احتمالا local multiplayer بوده (شايدم سروراي جدا براي دمو گذاشتن ؟)دوستان اين قضيه آنلاين بازي كردن دموي fifa 18 چيه ؟ شدنيه؟ مشكلي بوجود نمياد؟
بستگي به موردش داره اصولا تو كشور ما چون همه بخاطر اكانت هكي بن ميشن دفعه اول اكثر اوقات موقتيه ولي بازم بسته به وضعيت ممكنه دائم باشه1_آقا راسته دفعه اول بن موقت میشن کنسول ها و دفعه بعد بن دائم؟؟؟
2_الان ps4 میتونه فیلم بلوری رو از روی دیسک اجرا کنه؟
3_ فیلم بلوری رو از رو فلش چطور میتونه اجرا کنه؟
مرسی
بله میشه و قانونی هم هست. ولی حتما یک نفر باید همیشه انلاین باشه( ظرفیت 3) و توی همون اکانتی که بازی خریده شده بازی کنه. و نفر دوم( ظرفیت 2) هم دسترسی به انلاین داره و هم افلاین و میتونه توی اکانت خودش بازی کنه. دقت کنید که تمام بازی هایی که توی اکانت اصلی( اکانتی که بازی باهاش خریده شده(ظرفیت 3)) هست بری نفر دوم به اشتراک در میاد.دوستان من دارم فيفا ١٨ رو با Psn Card از psn store ميخرم، ميخواستم بدونم بطور قانوني هنوزم ميشه روي ٢تا كنسول نصب و بازي كرد؟ من بيشتر دنبال اينم كه دستگاه بن نشه و اين كار قانوني باشه.
بله میشه و قانونی هم هست. ولی حتما یک نفر باید همیشه انلاین باشه( ظرفیت 3) و توی همون اکانتی که بازی خریده شده بازی کنه. و نفر دوم( ظرفیت 2) هم دسترسی به انلاین داره و هم افلاین و میتونه توی اکانت خودش بازی کنه. دقت کنید که تمام بازی هایی که توی اکانت اصلی( اکانتی که بازی باهاش خریده شده(ظرفیت 3)) هست بری نفر دوم به اشتراک در میاد.
بلهپس این یعنی اگر مثلا من و رفیقم بخوایم بازی مشترک بگیریم و من بخوام ظرفیت 2 رو داشته باشم (که هم آفلاین و هم آنلاین داره) باید با آکانت اون خریده بشه و بعدش روی کنسول من زده بشه؟؟
ظرفیت 1 چجوری استفاده میشه؟
قانونیه؟
ممنون
اگه ديتا قبلا رو كنسول ريخته شده يا مثلا بازي بصورت ديسكي تهيه بشه فقط اپديت نيازهمیخواستم ببینم من اگه دیتای چندماه پیش mw1 remester رو داشته باشم اگه بخوام با اکانت خودم که بازیرو داره ولی تاحالا رو کنسول خودم باهاش وصل نشدم به نت، بخوام استفاده کنم ازش روی کنسولم فقط بازی رو اپدیت میکنه یانه کل بازی رو میگیره ؟
درود
یه هفته هست که کانکشن رو واسم type3 میزنه
خواستم ببینم جریان چیه!
چرا اینجوری شده؟بن دائم شدم یا موقت؟
![]()