هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب Pro دیگه داداش این دیگه سوال کردن داره؟:D
ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت داره نداره ؟:(
پرو دیگه بابا(:
سخت افزار قوی تری داره دیگه
(:
ممنون D: اخه شنیده بودم مشکل فریم ریت داره واس همین پرسیدم
سلام
قطعا Pro بهتره ، ولی اگه کل بودجه 2 تومان هست میتونی slim بخری و بقیه پولت رو بازی یا دسته اضافه اگه میخوای ، یا اشتراک plus و کلا خرج های جانبی
کله بودجه که 2 ولی جم میشه اگه پرو اینقد بهتره همون پرو میگیرم . ممنون راستی D:
با 1680 میتونی خود کنسول رو بگیری بقیه پولت رو هم بازی
پس نظر شما هم پرو ممنون D:
بدون شک pro بگیر..تا 2020 خیالت راحته که نیاز به تعویض نداری..
ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت داره :(

سلام
من بازی بلادبورن دارم نسخه عادی، الان لول شصت رفتم، میخوام نسخه گوتی شو بگیرم بخاطر دی ال سی، از اونجایی که بازی من هکیه نمیتونم به نت وصل بشم تا بگیرم دی ال رو، حالا اگه دیسک بازی گوتی رو بخرم، وقتی بزارم تو دستگاه، چه اتفاقی پیش میفته؟ چون بازی رو دستگام نصبه، دوتا بازی بلادبورن نصب میشه؟ یا بازی قبلی و سیوهاش میپره؟ ریجن بازیمو از کجا بفهمم چیه؟

ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت داره نداره ؟:(

ممنون D: اخه شنیده بودم مشکل فریم ریت داره واس همین پرسیدم

ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت داره :(

اصلا مشکل افت فریم وجود نداره ، اتقاقا فریم ریت بهتری بهت میده و میتونی 60 فریم رو روی 1080p راحت تجربه کنی

سلام
من بازی بلادبورن دارم نسخه عادی، الان لول شصت رفتم، میخوام نسخه گوتی شو بگیرم بخاطر دی ال سی، از اونجایی که بازی من هکیه نمیتونم به نت وصل بشم تا بگیرم دی ال رو، حالا اگه دیسک بازی گوتی رو بخرم، وقتی بزارم تو دستگاه، چه اتفاقی پیش میفته؟ چون بازی رو دستگام نصبه، دوتا بازی بلادبورن نصب میشه؟ یا بازی قبلی و سیوهاش میپره؟ ریجن بازیمو از کجا بفهمم چیه؟
فکر کنم اگه ریجن بازی ها یکی باشه میتونید از سیوتون رو بازی دیسگی ا جرا بشه

• Like
Reactions: mag_5115
دوستان از وقتی فریمور 4.50 ریختم کنترولر تا یکی دو ساعت هیچ مشکلی نداره. اما بعد از یکی دو ساعت هنگ میکنه. اول شروع میکنه به دیر جواب دادن. بعد مثلا انالوگ رو میچرخونم اتفاقی نمیافته بعد یک ثانیه شروع میکنه دوربین دور کاراکتر چرخیدن. بعدشم خاموش میشه باید روشنش کنم اما هنوز مشکل داره بازم. بعد که کنسول رو خاموش میکنم چند ساعت بعد میرم سراغش دوباره سالمه تا یکی دو ساعت. دسته و کنسول Pro هست.

دوستان از وقتی فریمور 4.50 ریختم کنترولر تا یکی دو ساعت هیچ مشکلی نداره. اما بعد از یکی دو ساعت هنگ میکنه. اول شروع میکنه به دیر جواب دادن. بعد مثلا انالوگ رو میچرخونم اتفاقی نمیافته بعد یک ثانیه شروع میکنه دوربین دور کاراکتر چرخیدن. بعدشم خاموش میشه باید روشنش کنم اما هنوز مشکل داره بازم. بعد که کنسول رو خاموش میکنم چند ساعت بعد میرم سراغش دوباره سالمه تا یکی دو ساعت. دسته و کنسول Pro هست.

