هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام صبحتون بخیر
با پلی استیشن 4 نمیشه فیلم دید ؟ حالا چه دی وی دی چه بلو ری ؟
من قبلا که پلی استیشن 3 داشتم می تونستم ببینم ، میشه راهنماییم کنید ؟
ممنونم ازتون
فقط اورجینال و هم رجن باید باشن {نمومش تو امضامه}

دوستان L1 و فلش راست دسته م یکم گیر داره و بد عمل میکنه میخوام بدم بیرون درستش کنن.خودم آموزش ویدیویی و تصویری رو دیدیم ترسیدم باز کنم بدتر بشه برا همین تصمیم دارم بدم بیرون
حالا سوال من اینه آیا تعمیرکارها قطعات اصلیشو برمیدارن و جابه به جا میکنن؟اصلا این کار شدنی هست و جنس بد ممکنه جایگزین قطعه اصلی داخل دسته م بذارن؟
شما میگید حین تعمیر بالاسرش وایسم یا همچین کاری نشدنیه یا نمیکنن؟!!
اون ذغال های داخلشم جنس خوب و بد دارن؟اگه جنسی خوبه راهنمایی بکنین
ضمنا هزینه سرویس همچین کاری چقد میشه حدودا؟
* درمورد تعمیرش خیلی نگرانم که قطعات دسته اصلی رو دستکاری نکنن
جوابو فوری بدین چون زود میخوام ببرم بدم تعمیر کنن
ممنون

دوستان من میخوام کنسول ps4 بخرم ولی چون بازی ها یه مقداری گرونه میخوام اگر ممکن باشه اجاره کنم
یا بخرم بعد ببرم تعویض کنم
هیچ کدومتون مغازه ای تو تهران میشناسید برای اینکار؟ نمیدونم مغازه ها تعویض میکنن بازی ها رو یا نه

اگر میکنن معمولا چقدر پول میگیرن؟

ممنون

سلام .جدیدا بازی ریجن 1 یا ال کم گیر میاد همش ریجن امارات شده . سایتی که همیشه ریجن ال میاره یا جایی که برا اصفهان بتونم بگیرم سراغ دارین پیام خصوصی بدین

دوستان من یک سوال داشتم
من black ops 3 رو گرفتم ولی تو ps4 وقتی میخوام بازی کنم فقط قسمت زامبیش رو میشه بازی کرد
بخش Campaign رو نمیشه اصلا روش رفت
الان بازی مشکل داره؟باید رو کنسول نصب شه؟چجوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
واقعا نمیدونستم این رو باید تو تاپیک بازی ها بنویسم یا اینجا
606v_0.jpg

دوستان من یک سوال داشتم
من black ops 3 رو گرفتم ولی تو ps4 وقتی میخوام بازی کنم فقط قسمت زامبیش رو میشه بازی کرد
بخش Campaign رو نمیشه اصلا روش رفت
الان بازی مشکل داره؟باید رو کنسول نصب شه؟چجوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
واقعا نمیدونستم این رو باید تو تاپیک بازی ها بنویسم یا اینجا
606v_0.jpg

تازه و برای اولین بار بازی رو گرفتی؟

اگه آره یکم صبر کن چون داره کمپین رو نصب میکنه

• Like
Reactions: ehsan 360
تازه و برای اولین بار بازی رو گرفتی؟

اگه آره یکم صبر کن چون داره کمپین رو نصب میکنه
بله اولین باره گرفتم
یعنی وارد بازی بشم همینجوری کنسول روشن بمونه تا تصب کنه؟کار خاصی باید انجام داد یا نصبش اتوماتیکه؟
چون بازی رو گذاشتم تو کنسول دیدم اون که نمیاد یخرده زامبیشو بازی کردم و بعدم خاموش کردم
چقدر نصبش طول میکشه؟

بله اولین باره گرفتم
یعنی وارد بازی بشم همینجوری کنسول روشن بمونه تا تصب کنه؟کار خاصی باید انجام داد یا نصبش اتوماتیکه؟
چون بازی رو گذاشتم تو کنسول دیدم اون که نمیاد یخرده زامبیشو بازی کردم و بعدم خاموش کردم
چقدر نصبش طول میکشه؟

