هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
رسته که میگن اکانتهای هکی بعد یه مدت دی اکتیو میشن؟
و راهی وجود داره که جلوی این کارو بگیریم؟

آره....ولی بعد از 6 ماه دی اکتیو میشن.

دوستان من و پسر عموم میخوایم یه پلاس بگیریم و بعد شیرش کنیم....چه کار باید بکنیم ؟؟

Last edited by a moderator:
دوستان من و پسر عموم میخوایم یه پلاس بگیریم و بعد شیرش کنیم....چه کار باید بکنیم ؟؟
یکیتون روی اکانت اصلیش پلاس بخره ، اکانتش رو De Active کنه ، اکانت رو بده نفر دوم ، نفر دوم اکانت رو روی اکنسولش وارد و Active کنه
تموم

• Like
Reactions: aliahmadi2
یکیتون روی اکانت اصلیش پلاس بخره ، اکانتش رو De Active کنه ، اکانت رو بده نفر دوم ، نفر دوم اکانت رو روی اکنسولش وارد و Active کنه
تموم

پلاس که دیگه ظرفیت و این چیزا نداره دیگه درسته ؟؟

وقتی دی اکتیو کنیم برا بازی هایی که از این اکانت ترکیبیا هست...از اونا دارم...براشون مشکلی پیش نمیاد ؟؟

پسر عموم که اکانت من رو زد توی کنسولش و اکتیو کرد بعدش اکانتم رو باید از رو کنسولش پاک کنه ؟؟ اگه اون بره توی اکانت من مشکلی پیش نمیاد برای اکانتم ؟؟

کنسول بن نمیشه ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

کجا میشه دید که چقدر از اعتبار پلاس مونده ؟؟

آخرین ویرایش:
پلاس که دیگه ظرفیت و این چیزا نداره دیگه درسته ؟؟

وقتی دی اکتیو کنیم برا بازی هایی که از این اکانت ترکیبیا هست...از اونا دارم...براشون مشکلی پیش نمیاد ؟؟

پسر عموم که اکانت من رو زد توی کنسولش و اکتیو کرد بعدش اکانتم رو باید از رو کنسولش پاک کنه ؟؟ اگه اون بره توی اکانت من مشکلی پیش نمیاد برای اکانتم ؟؟

کنسول بن نمیشه ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

کجا میشه دید که چقدر از اعتبار پلاس مونده ؟؟

پلاس یا بازی فرقی نمیکنه وقتی صحبت از اشتراک اکانت میشه ، در هر صورت یکیه

خط دوم نوشتت رو متوجه نمیشم واضح تر بگو لطفا ، اکانت برا خودته یا اکانت رو خریدی ؟

پاک کنه که دیگه نمیشه اشتراکی ، تا وقتی محتویات اون اکانت رو میخواد باید اکانت رو داشته باشه

بن نمیشه و مشکلی پیش نمیاد در صورتی که اکانت قانونی باشه

information یکی از بازیهای پلاس رو ببین اونجا نوشته یا PSN] > [Account Information] > [Services List] > [PlayStation®Plus]

من هنوز از متوجه نشدم اکانت ماله خودته یا نه ، یعنی اکانت اصلیته یا نه ؟
میخواین کنسول به نت وصل یشه یا نه ؟

سلام
خسته نباشید
ببخشید من میخوام ps4 بگیرم
بعد تو سایتا میبینم زدن بازی ریجن 1 یا 2 مثلا
قضیه این چیه
من احتمالا بخوام بازیارو دانلود کنم ! بعد اگه دستگاهم ریجن 2 باشه نمیتونم بازی ریجن 1 بریزم ینی؟
یا اصلا همون فیزیکی بخوام بخرم! مهمه ریجن دستگاه و بازی یکی باشه؟
بیشتر جاها میبینم دیتای بازیارو زدن ریجن 1 ! اینکه فراوون تره ینی بهتره تا ریجن 2 ؟ بگردم ریجن 1 بخرم؟
احتمالا هم اسلیم جدید بخوام بخرم...ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان ;)

