به دو تا سوال دارم فکر کنم سوالم زیادی فنی باشه خودم به چیزهایی میدونم ولی اگه کسی چیز بیشتری ميدونه ج بده چون سوال خیلی ها خواهد بود در آینده
سوال اولم در مورد اینه که مثلا الان به ps4 معمولی داریم بخوایم pro بخریم خب الان کلی بازی دانلودی و محتوا تو ps4 دارم چطور اینارو وارد pro بکنم؟ به جا خوندم نوشته بودن با استفاده از کابل اترنت خوب طریقه کارش چجوریه؟ فلش محوری 500 گیر هم که وجود نداره!پس باید بخیل بازی های که رو ps4 داریم باشیم و قیدشونو بزنیم؟ من نميدونم الان pro بخرم خوب قبلش دستگاه قبلی رو فروختیم رفته این وسط کابل به چه دردی میخوره؟ آیا باید از طریق اینترنت دوباره محتوا رو دان کرد؟ اینطور که مسخرس
سوال دومم در رابطه با رزولوشن 4k و تلویزیون هایی هست که پی اس فور pro میخونه.خوب من چند هفته قبل یه ویدیو با فرمت 4 کی دان کردم تو صفحه نمایش گوشیم که رزولوشن فول اچ دی داره نیامد! خوب سوال اینجاست که برای همین دارندگان کنسول جدید پرو باید حتما تی وی با رزولوشن بالای فول اچ دی داشته باشن خوب پس این حرف سونی که گفته دستگاه جدید تو تی وی های hd هم قابل اجراست چیه؟ چرا جدیدا میگن 1080 p یعنی فول اچ دی و قبلا میگفتن hd هم ساپورت میکنه؟ یعنی تی وی های اچ دی و نه فول اچ دی نمیتونن دستگاه رو ساپورت کنن؟ الان مثلا من یه محتوای فول اج دی رو تو یه دستگاه تی وی sd هم میتونم ببینم و اجرا میشه پس چرا محتوا های 2k به بالا نباید تو تلویزیون های فول اچ دی و اچ دی اجرا بشن؟ یعنی کلا محتوای بالای 2k رو تلویزیون های فول اچ دی و اچ دی قابل پخش نیست؟ منظورم بازیها و مدیا هست؟!