دسته رو ریست کن یک بار و بعد با کابل وصل کن ، باید درست بشه
یک سوراخ پشت دسته هست با سوزن داخلش فشار بده ریست میشه

• Like
Reactions: Sweet Lucifer
دوستان کنسول به ورژن 4.50 آپدیت کردم
خود آپدیت خیلی راحت توسط کنسول دانلود شد
بعد از نصب شدن برای بازیهام آپدیت اومد حالا هرکار میکنم بازیها آپدیت نمیشن و قطع میشن
مودم ریست کردم ، dns از شرکت گرفتم هرچی بود بالا پایین کردم نشد ک نشد ، حتی با نت ایرانسل هم تست کردم نمیشه
چرا اینجوری شده؟ از استور میتونم تم یا هرچیزی دانلود کنم ولی بازهای اپدیت نمیشن

دوستان یک سوال فنی:D
تا حالا کسی دسته ps4 یا هدست گلد رو با شارژر ایفون شارژ کرده؟:D اخه می خواستم امتحان کنم ترسیدم نکنه بزنه باتریا رو بترکونه:D
از وقتی که هارد اکسترنال زدم بهش سر جریان شازژ به مشکل خوردم یه هاب یو اس بی هم براش گرفتم ولی مثل خود یو اس بی های اصلی شارژ نمیکنه(عملا میشه گفت اصلا شارژ نمیکنه:|)

سلام.من جدیدا بازی که میگیرم دیر کپی میشه مثلا بازی the last guardian ربع ساعت طول کشید تا کپی بشه درصورتی که قبلا بازیا تو ده ثانیه کپی میشدن.کسی میدونه مشکل از کجاست؟

دوستان من دوستم 1 اکانت با بازی قانونی داره و 2 تا اکانت هکی که توش چند بازی هستش
سوالش این بود که وقتی با اکانته خودش که قانونی هستش انلاین بشه اون 2 تا اکانت هکی هم همزمان انلاین میشن (برای احتمال قفل شدن بازیها پرسیده)
یا نه با هر اکانتی انلاین شی فقط اون اکانت با بازیاش چک میشه و 2 تا اکانت دیگه افلاین میمونن

و سوال بعدی تو این اکانت هکی ها اگر بازی قفل بشه اکانت جدید که باید بگیریم دیتا بازی رو هم دوباره باید بریزیم یا نمیخواد دیگه با همون دیتای قبلی که نصب شده کار میکنه

درود
*
دوستان میخوام گیم نت PS4 راه بندازم و در پایان هر قسمت از چیزی که لازم دارم و شنیدم چند سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید
2تا سوال کلی:
در زمینه بازی کردن به صورت شبکه درون گیم نت(4 تا کنسول با هم) و یا خارج از گیم نت(4تا کنسول با کنسول یا کنسول های دیگه) PS4 بهتر هستش یا XBOX 1 ؟
در رابطه با نرخ در یک شهرستان و در مرکز شهر،برای هر دور بازی(مثلا یک دور فوتبال و...) یا هر ساعت بازی (با دسته کنسول مثلا یک ساعت بازی مورتال ،یا یک دور بازی با فرمان بازی و...) شما چه پیشنهادی دارید؟

در رابطه با کنسول و فرمان بازی:

PS4:
از هر انجمنی چک کردم گفتند "PS4 اسلیم" یکم از نظر جنس بدنه ضعیفتره و در عین حال سبکتره و مزایا و معایب رو که دیدم نظرم روی "PS4 فت" هست و اسلیم شاید توی گیم نت برام مشکل بهم بزنه
الان 4 تا دستگاه "PS4 فت" نو لازم دارم(البته اگر بفهمم که اسلیم بهتره از دیدگاه شما دوستان اسلیم برمیدارم)
از دوستان فروشنده که میپرسم میگن "PS4 فت" 1216 و هارد 1 ترا به همراه 2 دسته اصلا نیست

