هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
سرعت لود بازی دیسکی با دیجیتالی متفاوته؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk
نخیر چون همون بازی دیسکی هم کاملا توی هارد کپی میشه. من از دیجیتالی خوشم میاد که برای بازی کردن نیاز به تعویض دیسک نداره.

• Like
Reactions: shahriyar_pc
سلام دوستان
جاهایی که اکانت قانونی بازی ها رو میفروشن مثل ظرفیت 1 و 2 و 3 و کاملا قابل اطمینانن و شما ازشون خرید کردین رو به من معرفی کنین
با تشکر

درود
اقا من و یکی از بچه ها میخوایم فیفا رو اشتراکی بگیریم
من پلاس ندارم اما رفیقم داره و برای همین میخوام اون حالت هم افلاین هم انلاین واسه من بیفته و اون یکی مدل واس اون
حالا باید چکار کنیم دقیقا؟
...
رفیقم باید خریداری کنه و یوزر پسورد رو بده من وارد کنم رو کنسول؟
بعد باید پرایمری کنم اکانتش رو؟
اون باید اکانت خودشو دی اکتیو کنه از رو کنسولش؟
بعد منی که میخوام با اکانت خودم بازی رو انجام بدم فقط کافیه اکانت اونو پرایمری کنم و دانلود کنم بعد برگردم با اکانت اصلی خودم بازی کنم درسته؟

درود
اقا من و یکی از بچه ها میخوایم فیفا رو اشتراکی بگیریم
من پلاس ندارم اما رفیقم داره و برای همین میخوام اون حالت هم افلاین هم انلاین واسه من بیفته و اون یکی مدل واس اون
حالا باید چکار کنیم دقیقا؟
...
رفیقم باید خریداری کنه و یوزر پسورد رو بده من وارد کنم رو کنسول؟
بعد باید پرایمری کنم اکانتش رو؟
اون باید اکانت خودشو دی اکتیو کنه از رو کنسولش؟
بعد منی که میخوام با اکانت خودم بازی رو انجام بدم فقط کافیه اکانت اونو پرایمری کنم و دانلود کنم بعد برگردم با اکانت اصلی خودم بازی کنم درسته؟

سلام
ماشالا همه رو درست گفتین نیازی به راهنمایی نیست!
شما بعد از وارد کردن اکانت اکتیو‌پرایمریش میکنی و بازی رو میزاری تو لیست دانلود.
در این حالت هم آفلاین هم آنلاین و با هر اکانتی روی کنسول میتونید استفاده کنید و پلاس هم شیر میشه برای مولتی.
البته اگه اکانت روی یه کنسول دیگه اکتیو باشه باید از سایت یه بار deactive all رو بزنید

این کابلی که همراه خود ps4 pro هست آیا میتونه کامل از 4K و 60 فریم پشتیبانی کنه یا باید کابل بهتری براش خریداری بشه ؟
ورژن کابلش رو میدونید ؟

آخرین ویرایش:
سلام
ماشالا همه رو درست گفتین نیازی به راهنمایی نیست!
شما بعد از وارد کردن اکانت اکتیو‌پرایمریش میکنی و بازی رو میزاری تو لیست دانلود.
در این حالت هم آفلاین هم آنلاین و با هر اکانتی روی کنسول میتونید استفاده کنید و پلاس هم شیر میشه برای مولتی.
البته اگه اکانت روی یه کنسول دیگه اکتیو باشه باید از سایت یه بار deactive all رو بزنید
ممنون
فقط اینکه واسه رفیقم چطور میشه؟
چون اکانت اصلیش هست و از این به بعد که من اکانتش رو اکتیو پرایمری کردم اون دیگه نمیتونه با اکانت خودش افلاین بازی کنه؟
و اینکه اگر هر دوتامون همزمان تو اکانتش باشیم چی میشه؟

ممنون
فقط اینکه واسه رفیقم چطور میشه؟
چون اکانت اصلیش هست و از این به بعد که من اکانتش رو اکتیو پرایمری کردم اون دیگه نمیتونه با اکانت خودش افلاین بازی کنه؟
و اینکه اگر هر دوتامون همزمان تو اکانتش باشیم چی میشه؟

اکانت رفیقتون ظرفیت ۳ محسوب میشه و باید آنلاین باشه.
شما بعد از اکتیو پرایمریِ اکانت باید لاگ اوت کنید.
چون اگه همزمان باهم توی اکانت باشید یکیتون از اکانت خارج میشه.

اکانت رفیقتون ظرفیت ۳ محسوب میشه و باید آنلاین باشه.
شما بعد از اکتیو پرایمریِ اکانت باید لاگ اوت کنید.
چون اگه همزمان باهم توی اکانت باشید یکیتون از اکانت خارج میشه.
اقا ممنون
با این تفاسیر اگر قرار باشه همیشه انلاین باشیم اونم واسه ما ایرانی ها که دم ثانیه قطعی داریم این شیر کردن بازی ها به درد نمیخوره(خواستیم اکانت های همدیگه رو پرایمری کنیم!)
مارو باش ذوق زدیم بعد چندسال گفتیم قیمت یه بازی رو بلاخره نصف کنیم حالشو ببریم!

سلام
من میخوام از طریق گیفت کارت فیفا 18 رو بخرم تو اکانتم . بعد برادرزادم که ps4 داره هم میخوام یوزر پسمو بدم بهش اونم داشته باشه حالا الان اون میشه ظرفیت 2 یا من ؟
این سوال از هر 4-5 پرسیدم هر کدوم یه چیزی میگن اخرم نفهمیدم کدوم درست میگن

سلام
من میخوام از طریق گیفت کارت فیفا 18 رو بخرم تو اکانتم . بعد برادرزادم که ps4 داره هم میخوام یوزر پسمو بدم بهش اونم داشته باشه حالا الان اون میشه ظرفیت 2 یا من ؟
این سوال از هر 4-5 پرسیدم هر کدوم یه چیزی میگن اخرم نفهمیدم کدوم درست میگن
تو اکانت خودت بخری برادرزادت باید پرایمری کنه پس میشه ظرفیت ۲ خودت میشی ظرفیت ۳

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

• Like
Reactions: FCB_G18

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or