نصبش اتوماته

یک نیم ساعتی طول کشید اون موقع که من بازی میکردم

خاموش کردی وسط نصب مشکلی نداره بری تو بازی ادامه میده نصب رو

• Like
Reactions: ehsan 360
با سلام
بازی Resident Evil Revelation 2 رو از PSN دانلود کردم.
فقط اپیزود یکش رو داشت.
اپیزود یکش رو تموم کردم، بخش Raid Mode ش رو هم تا جایی که میشد رفتم و میگه محتویات
اپیزود 2 و بیشتر رو میخواد تا باز بشن.
حساب کردم دیسکیش واسم به صرفه تره،
میخواستم بدونم دیسکش رو بگیرم ، سیو اینایی که رفتم روش میخوره؟
DLC و تفنگ هایی که با گیفت کارت خریدم چی میان روش؟
ریجن اکانتم امریکاس.
اگه بخوام بگیرم ریجن 1 بگیرم یا All یا فرقی نداره؟

بله دایم هم داریم
برای مشخض شدن محدودیت با پشتیبانی سونی تماس بگیرید
میشه لینک پشتیبان رو بدید و چی رو باید ارسال کنم براشون شماره سریال رو

دوستان یه اتفاق خیلی عجیب افتاده برام اکانت من دومرحله ای هست و شماره موبایلم باید پیامک بیاد تا لوگین کنی پریروز رفتم اکانت دی اکتیو کردم از تو سایت و 2 روز رو هیچ کنسولی نزدم الان رفتم اکانت رو کنسول میزنم میبینم اکتیو نمیشه رفتم تو سایت دیدم اکتیو کرده یه نفر فیفا 18 رو اکانتم بوده دوستان من تاریخ تولد اکانتم یادم نیست فقط سوال امنیتیش یادمه الان ریست پسورد کنم چکار کنم بازی برا طرف دیگه قفل بشه

Last edited by a moderator:
دوستان L1 و فلش راست دسته م یکم گیر داره و بد عمل میکنه میخوام بدم بیرون درستش کنن.خودم آموزش ویدیویی و تصویری رو دیدیم ترسیدم باز کنم بدتر بشه برا همین تصمیم دارم بدم بیرون
حالا سوال من اینه آیا تعمیرکارها قطعات اصلیشو برمیدارن و جابه به جا میکنن؟اصلا این کار شدنی هست و جنس بد ممکنه جایگزین قطعه اصلی داخل دسته م بذارن؟
شما میگید حین تعمیر بالاسرش وایسم یا همچین کاری نشدنیه یا نمیکنن؟!!
اون ذغال های داخلشم جنس خوب و بد دارن؟اگه جنسی خوبه راهنمایی بکنین
ضمنا هزینه سرویس همچین کاری چقد میشه حدودا؟
* درمورد تعمیرش خیلی نگرانم که قطعات دسته اصلی رو دستکاری نکنن
جوابو فوری بدین چون زود میخوام ببرم بدم تعمیر کنن
ممنون

داداش راهی نیست جز اینکه تعمیر کار مطمئن گیر بیاری
از من میشنوی حالا تعمیر کن ولی در عین حال به فکر دسته ی دیگه باش! من یه بار دسته رو تعمیر کردم طرف معلوم بود L2 رو سفت بسته بود بعد یه مدت همین مشکل شد در کل دسته ای که باز بشه دیگه مثل سابق نمیشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsas1
دوستان من میخوام کنسول ps4 بخرم ولی چون بازی ها یه مقداری گرونه میخوام اگر ممکن باشه اجاره کنم
یا بخرم بعد ببرم تعویض کنم
هیچ کدومتون مغازه ای تو تهران میشناسید برای اینکار؟ نمیدونم مغازه ها تعویض میکنن بازی ها رو یا نه

