هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من یکم از اخبار دور بودم
تابستون میخاستم Ps4 Pro بخرم
ولی سونی هم میخاد مثل مایکروسافت کنسولی مثل Scorpio بده بیرون ؟
اگه میخاد کنسول جدید بده بمونم تا سونی هم کنسولشو معرفی کنه؟ یا به نظر شماها همین Pro هم خوبه؟
آخه زورم میاد اینهمه پول بدم بعدش یه کنسول جدید بیاد که این پرو ازش کمتر باشه

اگه میخاد کنسول جدید بده بمونم تا سونی هم کنسولشو معرفی کنه؟ یا به نظر شماها همین Pro هم خوبه؟
سونی زودتر داده pro دیگه

• Like
Reactions: nzone
نه تا کنون هیچ خبر وحتی شایعه ای درباره ی کنسول بعدی سونی نیست
به احتمال فراوان کنسول بعدی سونی اگه بیاد دیگه برا نسل بعد خواهد بود فک کنم تا دو سه سال خبری ازش نباشه

• Like
Reactions: nzone
  • Like
Reactions: Mahdi444
سلام دوستان!
موس و کیبورد رو چطور میتونم به دستگاه وصل کنم؟!
بلوتوث باشه یا سیمی باشه فرقی داره؟!
کیبورد و موس خاصی باید باشه؟
خودتون برند یا مدل خاصی پیشنهاد میکنید؟
ممنون.....

سلام دوستان میخواستم بدونم این اکانت های هکی که چند تا بازی داره و می فروشن امکانش هست برای دوتا کنسول فعال بشه؟ یا احتمال بن داره یا مشکل دیگه ای پیدا میکنه؟

سلام دوستان میخواستم بدونم این اکانت های هکی که چند تا بازی داره و می فروشن امکانش هست برای دوتا کنسول فعال بشه؟ یا احتمال بن داره یا مشکل دیگه ای پیدا میکنه؟

نمیدونم رو دوتا کنسول میشه استفاده کرد یا نه! ولی کلا اکانت هکی احتمال بن شدن وجود داره و خیلی بیشتر از قبل ، اصلا پیشنهاد نمیشه

دوستان من برای ریموت پلی با ویتا مشکلی ندارم .... ولی سکند اسکرین رو بهم نمیده ....

اصلا راهی هست که بشه از ویتا فقط به عنوان نمایشگر استفاده کرد و با دسته خود PS4 بازی کرد ؟؟؟ نداشتن L2-R2 سر بعضی بازی ها عذابه

دوستان

من بعضی وقتا میخوام کنسول رو خاموش کنم دوتا بوق میزنه و بعدش خاموش میشه ...جریانش چیه ؟؟

کامل از بازی خارج میشم و چند دقیقه صبر میکنم توی صفحه اصلی و بعد کنسول رو خاموش میکنم...روشن و خاموش کردنش رو هم با دسته انجام میدم...

نمیدونم رو دوتا کنسول میشه استفاده کرد یا نه! ولی کلا اکانت هکی احتمال بن شدن وجود داره و خیلی بیشتر از قبل ، اصلا پیشنهاد نمیشه
احتمال قفل شدن اکانته وجود داره ولی بن شدن رو فک نکنما!
مطمئنی شما بن هم ممکنه بشیم؟؟؟:-??

سلام
کمک کمک کمک
آقا من میخام اکانتم رو از طریق سایت دی اکتیو آل کنم ولی اونجا یه پیغام زرد رنگ میاد که نوشته شما جدیدا این کار رو کردید و فعلا نمیتونید!!!
چیکار کنم که گزینه دی اکتیو آل فعال بشه برام !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or