سلام دوستان من میخواستم یه ps4 pro بگیرم چنتا راهنمایی میخوستم
سری اینا به چه شکل کدوما جدیدترن مثل مدلای قبل اسلیم هر سری بهبود دارن یا نه همه سریای پرو یه شکلن
کنسول هک شده رو از کجا میشه تشخیص داد؟
اکانت هکی و ظرفیتی رو چطور؟
صحت نداره !سلام دوستان. این مطلب رو یکی از دوستام تو تلگرام برام فرستاده
سونی در صحبت خود اعلام کرد سه کار در آپدیت 5.00 جلوگیری و برخورد شدیدی می شود
1.استفاده هرگونه گیفت هکی و دزدیده شده بعد از وارد کردن کد دستگاه به بن دائمی می رود
2.استفاده از اکانت دزدیده شده و هکی نیز بن دائمی می شود
3.از آپدیت 5.00 برای اینکه بفهمیم شما بالای 18 سال دارید بابت هر اکانت که می سازید باید 1 دلار از طریق کارت بانک پرداخت کنید در غیر این صورت شما می توانید اکانت زیر 18 سال بسازید و نصف امکانات برای شما قفل است
بند سومش شامل اکانت های قبلی ساخته شده هم میشه؟
دوستان من الان دو روزه نمی تونم آنلاین بازی کنم و تو قیمت تست کانکشن نمی تونم به شبکه ی پلی استیشن وصل بشم ( هم قبل از اینکه کنسول رو آپدیت کنم هم بعد از آپدیت ) شما راهکاری ندارید ؟
ممنون میشم اگر کسی راهی داره بنده رو راهنمایی کنه.
دوستان هدست گلد مدل جدیدش با قدیمی فرقی داره و اینکه مدل قبلی هم 7.1 رو ساپورت میکنه ؟؟؟
هیچ کدومش صحت ندارهسلام دوستان. این مطلب رو یکی از دوستام تو تلگرام برام فرستاده
سونی در صحبت خود اعلام کرد سه کار در آپدیت 5.00 جلوگیری و برخورد شدیدی می شود
1.استفاده هرگونه گیفت هکی و دزدیده شده بعد از وارد کردن کد دستگاه به بن دائمی می رود
2.استفاده از اکانت دزدیده شده و هکی نیز بن دائمی می شود
3.از آپدیت 5.00 برای اینکه بفهمیم شما بالای 18 سال دارید بابت هر اکانت که می سازید باید 1 دلار از طریق کارت بانک پرداخت کنید در غیر این صورت شما می توانید اکانت زیر 18 سال بسازید و نصف امکانات برای شما قفل است
بند سومش شامل اکانت های قبلی ساخته شده هم میشه؟
سلام دوستان من میخواستم یه ps4 pro بگیرم چنتا راهنمایی میخوستم
سری اینا به چه شکل کدوما جدیدترن مثل مدلای قبل اسلیم هر سری بهبود دارن یا نه همه سریای پرو یه شکلن
کنسول هک شده رو از کجا میشه تشخیص داد؟
اکانت هکی و ظرفیتی رو چطور؟
تمام نسخه هاي ps4 تا ٨ترا اكسترنال ساپورت ميكننps4 Pro تا چه ظرفیتی از هارد اکسترنال ( بدون اداپتور ) رو ساپورت میکنه ؟ ( به usb جلوش وصل بشه )
یعنی الان ورژن جدیدشو بگیرم که حدود ۳۵۰ تا۳۸۰ فروش میره بهتره یا مدل قبلی که حدود۱۰۰ تومن قیمتش پایین تره ؟؟؟ کیفیت صدا و ساخت قدری هست که هزینه بیشتری براش بشه ؟بعد از آپدیت باید در قسمت مدیریت اکانت sign in کنی
تفاوتشون در قیمت و کیفیت ساخته
یکی ۷۵ یکی ۱۰۰ دلار
جفتشون از ۷،۱ مجازی پشتیبانی میکنن
قیمت پایین تر منظور برای سازنده هست نه برای مشتریدوست عزیز فعلا پرو نخر..بزار نسخه جدیدش بزودی میاد..بهینه تر و کم مصرف تر و قیمت پایین تر