پلاس یا بازی فرقی نمیکنه وقتی صحبت از اشتراک اکانت میشه ، در هر صورت یکیه

خط دوم نوشتت رو متوجه نمیشم واضح تر بگو لطفا ، اکانت برا خودته یا اکانت رو خریدی ؟

پاک کنه که دیگه نمیشه اشتراکی ، تا وقتی محتویات اون اکانت رو میخواد باید اکانت رو داشته باشه

بن نمیشه و مشکلی پیش نمیاد در صورتی که اکانت قانونی باشه

information یکی از بازیهای پلاس رو ببین اونجا نوشته یا PSN] > [Account Information] > [Services List] > [PlayStation®Plus]

من هنوز از متوجه نشدم اکانت ماله خودته یا نه ، یعنی اکانت اصلیته یا نه ؟
میخواین کنسول به نت وصل یشه یا نه ؟

من الان میخوام یه پلاس 3 ماهه بخرم و روی کنسول و اکانت اصلی خودم که بازیهام روش هست (چه فیزیکی و چه بازیهای ترکیبی...منظورم از این اکانتاست که چنتا بازی توشه و دیتاشو میگیریم انتقال میدیم) فعال کنم....
میخوام این پلاس رو با پسر عموم شیر کنم....

الان بعد از خرید پلاس باید برم کدش رو بزنم تا پلاس اکانت خودم فعال بشه ...درسته ؟؟

بعدش باید مشخصات اکانتم (یوزر و پسوردم) که الان روش پلاس فعال کردم رو بدم تا اون بزنه توی کنسولش...درسته ؟؟

بعد از اینکه اکانت من رو زد چکار باید بکنه ؟؟

من الان میخوام یه پلاس 3 ماهه بخرم و روی کنسول و اکانت اصلی خودم که بازیهام روش هست (چه فیزیکی و چه بازیهای ترکیبی...منظورم از این اکانتاست که چنتا بازی توشه و دیتاشو میگیریم انتقال میدیم) فعال کنم....
میخوام این پلاس رو با پسر عموم شیر کنم....

الان بعد از خرید پلاس باید برم کدش رو بزنم تا پلاس اکانت خودم فعال بشه ...درسته ؟؟

بعدش باید مشخصات اکانتم (یوزر و پسوردم) که الان روش پلاس فعال کردم رو بدم تا اون بزنه توی کنسولش...درسته ؟؟

بعد از اینکه اکانت من رو زد چکار باید بکنه ؟؟
خب
با اون روشی که بهت گفتم فقط تمام محتویات دیجیتالی اکانت اصلی خودت به دوستت میرسه و هیچ تغییری در باقیه اکانتها و و بازیها ایجاد نمیشه

بله باید کد رو وارد کنی و در همون صفحه پلاس رو فعال کنی تا پلاس داشته باشی ، یا با PSN CARD اکانتت رو شارژ کنی و از استور بخری

کاملا درسته

اکانت رو که وارد کرد باید Active کنه و بهتره بعدش Sign out هم بکنه ، برا امنیت بیشتر ،
خب پلاس خودکاز به باقیه اکانتهای دوستت منتقل میشه ولی برای دانلود بازیهاس دیجیتالی باید برو تو اکانت شما و بزنه دانلود و دوباره Sign out کنه
نکته :
فقط حواستون باشه همزمان نباید تو یک اکانت واحد باشید ، یعنی وقتی دوستت خواست وارد اکانت شما بشه شما نباید تو اکانتت باشی

دوستان هیچکس جواب سوالای مارو بلد نبود بده ؟‌‌ :|
3 4 نفر بحث میکنن یکی محض رضای خدا جواب این سوالای ابتدایی رو نمیده !

