خیرسلام دوستان در مورد آپدیت 4.5 یه سوال داشتم.با این آپدیت دیگه نیاز به برنامه psx برطرف شده؟یعنی مستقیما بازی رو از روی هارد میشه روی کنسول ریخت؟
سلام...دوستای عزیز من هدست بلوتوثمو ps4 ساپورت نمیکنه . Astrum et220 . میشه لطف کنین یه دانگل واسه حل این مشکل معرفی کنین ؟ ممنونم
برین توی ستینگ تنظیمات اینترنت روی رست مود غیر فعال کنید تا استفاده نکنه از اینترنتسلام
چرا بعضی موقع ها کنسول تو رست مد خودش دانلود هایی استوپ هست شروع میکنه به دانلود کردن؟ تا حالا دوبار اینطوری شده کل ترافیکم رو خورده
سلامدوستان یه راهنمایی میخوام از کسایی که Horizon ZD و Hitman و GR Wildlands رو بازی کردن، میخوام دیسک یکی از این 3 تا بازی رو بگیرم، نمیدونم کدومو بگیرم. از سبک نقش آفرینی و RPG کلاً بدم میاد. شوتینگ اول و سوم شخص خیلی می پسندم سبکش هم مخفی کاری دوست دارم هم پرسرو صدا و شلوغ کاری.
نظر دوستان چیه؟
شما به ترتیب چطوری اولویت بندی میکنید بر اساس سرگرم کردن و لذت بردن؟ در ضمن آفلاین هم بازی میکنم. آنلاین فقط فیفا و اینفینیت زامبی.
به این صورت نمیشه که با یک ظرفیت دو کنسول رو پوشش بدیدسلام به همه دوستان
میخاستم بدونم آیا میشه که مثلا من یه اکانت قانونی ظرفیت دوم یه بازی رو بخرم بعد روی 2تا پی اس 4 بازی کنیم؟
من و داداشم 2 تا کنسول دارم اگه راهی باشه که بتونم روی 2تا کنسول بازیو اجرا کنیم خیلی خوبه
درضمن ما اصلا بازی آنلاین بازی نمیکنیم فقط برای بازی آفلاین میخام
جوری باشه که کنسول اگه به نت وصل شد بن نشیم
ممنون
اینجوری نمیشه که مثلا من یه بازی ظرفیت دو بگیرم رو اکانت خودم اکتیو کنم بعد اکانت خودمو بدم ب داداشم؟به این صورت نمیشه که با یک ظرفیت دو کنسول رو پوشش بدید
باید اکانت کامل رو خریداری کنید و یکی ظرفیت دو رو استفاده کنه یکی سه