ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت داره نداره ؟خب Pro دیگه داداش این دیگه سوال کردن داره؟
ممنون D: اخه شنیده بودم مشکل فریم ریت داره واس همین پرسیدمپرو دیگه بابا(:
سخت افزار قوی تری داره دیگه
(:
کله بودجه که 2 ولی جم میشه اگه پرو اینقد بهتره همون پرو میگیرم . ممنون راستی D:سلام
قطعا Pro بهتره ، ولی اگه کل بودجه 2 تومان هست میتونی slim بخری و بقیه پولت رو بازی یا دسته اضافه اگه میخوای ، یا اشتراک plus و کلا خرج های جانبی
پس نظر شما هم پرو ممنون D:با 1680 میتونی خود کنسول رو بگیری بقیه پولت رو هم بازی
ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت دارهبدون شک pro بگیر..تا 2020 خیالت راحته که نیاز به تعویض نداری..
ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت داره نداره ؟
ممنون D: اخه شنیده بودم مشکل فریم ریت داره واس همین پرسیدم
ممنون ولی اخه شنیدم مشکل افت فریم ریت داره
فکر کنم اگه ریجن بازی ها یکی باشه میتونید از سیوتون رو بازی دیسگی ا جرا بشهسلام
من بازی بلادبورن دارم نسخه عادی، الان لول شصت رفتم، میخوام نسخه گوتی شو بگیرم بخاطر دی ال سی، از اونجایی که بازی من هکیه نمیتونم به نت وصل بشم تا بگیرم دی ال رو، حالا اگه دیسک بازی گوتی رو بخرم، وقتی بزارم تو دستگاه، چه اتفاقی پیش میفته؟ چون بازی رو دستگام نصبه، دوتا بازی بلادبورن نصب میشه؟ یا بازی قبلی و سیوهاش میپره؟ ریجن بازیمو از کجا بفهمم چیه؟
از اونجای که اکانت رو گرفتین ببیند چه ریجنی گرفتینببخشید، ریجن بازیو از کجا بفهمم چیه؟
دوستان از وقتی فریمور 4.50 ریختم کنترولر تا یکی دو ساعت هیچ مشکلی نداره. اما بعد از یکی دو ساعت هنگ میکنه. اول شروع میکنه به دیر جواب دادن. بعد مثلا انالوگ رو میچرخونم اتفاقی نمیافته بعد یک ثانیه شروع میکنه دوربین دور کاراکتر چرخیدن. بعدشم خاموش میشه باید روشنش کنم اما هنوز مشکل داره بازم. بعد که کنسول رو خاموش میکنم چند ساعت بعد میرم سراغش دوباره سالمه تا یکی دو ساعت. دسته و کنسول Pro هست.