هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کلا دو تا کادر بارکد رو جعبه هست ، اونی که بالاش نوشته CUH فلان ، اونو از اولین حرفش تا آخرین حرف روی خود کنسول هم میتونی ببینی ( دقیقا همون حروف و رقم ها ) چیز خیلی مخفی ای نیست دقت کنی مشخصه...
بله، این مورد رو در جریان هستم.
خواستم بدون به صورت نرم افزاری و در محیط سیستم عامل کنسول، قابل مشاهده هست یا خیر؟

سلام
دسته کنسولم دچار مشکل شده یکی از رفیقام بلده بازش کنه و قطعه جابجا کنه فقط میخوام بدونم طبق مشکلم کدوم قطعه باید عوض بشه
روی دسته برچسب بود من درآوردم و با یه دستمال نمدار کل دسترو تمیز کردم کنسول خاموش بود،حالا بعد این جریان دسته یجوری شده.. مثلا دکمه r2 یکسره شده ولی وقتی یبار روی تاچپد میزنم یا r3 به داخل فشار میدم دسته درست میشه ولی تو فوتبال اذیت میکنه و نمیشه دائم دکمه هارو زد تا درست بشه
حالا کسی میدونه کدوم قطعه باید عوض بشه؟اسپری کونتاک شور هم زدیم بهش ولی درست نشد

دوستان من میخوام پی اس فور بخرم.
یه مانیتور ۲۴ اینج دارم.
Ps4 ساده بگیرم یا pro؟
روی این مانیتور ارزش داره pro بگیرم؟
اهانت اشتراکی و.... نمیخوام بگیرم.
میخوام بازی دست دوم بگیرم و یه اشتراک پلاس که بازی ها رو با تخفیف بگیرم.به نظرم به صرفه تر در میاد؟ درسته؟
در کل راهنماییم کنید.

دوستان من میخوام پی اس فور بخرم.
یه مانیتور ۲۴ اینج دارم.
Ps4 ساده بگیرم یا pro؟
روی این مانیتور ارزش داره pro بگیرم؟
اهانت اشتراکی و.... نمیخوام بگیرم.
میخوام بازی دست دوم بگیرم و یه اشتراک پلاس که بازی ها رو با تخفیف بگیرم.به نظرم به صرفه تر در میاد؟ درسته؟
در کل راهنماییم کنید.
روي تلويزيوني كه 4k نباشه هم ارزش نداره پرو بگيريد چه برسه به مانيتور يه مقدار از نظر نرخ فريم بهتر و با ثباتتر هست و يه سري مشكلات كوچيك رو نداره اما دركل ارزش هزينه اضافه نداره
دست دوم يا كرايه كردن كه قطعا خيلي بصرفه هست حتي از اكانت هكي هم ارزونتر درمياد درمورد خريد ديجيتالي هم بنظرم اولين كاري كه بايد بكنيد اينه كه يه پلاس يك ساله بخريد هم با توجه به بازياي ماهانش ارزشش رو داره هم براي مولتي بايد داشته باشيد و هم توي خريد هاي استور اكثر مواقع عناويني كه تخفيف ميخورن براي پلاس دارها قيمت كمتري دارن و اگه پلاس نداشته باشيد به اندازه هزينه خود پلاس بايد پول اضافه براي بازيا بديد قيمتارو نگاه كنيد متوجه ميشيد هفته پيش يكي از بازيايي كه خريدم اگه اشتباه نكنم تخفيف خورده بود ١٢دلار درحالي كه براي كسايي پلاس ٧ يا ٨ دلار شده بود
جدا از يه سري موارد كه فقط براي پلاس تخفيف ميخورن

چطوری میشه از save game دیگران استفاده کرد ؟ امتحان کردم نوشت برای یه نفر دیگست پس چطور بقیه استفاده میکنن؟
اگه به همين راحتي ميشد سيو بقيرو استفاده كرد كه تمام بازيارو ميشد با همين روش پلات كرد!
امكان استفاده از سيو هيچ پروفايل ديگه اي روي يه پروفايل ديگه وجود نداره همه سيو ها روي پروفايل لاك هستن

• Like
Reactions: RohFa
پس مردم تو این فروم چیکار میکنن ؟ :-/
PS4 Trophies and Game Saves - NextGenUpdate
تا جايي كه ميدونم بطور قانوني امكان استفاده از سيو ديگران نيست يا تروفياي هك شده هست يا سيو اديتور كه هردو هزينه نسبتا بالايي دارن با اون سايت اشنايي ندارم ولي به قسمت save questions يه نگاهي انداختم با برنامه اي كه بايد خريدش اينكارو انجام ميدن
جدا از اينكه غيرقانونيه قبلا شنيده بودم كسي براي اضافه كردن پلات تروفي هك بزنه از رنكينگ خط ميخوره حالا نميدونم بن هم ميكنن يا نه

