اکانت بدون پسورد امکان حذف کامل از رو سیستم رو نداره حتی با فرمت یا تعویض هارد اطلاعات اکتیو تو بایوس دستگاه میمونهسلام
من از یه کانال تلگرام اکانت بازی فیفا خریدم به من گفتن وارد اکانت شدی بازیو تو لیست دانلود قرار بده و بعدش افلاین بازی کن
زیاد اطلاعات نداشتم که جریان چیه تا بعدا فهمیدم اکانت هکی بوده و فقط هم باید انلاین میشدم بازی میکردم
بازی فیفا 15 درصدش دانلود شده بود و من چند دست بازی کردم تا بعد دیدم پسورد اکانت عوض شده
الان کل بازی و اکانتو حذف کردم حالا باید چکار کنم بن نشم و این بن شدن چه اتفاقی پیش میاره برای کنسول
ممنون
متاسفانه من نمیدونستماکانت بدون پسورد امکان حذف کامل از رو سیستم رو نداره حتی با فرمت یا تعویض هارد اطلاعات اکتیو تو بایوس دستگاه میمونه
کار خاصی نمیتونی انجام بدی البته دستگاه با یک اکانت هکی بن نمیشه خیالت راحت
اگه چندین اکانت تو سیستم رفته باشه یا از پولهای اکانتها استفاده بشه بن میشه دستگاه
بن شدن هم به معنی عدم امکان دسترسی به شبکه سونی هست که شما رو از ساین این شدن به استور منع میکنه و امکان استفاده از نسخه های دیجیتالی بازیها و چرخیدن تو استور و آنلاین بازی کردن و اینا رو میگیره ازتون و شما صرفا میتونید آفلاین و از روی دیسک های فیزیکی بازی کنید
دستگاه بن شده افت شدیدی موقع فروش داره
اگه با پس ساين اوت كرديد مشكلي نيست پسمتاسفانه من نمیدونستم
البته پسورد اکانتو داشتم و بعد ساین اوت کردم و حذفش کردم از پول و هیچی استفاده نکردم
یه اکانت دیگه هم دارم ک اکتیو کردم و فقط پلاس داشت که تو اون اکانت نرفتم دیگه اما پلاسش روی اکانت خودم هست انلاین میشه بازی کرد
الانم که میخوام وصل بشم پلی استیشن نتورک این خطا میاد
Udeegoing maintenance ws-37432-9
فقط ی سوال
اگر بن بشم دیگه هیچوقت از بن در نمیام یا راهی هست بشه از بن در آورد؟
دیگه غلط کنم بازی ترکیبی بگیرم
اوکی ممنوناگه با پس ساين اوت كرديد مشكلي نيست پس
رفتن تو اكانت يا نرفتن اهميت نداره شما وقتي پرايمري ميكنيد ثبت ميشه تو بايوس دستگاه و اگه صاحب اصلي اكانت شكايت كنه دستگاه فلگ ميشه با اولين كانكت به نتورك بن ميشه
بن هم دو نوع هست يا دائم يا موقت موقت براي زمانيه كه تو چت توهيني چيزي بكنيد يا چيت بزنيد كه مدت دار بن ميكنن مثلا ١٠ روز
ولي بن دائم هم مربوط به همين هك بازياس كه دائمي و چارش تغيير دستگاهه
كم پيش مياد به بن شدن ختم بشه معمولا به حذف اكانت و قفل شدن بازيا ختم ميشه ولي بازم به شانس بستگي دارهاوکی ممنون
چون یجا دیدم طرف بن شده و بعد از 45 روز درست شده
پس دیگه قید اینجور اکانتهارو میزنم
فعلا دارن سرورهارو تعمیر میکنن بعدا چک میکنم ببینم وصل میشم یا نه
موقع خريد همون ٤٨ ساعت فرصت تست بگيريد كفايت ميكنه چون از سري ١٢ به بعد عيب و ايراد شايعي مثل سري ١٠ و ١١ نداره كه بخوايد وگرانش باشيد فقط به برچسب هاي رو پيچها پشت دستگاه دقت كنيد مخدوش نباشن و بهتون دستگاه تعميري نندازنسلام دوستان
برای خرید اینترنتی کنسول جایی رو سراغ دارید که دستگاه خوب و مطمئن و خوش قیمت داشته باشه؟
+
هارد 500 ریجن دو بگیرم خوبه؟
ریجن دو بهتره یا یک؟
هارد 500 باشه چند تا بازی جا میشه؟
سلام دوستان من بازی ویچر سه دیسکم ریجن یک یا همون allهست و dlc passرو تو استور اروپا خریدم،واسه دوستم میگه مشکل داره! ریجن یک/all مگه نباید با همه ریجن ها سازگار باشه؟
وارد لیست دوستات که شدی روی هر کدوم که بزنی وارد پروفایل اون شخص میشی که زیر عکسش یک دکمه داره که بزنی می تونی گزینه Remove Friend رو اونجا پیدا کنی و از لیست دوستانت حذفش کنی.دوستان چطور میشه از لیست دوستان کسی رو پاک کرد....
طرف رو اد کردم فیفا بازی کنیم بعدش هرچی پیام میدم جواب هم نمیده...میخوام یه تعداد از لیست دوستانم رو پاک کنم...
راهی نداره اگر پاسوردشون رو عوض کرده باشن ، یا شما جایی ننوشته باشی مجبور همینطوری پاک کنی.متاسفانه از طریق ایمیل نمی تونی PSN ID رو پیدا کنی.دوستان یه مشکلی دارم اونم اینه که الان اکانتای روی دستگاهم به حداکثر رسیده و نمیدونم کدوم مال کدوم بازیه میترسم اشتباه پاک کنم یه چندتاشم بازیاشو پاک کردم اکانتش مونده.
حالا راهی هست که بفهمم اون چندتا بازی که دارم اکانتش کدومه اشتباه پاک نکنم؟؟؟