اگر میکنن معمولا چقدر پول میگیرن؟

ممنون
بازیا گرون نیستن خصوصا فیزیکی که با توجه به فروش دوبارش قیمت زیادی نداره
مغازه ها هم اجاره میدن هم تعویض میکنن ولی مغازه فقط بدرد اجاره بازی میخوره برای خرید و فروش از انجمن ها استفاده کنید بهتره تو شهرستان که مغازه دارها قیمت خون پدرشونو میدن طرف ریجن 2 دست دو یه بازیو بهم 165 قیمت داد اونم وقتی که آک ریجن آل بازی 120 یا 130 بود
با سلام
بازی Resident Evil Revelation 2 رو از PSN دانلود کردم.
فقط اپیزود یکش رو داشت.
اپیزود یکش رو تموم کردم، بخش Raid Mode ش رو هم تا جایی که میشد رفتم و میگه محتویات
اپیزود 2 و بیشتر رو میخواد تا باز بشن.
حساب کردم دیسکیش واسم به صرفه تره،
میخواستم بدونم دیسکش رو بگیرم ، سیو اینایی که رفتم روش میخوره؟
DLC و تفنگ هایی که با گیفت کارت خریدم چی میان روش؟
ریجن اکانتم امریکاس.
اگه بخوام بگیرم ریجن 1 بگیرم یا All یا فرقی نداره؟
اگه ریجن اکانتتون امریکاس ریجن 1 یا آل فرقی نداره سیو و بقیه موارد هم روش کار میکنه شنیده بودم بین فیزیکی و دیجیتالی گاهی وقتا سیو رو نمیخونه و باید بک آپ بگیرید دوباره سیو رو بریزید کار کنه ولی فکر کنم مال قدیم بوده و فیکس شده خودمم چندباری که اینکارو کردم مشکلی با سیو نداشتم
دوستان راهنمایی میکنین؟چون صبح باید ببرم بدم تعمیرش کنن
طرف کاری نداشته باشه همونجا میتونه انجام بده ولی بنظر من ببینید هزینش چقدر میشه اگه ناچیز نبود بجاش یه دسته دیگه بگیرید جدا از اینکه باز بشه یجای دیگش ممکنه به مشکل بخوره اون دسته عمرشو کرده حتی کاملم درست بشه چند وقت بعدش نوبت R2 L2 هست که درصد خرابیشون زیاده
میشه لینک پشتیبان رو بدید و چی رو باید ارسال کنم براشون شماره سریال رو
Contact Us
سمت راست لینک لایو چت و تایمی که هستن رو میتونید ببینید اگه اکانتتون ریجن 2 هست باید به لایو چت اروپا پیام بدید
باهاشون صحبت کنید میگن چه مواردی رو باید بگید تا مشخص کنن دائم بوده یا مدت دار و تایمش هم بگن
دوستان یه اتفاق خیلی عجیب افتاده برام اکانت من دومرحله ای هست و شماره موبایلم باید پیامک بیاد تا لوگین کنی پریروز رفتم اکانت دی اکتیو کردم از تو سایت و 2 روز رو هیچ کنسولی نزدم الان رفتم اکانت رو کنسول میزنم میبینم اکتیو نمیشه رفتم تو سایت دیدم اکتیو کرده یه نفر فیفا 18 رو اکانتم بوده دوستان من تاریخ تولد اکانتم یادم نیست فقط سوال امنیتیش یادمه الان ریست پسورد کنم چکار کنم بازی برا طرف دیگه قفل بشه
اگه تاییدیه دو مرحله ای باشه اکانت هک نمیشه ممکنه رو کنسول خودتون ست باشه اگرم مطمئنید رو کنسول کس دیگس به پشتیبانی بگید دی اکتیو میکنن

• Like
Reactions: ehsas1 and AM!R
دوستان این ساپورت ساعت چند هست هرچی میرم یه صفحه باز میکنه عکس بیگ پلنت میاد
و اینکه من اگه اکانت ریست پسورد کنم ایا بازی قفل میشه برا کسی که اکانت هک کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or