• Like
Reactions: RohFa
دوستان من وقتی شبها میخوام دیتا دانلود کنم با خود کنسول با اینکه هنگام دانلود میزارم رو ریست مد اما کنسول داغ میشه طبیعیه؟البته از طریق وایرلسش دانلود میکنم

دوستان من وقتی شبها میخوام دیتا دانلود کنم با خود کنسول با اینکه هنگام دانلود میزارم رو ریست مد اما کنسول داغ میشه طبیعیه؟البته از طریق وایرلسش دانلود میکنم
اگه غیر عادی نیست بله طبیعی هست

پس یه پی اس فور ساده میخرم.
راهنمایی میکنید چه جوری بخرم؟
الان قیمت ها به چه صورت هستش؟
اگه تهرانی برو توپ خونه بخر ، اگه شهرستانی یه فروشگاه معتبر و قیمت مناسب پیدا کن که کنسول رو پلمپ بهت بده

قیمت هم باید قیمت روز رو نگاه کنی تو سایت و ...

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: esemech
درود
این رفیق ما یه اکانت با ملیت ایران مثل اینکه داره!(خودش میگه ایران وگرنه فکر نکنم اصلا ایران وجود داشته باشه:دی!)
الان رفته پلاس امارات گرفته خواسته وارد کنه نشده
کلا واسه اکانت آسیا مگه فرقی داره با کدوم ملیتش ساخته شده باشه؟
حالا چاره چیه میشه آدرس کشور رو واسش عوض کرد یا اینکه کلا باید اکانت اماراتی چیزی بسازه؟
اگر اره لطف کنید یه آدرسی چیزی بدین من واسش یه دونه بسازم کد uae رو واسش وارد کنم
بعد اکانت اماراتش رو باید پرایمری کنم دیگه؟ که شیر بشه واسه اکانت اصلیش درسته؟

اين كنسول كي داغ نميشه؟ بيشتر از اينكه كنسول باشه بخاريه
هميشه داغه اونم همونطور كه دوستمون گفت اگه زياد نباشه طبيعيه
اگه دسته دوم بگیرم.
باید هواسم بی چی باشه؟
دست دوم بهتره تو سايتا بگرديد كسي خواست بفروشه بگيريد كنسول فت با دو دسته ٥٠٠گيگ دست دوم بايد ٨٠٠ باشه چون همينجا قيمتا هست سعي كنيد كاربري كه امتياز بازارچه داره پيدا كنيد توي پرشين تولز زياد تاپيك ميزنن ولي تا جايي كه من ديدم اكثر كسايي كه ميخواستن كنسول بفروشن خودشون مغازه دار بودن يا كارشون اين بوده براي همين قيمتاشون زياد منصفانه نبود
دركل براي دست دوم بايد يه مقدار صبر كنيد كسي كه قيمت منصفانه بده پيدا كنيد ازش بخريد
اك هم كه قيمتاش زياد متفاوت نيست فقط بايد ببينيد اسليم ميخوايد يا فت بعد هم بگيريد
اگه اشنا داشته باشيد كه از همونجا بگيريد نداريد هم از جايي كه ميخريد ميتونيد چك كنيد (تو پرشين تولز براي اك خريدن يه نگاهي به قيمتا بندازيد نميدونم اك رو اونجا چه قيمت ميدن)
درود
این رفیق ما یه اکانت با ملیت ایران مثل اینکه داره!(خودش میگه ایران وگرنه فکر نکنم اصلا ایران وجود داشته باشه:D!)
الان رفته پلاس امارات گرفته خواسته وارد کنه نشده
کلا واسه اکانت آسیا مگه فرقی داره با کدوم ملیتش ساخته شده باشه؟
حالا چاره چیه میشه آدرس کشور رو واسش عوض کرد یا اینکه کلا باید اکانت اماراتی چیزی بسازه؟
اگر اره لطف کنید یه آدرسی چیزی بدین من واسش یه دونه بسازم کد uae رو واسش وارد کنم
بعد اکانت اماراتش رو باید پرایمری کنم دیگه؟ که شیر بشه واسه اکانت اصلیش درسته؟
ايران كه فكر نكنم بشه ساخت
ريجن اكانت هم بله فرق ميكنه
ريجن اكانت يا همون كشورش هم نميشه تغيير داد بايد اكانت ديگه اي بسازه كشورش هم امارات انتخاب كنه
بعدش پرايمري ميكنه شير ميشه رو اكانت اصليش ولي بجز انلاين بازي كردن بقيه امكانات پلاس مثل استفاده از فضاي cloud و باقي موارد رو نداره براي بازياي ماهانه هم بايد برگرده رو همون اكانتي كه پلاس داره بازيارو بذاره رو دانلود بعد ميتونه رو اكانت اصلي ازشون استفاده كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or