خیر..دوستان درسته که ميگن تو سرى فت هاى کنسول سرى 11xx کيفيت و عملکرد بهترى از سرى 12xx دارن و خرابى کمترى هم دارند؟؟
تا حدودی -بعدشم که خط تولید فت کنار رفت اسلیم اومدپس سرى 12xx کلن بهتر از سرى 11xx هستند؟؟
اگه الان ps4 داری نه ارزش نداره ولی اگه کنسول نداری بدون شک pro خرید منطقی هستشسلام
دوستان به نظرتون Pro بدون تي وي 4K ارزش خريد داره ؟
سلام و خسته نباشید
به خاطر نصب تعدادی بازی ترکیبی 16 user من پر شده و الان که می خوام وارد بشم باید بصورت guest وار شم که دفعه بعد که روشن کنم بابد یک guest دیگه که اینطوری دیگه save بازی ها نگه داشته نمیشه
چه راهی هست ؟
آیا میشه یکی از اکانت ها رو بدون قفل شدن بازی پاک کرد ؟
و یه سوال دیگه اینکه چطوری میشه دید که اکانت نصب شده چه بازی هایی رو داشته بعبارت دیگه یه بازی نصب شده خاص مربوط به کدوم یکی از اکانتها میشه با توجه به اینکه sign out کردیم از اکانت
اگه اشتباه نکنم رو پرو همشون آپ اسکیل هستن حتی رو x هم یه سری آپ اسکیل هستن برای 4K واقعی حجم بازیا به چیزی حدود 100گیگ میرسهسلام رفقا من بین خرید ps4 pro و one x مونده بودم که با نمایش بازی های دیشب سونی خیلی ب سمت pro کشیده شدم.( تلوزیون 4k داریم واسه همین pro با x میخوام)
چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
اول اینکه pro بازهایی که امسال عرضه شده یا میشه مثل fifa 18 و nba 2k18 و god of war و... روی 4k واقعی میاره یا اپ اسکیل میکنه؟
بعدی هم اینکه بازی هایی ک دانلود بکنیم باید روی کنسول بروزرسانیشون واسه 4k دانلود بشه یا نه میتونیم رو pc دانلود کنیم و انتقال بدیم ب کنسول؟ حجم اپدیتی که مخصوص pro هست حدودا چنده؟
5.01آخرین آپدیت PS4 چه شماره ایه؟
از قیمت خود کنسول خبر ندارم ولی قیمت بازی در هرصورت همینه اگرم نمیخواید هزینه زیادی کنید یا اجاره کنید یا دست دوم بخرید و بعد بفروشیدش که در اون صورت بازیا تقریبا هیچ هزینه ای ندارن نهایتا بین 10-40 ت بابت هر بازی هزینه میکنیدسلام٬
دوستان من تصمیم گرفتم یک دستگاه PS4 Pro بگیرم اما ظاهرا این اواخر قیمتش زیادی رفته بالا...! هرجور حساب کتاب میکنم میبینم بخوام ۱..۲ تا بازی درست حسابی هم براش تهیه کنم که دیگه بدتر!
میخوام ببیم برای اجرای بازیهای درست حسابیش حتما باید ۲۰۰-۳۰۰ تومن هزینه کنم برای هر بازی؟!اصلا منطقیه من تو این چند روز کنسول رو تهیه کنم یا به نظرتون قیمتش پایین میاد؟