این سئوالتون بالای 2000 مرتبه سئوال شده و جواب داده شده...
یه سرچی کنین توی گوگل راحت جوابتون رو میگیرید....جوابتون رو نمیدن به خاطر اینه که دیگه حوصله جواب دادن به این سئوال رو ندارن بچه ها... :)

1 - شما که الان دستگاه رو نگرفتین پس فعلا کار به ریجن بازی نداشته باشین چون psn هم ندارین.
ولی ایالله اگه گرفتی :

اگه دستگاه هر ریجنی باشه....هر ریجنی که بازی داشته باشی مشکلی نداره و میتونی بازی کنی...
برای فیزیکی هم اصلا مهم نیست ریجن دستگاهت چیه و ریجن بازیت چیه....چون بدون هیچ مشکلی اجرا میشه و شما بازی میکنی و حالشو میبری
بیشتر جاها میزنن دیتای ریجن 1 به خاطر انه که اکثر psn ریجن یک میسازن چون دلار در مقایسه با پوند قیمتش کمتره و برا ما بصرفه تره و شاید کسی بخاد dlc بخره.... چون معمولا دوستان اکانتشون ریجن 1 هست.

تنها جایی که شما باید برا ریجن حواست باشه موقع خرید dlc بازیها هستش که باید ریجن بازیت با ریجن اکانت psn یکی باشه.

اگه داری یه چند ماه دیگه صبر کن PS4 pro بگیر....چون الان قیمتش نجومیه...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MR.EXCEPTIONAL
سلام....دوستان...یه سوال داشتم....اگه کسی می دونه ممنون می شم مارم در جریان بزاره...یه سری ویدیو تو یوتیوب هست که یه سری افراد با استفاده از باگ های عجیب psn تونستون بازیهای پولی رو رایگان بگیرن...می خوام ببینم کسی تونسته و اصا امتحان کرده این روشو....؟بعد روی آخرین اپدیت جواب می ده یا باید آپدیت های پایین تر باشه...تو ویدیو هایی که دیدم حتی تا نوامبر 2016 (ابان 95)یه سری هنو از اینوروش استفاده می کنن و جواب داده...

این سئوالتون بالای 2000 مرتبه سئوال شده و جواب داده شده...
یه سرچی کنین توی گوگل راحت جوابتون رو میگیرید....جوابتون رو نمیدن به خاطر اینه که دیگه حوصله جواب دادن به این سئوال رو ندارن بچه ها... :)

1 - شما که الان دستگاه رو نگرفتین پس فعلا کار به ریجن بازی نداشته باشین چون psn هم ندارین.
ولی ایالله اگه گرفتی :

اگه دستگاه هر ریجنی باشه....هر ریجنی که بازی داشته باشی مشکلی نداره و میتونی بازی کنی...
برای فیزیکی هم اصلا مهم نیست ریجن دستگاهت چیه و ریجن بازیت چیه....چون بدون هیچ مشکلی اجرا میشه و شما بازی میکنی و حالشو میبری
بیشتر جاها میزنن دیتای ریجن 1 به خاطر انه که اکثر psn ریجن یک میسازن چون دلار در مقایسه با پوند قیمتش کمتره و برا ما بصرفه تره و شاید کسی بخاد dlc بخره.... چون معمولا دوستان اکانتشون ریجن 1 هست.

تنها جایی که شما باید برا ریجن حواست باشه موقع خرید dlc بازیها هستش که باید ریجن بازیت با ریجن اکانت psn یکی باشه.

اگه داری یه چند ماه دیگه صبر کن PS4 pro بگیر....چون الان قیمتش نجومیه...

ممنون ؛ اکانت psn ریجن 1 امریکا ساختم دارم
آخه تلویزیون 4K ندارم که بخوام حتما pro بگیرم ! فرق pro با معمولی و اسلیم همین 4K هست دیگه غیر اینه؟
من اصن باید زودتر از اینا میخریدم الانم ب نظر خودم حتی دیر ب فکر افتادم
الان 4 یا 5 سال از عمر Xone و Ps4 گذشته ؛ نهایتا 3 سال دیگه رو بورسن بعدش نسل جدید میاد اینا از دور میرن کنار !
الان باز بخوام چندماه صبر کنم واسه pro خب بازم ی جورایی دیره ! دیر نیست از نظر شما؟؟

