art73
کاربر سایت
ممنون ازت من دیروز گرفتم کنسول رو به جمع ps بازا پیوستیم چندتا سوال برام پیش اومدهروي اكانتي كه بازي خريداري شده ريستور لايسنس بزنيد اگه درست نشد كه اكانتو از سايت دي اكتيو كردن رو كنسول ديگه زدن و فقط طرفيت ٣ ميتونيد بازي كنيد (احتمالا دي اكتيو كردن دادن كس ديگه چون گفتيد يك سال پيش خريديد و فاصله بين دي اكتيو كردنا ٦ماه هست)
اگه منظورتون سايته بله هست قيمت بالا ميكنن تو پاچتون
بيرون هم ميتونيد از مغازه دار ها بخريد كه دو برابر ميكنن تو پاچتون
بهترين راه اينه از بخش بازارچه همين انجمن و انجمن هاي ديگه مثل پرشين تولز استفاده كنيد اكثرا كاربرا امتياز بازارچه دارن و با خيال راحت ميتونيد ازشون خريد كنيد كه ارزونتر از همه جا درمياد
اكانت قانوني هم بسته به بازي و موارد مختلف قيمتش متغيره
1- بازی که بصورت فیزیکی گرفتیم توی اکانتمون اومده میشه بعدا دیتاش رو دانلود کنیم بریزیم و بازی کنیم؟ یا تا ابد نیاز به دیسک داره؟
2-ایا بازی های پلی استیشن استور تخفیف میخوره بتونیم ازش خرید کنیم؟
3- من میخواستم یکی دوتا فلش بزنم به دستگاهم ولی یکیش رو پیام داد ساپورت نمیکنیم اون یکی رو هم زدم اتفاقی نیفتاد اگر دیتا بخریم میشه از روی فلش و هارد اکسترنال ریخت توی دستگاه؟
4- من اکانت استور رو امریکا گذاشتم میخواستم ببینم امریکا ریجن چنده و ایا dlc بخوام بگیرم بعد باید حتما ریجنش یکی باشه با امریکا؟ چون که اکثرا میبینم زدن ریجن 2 ( که فک کنم مال اروپاس!!!!)
کلا نکته ای هست برای عمر بیشتر دستگاه و نگهداری ازش بهم بگی ممنون میشم مثلا یکی میگفت دسته هاشو براش روکش بگیر چون سریع کنده میشه پوسته های آنالوگش !!!