من امروز زنگ زدم مدل 1ترابایت و 1 دسته ریجن 2 مدل 1216B رم برای هر دو مدل اسلیم و فت قیمت 1,140,000 تومان گفتند و دسته اسلیم رو 170,000 تومان و دسته فت رو 168 تومان گفتند،من 4تاش رو لازم دارم

فرمان بازی:

برای فرمان بازی یه دوست این رو معرفی کرد : Logitech G G29
ولی قیمتش اندازه یه کنسول بالا هست

Aسوال از شما:
A)آیا این مدل اسلیم نسبت به فت مشکل خاصی داره؟اگر توجیحی برای خریدش هست و نظرتون بهتر هستش لطفا با دلیل راهنمایی کنید♥

آیا فروشگاهی رو میشناسید که قیمت همکار بفروشه؟
B)اگر فروشگاهی هست که مدل 2 دسته ریجن 2 و 1 ترابایت رو داشته باشه هم معرفی کنید♥

C)آیا مدلی از فرمان بازی رو شما پیشنهاد میکنید که من به جای فرمان لاجیتک بخرم؟

در رابطه با بازی:

بازی هکی نمیخوام،میخوام به صورت دیجیتال خریداری کنم ولی اصلا نمیدونم روشش چطور هست! و نمیدونم از کجا باید بخرم،فقط رفتم به آدرس store.playstation.com و شبیه به استور موبایل ها هستش

دلیل من برای خرید دیجیتال:
1-نصب هر بازی روی دو دستگاه و نصف شدن هزینه
2-تعویض نکردن مکرر دیسکت بازی روی کنسول و ضعیف شدن هد

بازی هایی میخوام که بیشتر به درد 2 نفره بازی کردن بخوره و سریع وارد بازی بشه و چیز اضافی نیاد و داستان الکی نداشته باشه
خودم اینا رو پیدا کردم:
PES
FIFA
GTA V
TEKKEN 7
MORTAL C XL
COD
BATTEL
DRIVE CLUBE

@
مورتال و PES رو 2 نسخه میخوام و بقیه رو هر کدوم 1 نسخه که اگر اون حرف درست باشه اینایی که هر کدوم یه نسخه هستند رو 2تا نصب میشن و PES و MORTAL رو 4 تا کنسول نصب میشه

Bسوال از شما:
A)آیا این درسته که هر بازی دیجیتال روی دو کنسول نصب میشه؟بازی فیزیکی بخرم یا دیجیتال؟نظر شما چیه،لطفا با دلیل راهنمایی کنید
B)آیا نسخه های مختلفی از بازی های بالا رو پیشنهاد میکنید؟و مهم تر از همه چطور اینا رو بخرم و روی دو دستگاه داشته باشمشون؟♥

C)دیدم بعضی از بازی ها نسخه دیلاکس داره،چه تفاوتی بین اونها از نظر نصب روی کنسول ها هست؟فیفا رو دیدم چند نسخه داشت که فهمیدم زیاد تفاوتی نداره و برای گیم پلی هست که مسی و ... رو برای بازی های خاصی بزاریم تو زمین
D)از کجا بازی دیجیتال بخرم؟یا اگر شد بازی فیزیکی از کجا بخرم؟
E)شبکه کردن این کنسول ها چطور هست؟آیا من میتونم این 4 تا کنسول رو با هم شبکه بکنم؟یا اینکه میتونم با بیرون از گیم نت خودم با افراد دیگه به صورت شبکه بازی کنم؟

از شما دوستان خواهش دارم که اگر بازی بهتری به ذهنتون میرسه با دلیل بازی اعلام کنید،یا از بازی های بالا اگر از هر کدوم اطلاع دارید که به درد نمیخوره بگین تا نگیرم♥و کلا هر راهنمایی که دارید ممنون میشم

*

سپاس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or