قابل توجه دوستانی که میگفتن PRO بخرید اله و بل ! البته امیدوارم گیم اسپات و ای جی ان رو دیگه قبول داشته باشید :p

گیم‌اسپات (GameSpot)

اگر یک تلویزیون 4K دارید و دنبال خرید کنسول هستید، من خرید پلی‌استیشن 4 پرو را پیشنهاد می‌کنم. حتی اگر تلویزیون شما Full HD باشد هم من ترجیح می‌دهم پلی‌استیشن 4 پرو را خریداری کنید. بله، این کنسول ۱۰۰ دلار گران‌تر است؛ اما ویژگی‌هایی چون قدرت و تعداد پورت‌های بیش‌تر و فضای زیاد‌تر دارد و اگر هم در آینده سراغ خرید تلویزیون 4K بروید، قطعا داشتن پلی‌استیشن 4 پرو عالی خواهد بود. به‌علاوه برخی بازی‌ها در رزولوشن 1080p هم روی این کنسول زیباتر هستند.

اما اگر در حال حاضر یک کنسول پلی‌استیشن 4 دارید، تنها در صورتی سراغ این کنسول بروید که تلویزیون 4K و البته مقداری پول اضافی داشته باشید. افرادی که عاشق گرافیک بالا در بازی‌ها هستند شاید از مواردی مثل لبه‌های صاف‌تر یا تصاویر با کیفیت‌تر لذت ببرند، اما این تفاوت به حدی نیست که باعث شگفتی شما شود. در مجموع، پلی‌استیشن 4 پرو قیمت عادلانه‌ای دارد و ویژگی‌های آن هم جذاب هستند و صد البته قوی‌ترین کنسول حال حاضر بازار است.

آی‌جی‌ان (IGN)

پلی‌استیشن 4 پرو یک دستگاه قدرتمند است که توان بیش‌تری را در اختیار بازیسازان قرار می‌دهد. ولی در حال حاضر و حتی در تلویزیون‌های 4K هم تفاوت بین بازی‌ها به حدی نیست که دارندگان پلی‌استیشن 4 معمولی را وادار به خرید کنسول جدید کند. به‌علاوه عاملی که کمی آزار‌دهنده است این است که گیمر‌ها دقیقا نمی‌دانند که چه نوع بهبود‌هایی را قرار است با خرید کنسول پرو تجربه کنند و بتوانند انتخاب کنند.

کنسول جدید سونی توان کافی برای ارائه تجربه عالی از بازی‌ها دارد و قطعا در آینده با پشتیبانی بیش‌تر بازیساز‌ها و ارائه اطالاعات دقیق‌تر از بهبود بازی‌ها، این توان در عمل هم ملموس خواهد بود. ولی هنوز برای خرید این کنسول کمی زود به نظر می‌رسد.

سلام دوستان میخواستم بدونم که اگر من بخوام بازی های ps4 رو به صرفه تهیه کنم به جز کرایه بازیها یا تعویض بازیها چه راه هایی هست ؟!؟! ممنون میشم راهنماییم کنید

ممنون ؛ اکانت psn ریجن 1 امریکا ساختم دارم
آخه تلویزیون 4K ندارم که بخوام حتما pro بگیرم ! فرق pro با معمولی و اسلیم همین 4K هست دیگه غیر اینه؟
من اصن باید زودتر از اینا میخریدم الانم ب نظر خودم حتی دیر ب فکر افتادم
الان 4 یا 5 سال از عمر Xone و Ps4 گذشته ؛ نهایتا 3 سال دیگه رو بورسن بعدش نسل جدید میاد اینا از دور میرن کنار !
الان باز بخوام چندماه صبر کنم واسه pro خب بازم ی جورایی دیره ! دیر نیست از نظر شما؟؟

به نظر من کار به حرف من و دیگران نداشته باش....ببین چطور بیشتر لذت میبری..همون کار رو بکن.
من پارسال 1500 دادن کنسول +دسته اضاف...تا الانم دارم بازی میکنم و لذت میبرم... :)

• Like
Reactions: MR.EXCEPTIONAL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or