Ps42014
کاربر سایت
سلام٬
دوستان من تصمیم گرفتم یک دستگاه PS4 Pro بگیرم اما ظاهرا این اواخر قیمتش زیادی رفته بالا...! هرجور حساب کتاب میکنم میبینم بخوام ۱..۲ تا بازی درست حسابی هم براش تهیه کنم که دیگه بدتر!
میخوام ببیم برای اجرای بازیهای درست حسابیش حتما باید ۲۰۰-۳۰۰ تومن هزینه کنم برای هر بازی؟!اصلا منطقیه من تو این چند روز کنسول رو تهیه کنم یا به نظرتون قیمتش پایین میاد؟
قیمت بازی ها رو اگه بخواهید day one تهیه کنید تا این حده وگرنه اگر صبر کنید علاوه بر کاهش قیمت دیسک، ما تخفیفات رو هم داریم گاهی اوقات بهترین بازی ها تخفیفات خوب بالای 50 درصد میخورن و حتی قیمت رسمی بازی ها معمولن بعد یه مدت پایین میاد میتونی فقط اون بازی هایی که دیگه خیلی برات ارزش دارن day one تهیه کنی و بقیه رو بذاری برای تخفیفات و کاهش قیمت، بعدش دیگه مشخصه یه بازی چقدر آدم رو میتونه سرگرم کنه بسته به سلیقه اش
قیمت خود کنسول هم نیازی به توضیح خاص نداره توی ایران یه روز قیمت ها بالا میره یه روز پایین میره به هیچ عنوان نمیشه قطعی گفت یه مدت دیگه بیشتر میشه یا کمتر اگه تصمیم گرفتی بخر ولی شاید بشه گفت با اومدن وان ایکس قیمت حداقل خیلی زیاد نشه (اگه مشکل دوباره بالا رفتن دلار پیش نیاد)
Sent from my iPhone using Tapatalk