naeim_n1
کاربر سایت
سلامسلام
واسه خرید بازی دسته دوم (دیسک) باید به مساله خاصی توجه کرد یا فقط دیسک و قاب تمیز باشه دیگه درسته؟
روی دیسک رو نگاه کن که خط و خش نداشته باشه و روی دستگاه هم چک کن که درست کار کنه
سلامسلام
واسه خرید بازی دسته دوم (دیسک) باید به مساله خاصی توجه کرد یا فقط دیسک و قاب تمیز باشه دیگه درسته؟
بله میتونید بی خیال بازی انلاین بشید و همون اول بگید که براتون بازی ها روی دستگاه بریزن.فقط حواستون باشه که به اینترنت وصل نشید تا دستگاه بن نشهدوستان سلام
من میخوام یه کنسول بخرم میشه من کلا بی خیال بازی آنلاین بشم و بگم برام چندتا بازیو کپی کنن رو دستگاه؟
بعد تو بازار قیمت کپی کردن هر بازی حدودا چقده؟
مثلا بعد از 6ماه بازیارو پاک کنم میتونم بازی آنلاین انجام بدم؟
یه دستگاه خوب هم بهم معرفی کنید خیلی لطف کردید مثلا اسلیم یا معمولی و چه ورژنی باید بگیرم!!
ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا هیچی نمیدونم.
خب Pro دیگه داداش این دیگه سوال کردن داره؟سلام اقا من با 1000 بد بختی یه 2 تومن جم کردم ps4 بگیرم الان میشه با در نظر گرفتن اینکه من tv 4k دارم slim بهتره یا pro ممنون
پرو دیگه بابا(:سلام اقا من با 1000 بد بختی یه 2 تومن جم کردم ps4 بگیرم الان میشه با در نظر گرفتن اینکه من tv 4k دارم slim بهتره یا pro ممنون
دوستان سلام
من میخوام یه کنسول بخرم میشه من کلا بی خیال بازی آنلاین بشم و بگم برام چندتا بازیو کپی کنن رو دستگاه؟
بعد تو بازار قیمت کپی کردن هر بازی حدودا چقده؟
مثلا بعد از 6ماه بازیارو پاک کنم میتونم بازی آنلاین انجام بدم؟
یه دستگاه خوب هم بهم معرفی کنید خیلی لطف کردید مثلا اسلیم یا معمولی و چه ورژنی باید بگیرم!!
ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا هیچی نمیدونم.
سلام اقا من با 1000 بد بختی یه 2 تومن جم کردم ps4 بگیرم الان میشه با در نظر گرفتن اینکه من tv 4k دارم slim بهتره یا pro ممنون
با 1680 میتونی خود کنسول رو بگیری بقیه پولت رو هم بازیسلام اقا من با 1000 بد بختی یه 2 تومن جم کردم ps4 بگیرم الان میشه با در نظر گرفتن اینکه من tv 4k دارم slim بهتره یا pro ممنون
بدون شک pro بگیر..تا 2020 خیالت راحته که نیاز به تعویض نداری..سلام اقا من با 1000 بد بختی یه 2 تومن جم کردم ps4 بگیرم الان میشه با در نظر گرفتن اینکه من tv 4k دارم slim بهتره یا pro ممنون
کدوم بازی ها می خواید من میتونم بهتون بدمکسی از مشهد هست بدونه کجا دیتا اپدیتا گیمارو دارن؟