه ای شده.
دوست عزیز تمام مدل ها همونطور که خودتون گفتین عالی هستن و مشکلی ندارن.
کنسول بازی به نظرتون برای چه کاری طراحی شده؟ درسته! برای بازی کردن. شما میتونی ساعت های طولانی بازی کنی بدون هیچ مشکلی. خرابی هم نمیشه گفت کدوم مدل بیشتره. چون هر کدوم تو زمان های مختلفی عرضه شدن.
در آخر هم خب جدیدترین مدل به نظر بهتر میاد ولی شمایی که فت داری ارزش نداره تعویضش کنی. کنسول رو اگه شما جای خوبی قرار بدی تا فن اش خوب کار کنه و روش چیزی نندازی اتفاق خاصی براش نمیافته مگه اینکه خیلی بدشانس باشین و از همون زمان تولید نقص داشته باشه که اونم تو هون روزای اول معلوم میشه.
من مدل سلیم دارم نزدیک یک ساله. خونه که باشم کنسول اکثرا روشنه. خیلی وقتا روزا بازی میکنم شب هم میزارم آپدیت ها دانلود بشن. تا حالا مشکلی برا من پیش نیومده و امیدوارم که پیش هم نیاد :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or