هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم آیا خرید ps4 pro به صرفه هست یا ps4 slim بگیرم ؟ در کل تفاوتشون توی بازی ها چجوریه ؟ و ps4 امتحانش رو پس داده و ایراد خاصی نداره ؟ ( مشکل گرم شدن یا ارور های ناجور )
تلویزیون 4k ندارم ولی تا سال آینده میگیرم قطعا

ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم آیا خرید ps4 pro به صرفه هست یا ps4 slim بگیرم ؟ در کل تفاوتشون توی بازی ها چجوریه ؟ و ps4 امتحانش رو پس داده و ایراد خاصی نداره ؟ ( مشکل گرم شدن یا ارور های ناجور )

ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
پیشنهاد من پرو هست تفاوت که دارن
این مشکلات زیر ۱ درصد بودن و رفع شدن

• Like
Reactions: dooste.man83
با سلام خدمت دوستان عزیز

ممنون میشم راهنمایی کنید
درود
اگه مشکل بودجه ندارید و ps4 هم الان ندارید (با توجه به اینکه سال بعد حتما میخواید tv4kبگیرید)خب معلومه پرو پیشنهاد میشه اما ....
اما تنها میخواید این نسل رو بگذرونید و مشکل بودجه دارید منps4معمولی سری ۱۲ رو پیشنهاد میکنم چون(با احترام به اسلیم داران،این دیدگاه شخصی منه) زیباتره و کیفیت بدنه ی بالاتری نسبت به اسلیم داره و همچنین پورت های بیشتر(اگه یه سرچ کنید یا تو خود مغازه مقایسه کنید متوجه میشید)حتی وقتی دسته ی اسلیم و معمولی رو در دست میگیرید با مقایسه کوچیک متوجه کیفیت خواهید شد
اما اختلاف در بازی ها میان اسلیم با پرو:اگه تو tvفول اچ دی دو تارو مقایسه کنیم پرو کمی بهتر هست اما تو تی وی 4k اوضاع کلا فرق میکنه و اختلاف به خوبی دیده میشه اما اونقدری نیست که معمولی و اسلیم رو کلا کنار بذارید

• Like
Reactions: dooste.man83
پرو همچین بویی نمی ده!!!
سرچ کردم مثل اینکه بعضیا هم این مشکل رو داشتن .
PS4 Pro Owner. Any one else's console smell like burning plastic? - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
Burning plastic smell from PS4 Pro? • /r/gaming
Strange smell when powering on for first time. • /r/PS4
تو بار اول خیلی بوی شدیدی میداد ولی به مرور کمتر شده . برای من هم اینطور بود .

PS4 Pro Owner. Any one else's console smell like burning plastic? - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs

من از روز اول که کنسول رو دارم همچین مشکلی توش ندیدم
دوستان دیگمم که براشون گرفتم همچین مشکلی نداشتن (ریجن 2)

• Like
Reactions: emperaturs
چه جالب منم متوجه بوش شده بودم ولی گفتم حتما طبیعیه.میگم نکنه اینم سرطان زا باشه :(

• Like
دوستان من سه چهار روزی هست ps4 pro ریجن یک گرفتم منتها از همون روز اول وقتی کنسول گرم میشه همراه باد داعی که از پشتش خارج میشه یه بوی پلاستیک سوخته ای هم گاهی اوقات میاد که تو فضای اتاق قابل استشمام هست . با این حال کنسول تا الان هیچ مشکلی مثل هنگ یا ... نداشته . این موضوع طبیعیه یا کنسول من مشکل داره ؟ دو میلیون خرج کردیم نره به فنا !
داداش من ریجن 2 دارم و اصلا این موردی رو که فرمایش کردی نداشتم...ولی فکر نمیکنم طبیعی باشه..ببین محلی که پرو رو گذاشتی گردش هواش کاملا خوب هست یا نه..

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or